söndag 8 maj 2011

Passerar Halo: en trotsig titt på seriens framtid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZbmiS6OmA9U/passing-the-halo-a-defiant-look-at-the-franchises-future.ars:

Halo förändrats för alltid förra månaden med lanseringen av Defiant Map Pack, en samling av nya slagfält för den senaste posten i sci-fi videospel serien. I de flesta avseenden den virtuella Killing Fields-som ger miljontals Halo: Reach-spelare ny terräng på vilken man kan splatter varandras lik-verkar identisk med den nedladdningsbara expansionspaket Microsoft släppte för tidigare upplagor av landmärket Xbox.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Nexus S 4G till försäljning idag: $ 200 på Sprint, $ 150 på Best Buy

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/nexus-s-4g-on-sale-today-200-at-sprint-150-at-best-buy/:
Det ser likadant ut, det fungerar på samma, och även om det är tre tiondelar av en millimeter tjockare än originalet, Sprints Nexus S 4G har en viktig skillnad: Den har en WiMAX radio. Idag färskaste Gingerbread smartphone börjar säljas, precis som planerat , vilket innebär att samma 4-tums böjda Super AMOLED-skärm, 1 GHz Hummingbird chip och NFC kapacitet din T-Mobile motsvarigheter har haft i flera månader plus ett löfte om Google Talk videochatt . Hitta den för $ 200 på-kontrakt direkt på Sprint, eller raka $ 50 bort prislappen om du är en helt ny kund genom att försöka Best Buy i stället.

[Tack, Robert och Nick]

Nexus S 4G till försäljning idag: $ 200 på Sprint, $ 150 på Best Buy som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 8 maj 2011 16:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sprint , Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Märkning 125 år sedan den store Gauge Ändra

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zaGPgkc1TWg/Marking-125-Years-Since-the-Great-Gauge-Change:
Arnold Reinhold skriver "Denna månad avslutas med 125-årsjubileum av en av de mest framstående landvinningar i teknik historien. Under två dagar med början måndag 31 maj 1886, var järnvägsnätet i södra USA omvandlas från ett fem-fots spårvidd till en kompatibel med den något smalare spårvidd som används i USA North, nu känner som normalspår. Förskjutningen var minutiöst planerade och genomförda. Det krävdes en sida av varje låt som ska flyttas tre inches närmare den andra. alla hjulparen måste justeras. Vissa smärre spår och fordon var förnuftigt skjutas upp till senare, men senast onsdagen sydliga 11.500 kilometer järnvägsnät var tillbaka i näringslivet och kan utbyta tågvagnar med norr. Andra länder kämpar fortfarande med oförenliga järnvägens spårvidd. Australien fortfarande har tre. De flesta av Europas körs på normalspår, men Ryssland använder i huvudsak samma fem fot mätare som den gamla södra och Spanien och Portugal använder ett ännu bredare spårvidd. Indien har en flerårigt projekt Unigauge, som syftar till att omvandla sina smalspår linjerna till subkontinenten fem fot sex tum standard. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Orättvist och obalanserat

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jSexAAurL-8/:

Gräva ut från under ett berg av grejer i helgen, jag är hopplöst efter. Upplysningar: Jag arbetar på salesforce.com, gör fantastiska saker kan jag inte säga något om.

Uppenbarligen är tech pressen vimlar det av kontroverser om Mike Arrington fortsatta framgångar på att faktiskt säga vad han tycker. Upplysningar: Jag är en stor beundrare av allt Mike gör, och i synnerhet hans skicklighet på återuppfinner media. Jag bör övervägas helt partisk i detta avseende, och du bör rabatt allt jag säger detta.

Ser man tillbaka på den senaste veckan av TechCrunch, flera teman uppstå. Först är det en otrolig mängd ingenting händer av Apple, Google och detta bolag uppe i norr med Windows sak. Apple är tydligen går mot att gå moln big time. Upplysningar: Jag älskar allt Apple gör, och därför är helt partisk mot dess produkter, strategier, och även egenheter som auto-byte "sitt" med "det är" även när det aldrig betyder "det är" cirka 97 procent av tiden.

Google är tydligen redo att inte meddela något om dess sociala mediestrategi vid dess utvecklare konferens den här veckan. Upplysningar: Jag älskar Google och allt den gör, bara inte lika mycket som Apple. Så när jag säger Android jag verkligen tänker Ios, och när jag säger Airplay Jag är verkligen mening airplay. Vi gav min bror Dan en Apple TV för hans födelsedag, och njuter hans försök att integrera lådan i hans samtliga Android hela tiden miljön. Särskilt underhållande är hans gissningar om tillgången på Remote app i Android Marketplace.

Den gångna veckan var den första veckan där jag bokstavligen aldrig tog min laptop ur påsen. Istället bodde jag non-stop med IPAD med hjälp av WordPress app för att redigera ett stavfel i förra veckans spalt, till Concur app gör en meningslös buckla i mina utgifter orderstock, och gör fantastiska arbete på salesforce.com under resten av min vakna timmar. FaceTime och Skype höll mig i en slinga med familj och vänner, och igår hyrde jag avsnittet av Grey's Anatomy min svärfar raderas medan tejpning Jeopardy.

Ett ord om att hyra: Jag älskar hyra visar för 99 cent och få dem rör aldrig en hårddisk med undantag för korta caching period där Apple TV använder sin "förvaring" till stadium visa lokalt. Jag älskar också hur Apple TV gör samma sak när jag använder Airplay att driva ett inspelat program från min IPAD till den stora skärmen, vilket sparar batteri tid på IPAD när showen är cachad. När fler och fler av mina mediekonsumtion strömmar genom IPAD gör varje liten bit av batteri bevarande en ökande skillnad.

På något sätt under de senaste månaderna IPAD levande, att mina år av motvilja hyra och förkärlek för "äger" har omvänt. Jag brukade värde illusionen att en bok var min kontroll, där den digitala versionen var begränsad och kortlivad. Upplysningar: Jag är på väg att göra en Beatle referens. Jag älskar Beatles och det gör Apple. Om jag skriver Beatles på IPAD det autocorrects till Beatles, prova att skriva Android och se vad som händer.

Så jag köpte eller fick John Lennon självbiografi av Philip Norman för några år sedan. Jag läste det i ryckighet, ända tills någon (kanske mig, kanske inte) spillt kaffe på det och mättade den första tredjedelen av en mycket lång bok. Jag tillbringade en timme som skiljer sidorna och torka dem personligen för att inte tappa alltför mycket i berättelsen. Då IPAD kom, jag laddade ner boken från Kindle app, och aldrig rörde pappersversionen igen. Sensmoral: du äger den tryckta versionen som i man bryter du köper den. Jag äger kaffe-färgade snorkig tillsammans sidor där Johannes träffade Paul och beslutade att väcka honom även om han slutligen skulle ta över och tillbringa veckor på Maxwell's Silver Hammer. Jag läste om detta på IPAD.

Idag

HP EliteBook 2760p turer FCC, dyker upp på nätet börjar på $ 1.499

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/hp-elitebook-2760p-tours-the-fcc-shows-up-online-starting-at-1/:
HP är inte riktigt att försöka hålla sin 12,1-tums EliteBook 2760p cabriolet tablet en hemlig dessa dagar, men ärligt talat kanske det inte fråga även om företaget försökt - det ständigt tillförlitlig FCC gjort massor av bilder och dokumentation tillgänglig i ett register av Sierra Wireless. Det är det företag som levererar Qualcomms Gobi3000 dual-mode GSM / CDMA cellular radio i denna tablet, förstår ni, som bör vara ett attraktivt alternativ för affärsresenärer - om vi inte ser något omnämnande av den i de tre första Elitebook 2760p modeller bekräftade på HP: s webbplats. Vad är det du säger? Bekräftelse? Ja, eftersom HP är redan notering tre versioner börjar på $ 1.499, med basmodellen nabbing du en 2,3 GHz Core i5-2410M, 4GB DDR3 RAM, dual-band 802.11 a / b / g / n WiFi och en hårddisk på 320 enheten. FCC bilderna nedan, och mycket mer detaljer på vår källa länkar.

HP EliteBook 2760p turer FCC, dyker upp på nätet börjar på $ 1.499 som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 8 maj 2011 15:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC ,

Peugeot EX1 Ställer Electric Record Car varvet på Nürburgring

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ad5h7IOZJgU/Peugeot-EX1-Sets-Electric-Car-Lap-Record-At-Nuerburgring:
liqs8143 skriver "Peugeot EX1, håller helt elektrisk konceptbil nu den elektriska posten bilen varvet på Tysklands Nürburgring. Bilen premiärvisades på 2010 Paris Motor Show, och har redan brutit ett halvt poster dussin hastighet fram till nu. Trots våt väder, bröt Ex1 den befintliga posten med en tid på 9 minuter och 1,338 sekunder, slog det tidigare rekordet som fastställts av modifierade Mini E elbil, med nästan 50 sekunder. 340 hästkrafter EX1 genomsnitt en imponerande 85,9 miles per timme under varvet. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Weird Science stöder shopping, men bara med kreditkort

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:

Kreditkort som terapi för att känna sig som en dweeb: Retail therapy är tydligen en riktig sak om du känner dig värdelös. Men visar att involverade lite av experimentell metod som verkar lite grym. Efter att ha fått en test som de blev tillsagda typiskt återspeglar akademiska prestationer, "[p] articipants randomiserades prestanda feedback som antingen hotande eller nonthreatening att deras självkänsla." Efter jävlas med sina huvuden, forskarna låta deltagarna köpa produkter med olika betalningsalternativ-de med deprimerande resultat plockade dyraste och föredrog att använda ett kreditkort. "Betala med kreditkort kan hotade personer de kompenserande fördelarna av hög status varor skild från den omedelbara psykologiska kostnaden för betalning", avslutar författarna.

Med en puls? Det är överskattat: Det finns många fall där en person har korta perioder av symtom på döden innan de återupplivades. Men en hjärtstoppspatient nyligen upplevt en som var avgjort inte korthet: 96 minuter utan puls . Under och en halv timme, som utförs åskådare och sjukvårdare HLR och ett dussin chocker med en defibrillator, alla utan att återställa en puls. Men som yttrat sig spåra ut koldioxid från lungorna, som indikerade att något hände internt, så de hållas igång. Så småningom återvände ett hjärtslag, och den enskilde har tydligen gjort en fullständig neurologisk återhämtning.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


AUO: s 71-tums ultrabred 3D LCD-panelen ögon-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
Medan du promenerar runt Shenzhen tidigare idag, beslutade vi att stanna till på China Optoelectronics Display Expo till fest ögonen på AUO: s "världens största" 71-tums 21:09 3D LCD-panelen. Phew, vad en munsbit, men detta 240Hz ultrawidescreen är verkligen större än sub-60-tum erbjudanden från Vizio, JVC och Philips. Men är det något bra? Vi satte på våra passiva 3D-glasögon och tyckte att upplevelsen är förvånansvärt bekväm och effektiv (även vid ca 40 grader från centrum innan vi gått in i väggen), men den glansiga skärmen reflektion av de närliggande monter var något avskräckande. Detta skulle förmodligen vara ett mindre problem på din enkla boning, i alla fall.

När det gäller tillgänglighet, berättade AUO oss att Kina-baserade TCL blir den första att ta upp denna best av en panel, och den slutliga produkten skall ut i augusti. Bortsett från detta kunde vi pressa inte ytterligare info om andra märken, så du bäst att skriva till din närmaste återförsäljare att importera denna exotiska bio TV. Fler ögon-on bilder i galleriet nedan.

AUO: s 71-tums ultrabred 3D LCD-panelen ögon-on ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 8 maj, 2011 13:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Fråga Slashdot: Alternativ till Tor Browser Bundle för Windows?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3Ohofls2Ao/Ask-Slashdot-Alternatives-To-Tor-Browser-Bundle-For-Windows:
SonnyJim skriver "jag ofta använder Tor för mina anonym surfning behov, via Tor Firefox bunt för Windows. Märkte jag att det finns många andra program där ute som använder Tor som ett mått också (Janus VM, ChrisPC, etc.) Finns det några av dem säkrare än den ursprungliga Tor buntarna, är eller jag bara slösar bort min tid på att försöka dessa andra program? Finns det något säkrare än Tor, så långt anonym surfning går? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


DoubleTwist uppgradering funktioner Airplay stöd för fler Apple / Android rasblandning

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:
Lägg ett snäpp till DoubleTwist är Apples ekosystem integration bälte, nu när dess Android app har lagt airplay streaming till listan över funktioner. Från och med version 1.4 kommer det att strömma musik, videor eller bilder på Apple TV eller andra kompatibla enheter samtidigt hävdar beta stöd för Sonos hårdvara. Den DoubleTwist spelare är gratis, men med hjälp av airplay medel att köpa $ 4,99 AirSync tillägg som även ger trådlös synk med ditt mediabibliotek (iTunes) och streaming till DLNA eller UPnP-kompatibla enheter . Twonky Mobile är ett gratis alternativ som också är Airplay-kompatibla men utan tät integrering med iTunes, du kan kolla dem båda ut på marknaden.

DoubleTwist uppgradering funktioner Airplay stöd för fler Apple / Android rasblandning ursprungligen visades på Engadget på Sun, 8 maj 2011 12:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DoubleTwist , Twonky Mobile | Tipsa | Kommentarer

Lätt distraherad människor kan ha "för mycket Brain"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNfzpRS5wTY/Easily-Distracted-People-May-Have-Too-Much-Brain:
fysdt skriver med detta utdrag från New Scientist: "De som är lätt distraherad från uppgiften i hand kan ha" för mycket hjärna. " Så säger Ryota Kanai och hans kollegor vid University College London, som fann större än genomsnittet mängder av grå substans i vissa regioner av hjärnan hos dem, som uppmärksammas är lätt avledas. Att undersöka koncentrationssvårigheter, laget jämfört hjärnor lätt och svåra att distrahera enskilda. [Abstract] De bedömdes varje persons distraherbarhet av frågesporten dem om hur ofta de undgå att märka vägskyltar, eller gå in i en stormarknad och bli ett sidospår till den grad att de glömmer vad de kom in för att köpa. Den mest distractible individer fått högst poäng. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


För den högteknologiska Naturalist: LeafSnap Identifierar blad med hjälp av din iPhone kamera

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CMfbwbDF1c0/:

Detta är helt enkelt fantastisk. Den LeafSnap app för iPhone identifierar eventuella löv du ta en bild av, så länge det är i sitt bibliotek. Kolla in videon insidan.

Läs mer ...