onsdag 19 januari 2011

USA: s högsta domstol säger NASA Bakgrundskontroller OK

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IGgPDSZjnv8/story01.htm:
coondoggie skriver "I en långdragen tvist om integritet och säkerhet, ensidig den amerikanska högsta domstolen i dag med NASA säger bakgrunden kontrollerna var inte invasiv och att de uppgifter som krävs för att inte bara NASA men de flesta positioner regeringen var ett rimligt säkerhetsåtgärd och att tillräckliga skyddsgarantier fanns att undvika felaktig information. Ni kanske minns att i detta fall, 28 forskare och ingenjörer vid NASA: s Jet Propulsion Laboratory stämt den amerikanska regeringen och California Institute of Technology (Caltech) 2007 säger att NASA: s invasiva bakgrund utredningar krävs av statliga regleringar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Amazon, Rackspace Lägg till en ny Cloud Capabilities

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HgwkmL-4ZpU/story01.htm:
miller60 skriver "Amazon Web Services har byggt ut Elastic Beanstalk, en gratis funktion som automatiskt hanterar utplaceringen uppgifter om kapacitet proviantering, lastbalansering, auto-skalning och tillämpning hälsoövervakning. AWS chefer berätta GigaOM att Beanstalk innebär ett steg upp till plattformen- som-a-Service och är utformad för "att ta itu med idén om inlåsning i och stelbenthet som normalt drabbar andra plattformar för applikationsutveckling." Samtidigt har Amazon rivaliserande Rackspace Hosting utökat sin moln plattform till sina europeiska datacenter, öppnar servicen till kunderna är bundna av regler om dataskydd, och säger att den nu har mer än 100.000 moln kunder. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




AT & T tweaking messaging planer, dödar vissa uppgradera rabatter, höja avgifter och Microcell prissättning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/atandt-tweaking-messaging-plans-killing-some-upgrade-discounts-r/:
Hur på jorden har Verizon och AT & T båda bestämde sig för att döda sina uppgradering rabatt program inom några dagar efter varandra? Svårt att säga, men vi har blivit lite titt på några nya åtgärder som syftar till "strömlinjeforma" saker som uppenbarligen trätt i kraft nästa söndag 23 jan - och väldigt få (om någon) av dem kommer att sätta ett leende i ansiktet. Här är kontentan:
  • Det blir en ny text paket med 1.000 meddelanden för $ 10 med översatsning på 10 cent styck. Detta kan jämföras med 5 cent till 1.500 / $ 15-nivå och 10 cent vid 200 / $ 5-nivå.
  • På tal om dessa andra text paket, kommer de bort. Både 200 och 1.500 text planer goners. Självklart, om du redan på dem, bör du inte påverkas - du bara inte kommer att kunna välja dem för nya planer eller ändringar längre.
  • Tidigt uppgraderingspris om nya iPhone - standarden subventionerat pris plus $ 200 - kommer att finnas tillgängliga sex månader i en befintlig iPhone aktivering.
  • $ 50 och $ 100 kr rabatt på toppen av subventionerade priser för uppgradering kunder - liknar Verizons nyligen dödade nytt varje Två program - är på väg bort. Om du för närvarande rätt, kommer du fortfarande rätt att utnyttja och med juli 23 år.
  • Familj plan Add-a-line aktivering ökar $ 10 till $ 36.
  • Internationella röstroaming priser förändras i 117 länder. Det är en massa länder! Vi antar att de flesta av dessa kurser går upp, inte ner, även om vi inte har uppgifter på denna punkt.
  • Ringa till Kanada går från 29 cent per minut till 39 cent.
  • Den 3G Microcell ökar i pris från $ 149,99 till $ 199,99, vilket verkar som en riktigt bisarr flytta till oss - svårt att säga vad motivationen finns där. Vissa "förvalda" kunder kommer fortfarande att få särskild rabatt erbjudanden för det med posten, dock.
Kolla fullständig information om de förändringar i galleriet nedan.

[Tack, anonym tipsaren]

AT & T tweaking messaging planer, dödar vissa uppgradera rabatter, höja avgifter och Microcell prissättning ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 17:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IOS 4,3 beta 2 släpptes, IPAD multitasking gester bara en utvecklare förhandsvisning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/ios-4-3-beta-2-released-multitasking-gestures-just-a-developer/:
Apple tappade bara IOS 4,3 beta 2 på världen och med det en stor sorglig bomb: de fiffiga IPAD multitasking gester vi upptäckte i beta 1 kommer inte att aktiveras när 4,3 fartyg till kunder. Istället, säger Cupertino det är "att ge förhandsvisningen för att samla in synpunkter på hur dessa gester arbetar med dina program," jaha - det finns alltid 4,4 eller till och med IOS 5, antar vi. Vi är på jakt efter andra nya funktioner, men låt oss nu veta vad mer du ser i kommentarer, okej?

[Tack till alla som skickat detta i]

IOS 4,3 beta 2 släpptes, IPAD multitasking gester bara en utvecklare förhandsvisning ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 17:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Pro Silverlight 4 i VB

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lv3fEl2CB4E/story01.htm:
jddp skriver "MacDonald är en programmerare är programmerare, och Pro Silverlight 4 i VB är en modell för vad en programmerare guide ska vara. Han förklarar en massa teknisk information tämligen ingående utan att förlora den big-bilden. Hans klara och koncisa utläggning av begrepp och funktionalitet är aldrig förvirrande eller onödigt upprepande. Boken organisation är logiskt, kan ännu kapitlen läsas för sig, eftersom behov eller intresse uppstår. " Fortsätt att läsa för resten av jddp: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




World of StarCraft Mod Hämtar C & D från Blizzard

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FQIV4DoIcUA/story01.htm:
eldavojohn skriver "Om du har följt laget som skapade World of Starcraft (en fantastisk mod av StarCraft II att vara mer som World of Warcraft), deras YouTube-video om vad de gjort hittills redan har resulterat i en längre och avstå från Activision / Blizzard. Uppenbarligen när du får verktyg för att göra egna moddar till spel bör du vara försiktig med att göra något för bra. Författaren till mod är hoppfull att det bara är ett varumärke problem med namnet på hans mod, men få skälen för C & D fick. " I andra StarCraft nyheter rekommenderar läsaren glwtta en artikel om hur en Berkeley lag vann världens första StarCraft AI konkurrens med kod som kan slå även pro-nivå mänskliga spelare.

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Vudu anländer till Boxee Box, tillsammans med en mängd stora korrigeringar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/vudu-arrives-on-the-boxee-box-along-with-a-host-of-big-fixes/:
Ah, där vi gå. Efter en lite av en tjuvstart , Boxee löpande ut Vudu till Boxee Box idag - kan du antingen hålla tätt för den automatiska uppdateringen i nästa 24 timmar, eller utlösa för manuell uppdatering i Inställningar. Vudu erbjudande nya användare som registrerar sig på Boxee Box en $ 5,99 kredit, som ligger bara en kort cent av tre $ 2-för-2-nätter Vudu HDX hyror, så det är väldigt smart. Vudu fortfarande Vudu - 1080p/24 video, 5.1-ljud - men vi naturligtvis ge den ett utseende på rutan för att kolla upp det. Liksom för andra förbättringar finns en hel del, höjdpunkter bättre webbläsare prestanda med HTTPS-stöd, en sortering alternativ för att ignorera "det" eller "a" i titlar, fler kontroller deinterlacing, en hel rad buggfixar, och ganska lite mer. Inte illa - vi låter dig veta om vi upptäcker något galet. PR och hela ändringsloggen efter rasten.

Fortsätt läsa Vudu anländer till Boxee Box, tillsammans med en mängd stora korrigeringar

Vudu anländer till Boxee Box, tillsammans med en mängd stora fixar ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

App recension: SlingPlayer Mobile för Windows Phone 7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/app-review-slingplayer-mobile-for-windows-phone-7/:
Som ni kanske har hört en liten tid tillbaka, Windows Phone 7 är den senaste smartphone OS för att ha anslutit sig till SlingPlayer gänget, vilket innebär WP7 fanatiker som Ballmer kan soffpotatisarna överallt. Tja, förutsatt att de har data-anslutning - det kan vara 3G eller WiFi - och några batteri saft på sina telefoner. På gott och ont, är den senaste SlingPlayer mobilen väldigt likt sin andra smaker - samma enkla förberedelser, ett välbekant gränssnitt, och en lika tear-inducerande 30 $ prislapp. Det finns dock ett trevligt tillägg: en ny "Zoom"-knappen i huvudmenyn, som faktiskt kotletter bort en stor del av den svarta ramen runt bilden. En annan anmärkningsvärd skillnad är det mer stilrent gränssnitt i förhållande till Android och IOS-versioner, men självklart kan vissa tro något annat.

Också på menyn sidan är en "Quality"-knappen för att växla mellan standard video kvalitet och hög bildkvalitet. Irriterande, säger alltid växla är satt till standard vid varje lansering. Vi kan inte låta bli att tänka att detta är för att täcka upp den app's underskott - vi märkte samtidigt hög kvalitet streaming faktiskt har bra bildkvalitet, frekvensen av buffrande ökat över tid. Likaså tid till våra knappen och gest även insatsvaror fick svar längre och längre - vid ett tillfälle tog det cirka 20 sekunder för oss att ändra en kanal på vår Freeview låda, och det är med våra HTC 7 Mozart sitter på samma nätverk som vår Slingbox Pro HD ! Naturligtvis tog det ännu längre över 3G. Vi dubbelklicka sedan kontrolleras med hjälp av vår iPhone och Nexus En men misslyckades med att reproducera samma buggar. Tack och lov, en enkel omstart av applikationen lättat våra frustration, men vi förväntar oss Sling Media att faktiskt leverera en fix snart. Hur som helst har vi en video genomgång efter paus medan du väntar på en uppdatering.

Fortsätt läsa App recension: SlingPlayer Mobile för Windows Phone 7

App recension: SlingPlayer Mobile för Windows Phone 7 publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 19 Jan 2011 15:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Mail Service Kostnader Netflix 20x More Than Streaming

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1aNVRjF2JgI/story01.htm:
Jake skriver "Netflix närvarande betalar upp till $ 1 per DVD postas tur och retur, och bolaget post ca 2 miljoner skivor per dag. Som jämförelse betalar bolaget 5 cent för att strömma samma film. Med andra ord betalar företaget 20 gånger mer i porto per film än i bandbredd. göra några enkla matematiska är Netflix spendera några $ 700 miljoner euro per år i fysisk disk porto. Stigande innehåll priserna motverkades av sjunkande porto avgifter för företaget, eftersom fler och fler användare väljer streaming- enda alternativet. Dessutom kommer abonnent intäkter fortsätter att öka som Netflix ökar storleken på deras streaming bibliotek. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Acer: Netbooks kommer inte att avvecklas, Sandy Bridge tabletter kommer inte någon gång snart

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Stoppa beställning av kistor! Rensa upp gårdagens något skumma rapporter , PR-team har Acer utfärdat en officiell pressrelease om att företaget inte har några avsikter att stoppa produktionen på sin Aspire One linje netbooks. I stället hävdar att dess nya utbud av Android tabletter "hittar sin plats bredvid netbooks och bärbara datorer." Förutom att Acers tar på Sandy Bridge tablett ryktet att också sprutade upp, och klarlägga tabletter baserade på Intels nya laptop / desktop plattform "är ännu inte planerade." Som synkroniserar med i vad vi hade hört igår - att Acers aviserade 4,8-, 7 -, 10-tums Android tabletter kommer att lanseras i april i USA och att det skulle sannolikt vänta för den kommande ultra-låg spänning (ULV) Sandy Bridge delar om det faktiskt kommer att sätta Intels nästa generation Core-processorer till tabletter. Som rensar verkligen upp en hel del - träffade paus för Acers officiellt uttalande.

Fortsätt läsa Acer: Kommer netbooks inte att fasas ut, Sandy Bridge tabletter inte kommer någon gång snart

Acer: netbooks inte kommer att fasas ut, Sandy Bridge tabletter inte kommer någon gång snart ursprungligen visades på Engadget , ons, 19 Jan 2011 14:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

IPAD Kommer Få Playboy i mars

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CGE-mqOkFKc/story01.htm:
Stoobalou skriver "Playboy chef Hugh Hefner har bekräftat att det - trots Steve Jobs bedyranden att Apple är ren och Android är för porr -. En app för att surfa ocensurerade utgåvor av Playboy är att starta senare i år på IPAD Nyheten, som är sannolikt att generera betydligt mer buzz för Apples populära tablett som ett förlag enhet än Rupert Murdochs försenad digitala tidningen The Daily, kommer artighet av Hefners Twitter ström, där han förkunnade: "Stora nyheter Playboy - både gamla och nya - kommer att finnas på [det] IPAD början i mars. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.