onsdag 4 maj 2011

FAA vill ha ditt förslag på kommersiella Space Regler

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eQ6GIaUaBOE/FAA-Wants-Your-Opinion-On-Commercial-Space-Rules:
coondoggie skriver "Om du har en åsikt om hur du tror att den kommersiella rymdfärder världen bör regleras vill FAA att höra från dig. På torsdag 26 maj 2011 på Doubletree by Hilton Hotel Cocoa Beach Oceanfront i Florida kommer det att hålla en offentlig utfrågning där FAA säger att den vill samla in information om hur man definierar vad man kallar AE regelverk för orbital bemannade rymdfärder. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kinesiska IPAD Factory Personal tvingas skriva "Nej Suicide" Pledge

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_0LkulTelYo/Chinese-iPad-Factory-Staff-Forced-To-Sign-No-Suicide-Pledge:
En anonym läsare skriver: "Anställda på Foxconn i Kina, används vid tillverkningen av iPhone och IPAD, tvingades underteckna ett löfte att inte begå självmord efter över ett dussin anställda dödade sig själva under de senaste 16 månaderna. Uppenbarelse är den senaste i en serie rön om behandling av arbetstagare på Foxconn anläggningar, där personalen ofta arbetar sex 12-timmars skift i veckan, 98 timmar övertid under en månad, och bor i sovsalar som ser ut och känns som fängelse block. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Världens minsta Donkey Kong skåp levererar äkta arcade upplevelse för små fingrar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/worlds-smallest-donkey-kong-cabinet-delivers-authentic-arcade-e/:
Tiny Donkey Kong Cab
Detta, vänner, är ett konstverk. Ovan är en fantastisk, fullt fungerande återgivning av den ursprungliga Donkey Kong arkad kabinett - och det är bara 8,25 inches tall. De genomförda modder Bender postat hans händers verk på Bygg din egen Arcade Kontroller forumet och det är noga med att wow även de mest cyniska av folk. Kärnan i detta bygga ett hackat upp GamePark GP2X Wiz kör MAME , men det är omsorgen om detaljerna, inklusive de förtryckta vinyl dekaler och lätta upp tält, som verkligen klara detta (förmodligen världens minsta) 1 / 8 skala projektet tillsammans. Kolla in galleriet nedan och par långa demo video efter rasten. En garde Mr Heck !

[Tack, Brian]

Fortsätt läsa Världens minsta Donkey Kong skåp levererar äkta arcade upplevelse för små fingrar (video)

Världens minsta Donkey Kong skåp levererar äkta arcade upplevelse för små fingrar (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 15:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bygg din egen Arcade Kontroller | Tipsa | Kommentarer

Flexibel PaperPhone vill få böjt ur form (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:
Vi älskar våra smartphones (delvis) eftersom de är flexibla i den meningen att de är mäktiga multitasking maskiner. Forskare från Queen's University i Ontario Kanada, men vill flexibla telefoner i bokstavlig mening - mindre fem-verktyg spelare , och mer master ORMMÄNNISKA . Använda en formbart E-Ink displayen och elastisk elektronisk underbyggnad, skapade de en enhet kallas PaperPhone som bokstavligen böjer för dess användare vilja. Curling hörnen på enheten är inte bara för syns heller som vik telefonen är hur användare navigerar i menyer och ringa samtal. Vi är inte helt såld på idén om en böj-baserat användargränssnitt, men vi är definitivt gräva smidig och lätt telefon formfaktor. Video av den nya Flexi-telefonen är efter rasten.

Fortsätt läsa Flexibel PaperPhone vill få böjt ur form (video)

Flexibel PaperPhone vill få böjt ur form (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 16:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mänskliga Media Lab | källa Queen's University Ontario | Tipsa | Kommentarer

Bokrecension: Apache JMeter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hQ0m-R1Xj6Q/Book-Review-Apache-JMeter:
MassDosage skriver "Apache JMeter skriven av Emily H. Halili är mycket en inledande vägledning till med Apache är öppen källkod JMeter testverktyg. Tyvärr en bok som borde ha bra foder till whet aptit testare är bortskämd med usel redigering, dålig skriftligen och väldigt lite innehåll som inte redan ingår i JMeter egen manual. " Läs nedan för resten av MassDosage: s granskning.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Intels 3D Transistorer Promise Små fysiska och elektriska Footprint

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YrTux7eR0N8/:
Array

Howard Lindzon, Yossi Vardi, Greg Tseng, och Bradley Horowitz Alla Redo att störa i NYC

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/05gRrDNUUD0/:
Array

Altec Lansing Orbit's USB Stereo övertrumfar din bärbara högtalare, har delad personlighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:
USB-högtalare är inte precis massmediala prylar dessa dagar, men faktum kvarstår att de flesta bärbara datorer fortfarande skulle behöva lite hjälp på ljud slutet. Om du är i behov av en snabb fix för dina svaga klingande maskin, sedan Altec Lansing's $ 49,95 Orbit USB Stereo (iML247) kan vara värt din ersättning. Som namnet säger för sig själv, både makt och ljudingång hanteras via en USB-sladd, vilket innebär inga batterier krävs här. Ännu bättre, när den inte används, kan du enkelt vika ihop benen, grejer in kablarna i ihåliga ändarna, och sedan vrida högtalarna ihop till en smidig tub för förvaring. Naturligtvis observera att detta Orbit inte fungerar med enheter idrottsliga den gemensamma 3,5 mm hörlursuttag, och uppenbarligen inte förväntar filmljudet kvalitet från dessa små kapslar - hey, det finns alltid en avvägning. Hands-on bilder i galleriet nedan.

Fortsätt läsa Altec Lansing Orbit's USB Stereo övertrumfar din bärbara högtalare, har delad personlighet

Altec Lansing Orbit's USB Stereo övertrumfar din bärbara högtalare, har delad personlighet ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 14:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Altec Lansing | Tipsa | Kommentarer

Shocker! College kids som att ha iPads i klassrummet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:

E-läsare kan inte vara bra nog för Princeton's helgat salar , men studenter och professorer vid Oklahoma State University verkar ha fallit handlöst för deras iPads . I höstas införde skolan tabletterna i en handfull föreläsningssalar och klassrum som en del av sin IPAD pilotprogram. Lärare som deltar i studien sa att de gynnats av alla pedagogiska programvaror som finns på Apples App Store, medan elever uppskattade att inte behöva spendera sina livs besparingar på traditionella läromedel. I slutet av pilotprogrammet, sade en full 75-procent av gymnasisterna IPAD "förbättrats avsevärt" sina klassrum erfarenhet, men vi gissar att mycket av denna förstärkning kom från deras nyfunna förmåga att kontrollera TweetDeck mellan föreläsningsanteckningar. Yttrandet påtagligt mer delat, men på enhetens värde som ett e-läsare. Vissa njöt med alla sina böcker på ett ställe, medan andra var lite besviken på erfarenhet, säger de inte använde den för att läsa så ofta som de förväntas göra. Vår tidigare grundut-slacker själva kan helt relatera. Video och PR väntar dig, efter rasten.

Fortsätt läsa Shocker! College kids som att ha iPads i klassrummet

Shocker! College kids som att ha iPads i klassrummet publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 4 maj 2011 14:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacNews | källa BusinessWire | Tipsa | Kommentarer

Sony skyller Officiellt anonyma för PSN Hack

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67ehHTHLv98/Sony-Officially-Blames-Anonymous-For-PSN-Hack:
H_Fisher skriver "I ett brev till kongressen, skyller Kazuo Hirai, styrelseordförande i Sonys styrelse, Anonym hacker grupp för att möjliggöra stöld av spelarens personliga information. 'Vad är allt mer uppenbart är att Sony har blivit utsatt för en mycket noggrant planerad, mycket professionell, mycket sofistikerade kriminella cyberattack för att stjäla personlig och kreditkortsinformation för olagliga ändamål, "Hirai skrev. Han framhöll också att en Sony väntade i två dagar innan de meddelar FBI för stölden."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HP Pavilion dm4x med Sandy Bridge börjar säljas, startar på $ 730

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/04/hp-pavilion-dm4x-with-sandy-bridge-goes-on-sale-starts-at-730/:
Dessa Sandy Bridge fräschar bara fortsätter att komma . Idag är det HP: s tur, vars 14-tums Pavilion DM4 (som vi recenserade förra året) nu levereras som standard med en 2,3 GHz Intel Core i5-2410M CPU. Märkligt nog är det nu DM4 x - ett suffix som du inte brukar se på HPs bärbara datorer. För att $ 730 utropspris, får du även Radeon HD 6470M-grafik med 1 GB minne, 6 GB RAM, 640GB en 5.400 RPM hårddisk, och en sex-cells batteri. Om pengar är inget objekt, kan du lura din ut med en 2.7GHz Core i7-2620M processor, 8 GB RAM och en 750GB 7200 RPM hårddisk. Åh, och för $ 25 kan du välja en "mörk umbra" färg i stället för "stålgrå" (bilden). Inte så dåligt, men vi hoppas bara HP fast också att ostadig pekplatta.

[Tack, Sourabh]

HP Pavilion dm4x med Sandy Bridge börjar säljas, startar på $ 730 som ursprungligen visades på Engadget , ons, 4 maj 2011 14:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Logicbuy | källa HP | Tipsa | Kommentarer

Robotar "Evolve" Altruism

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88XM-bGCOes/Robots-Evolve-Altruism:
sciencehabit skriver "Datorsimuleringar av små robotar med rudimentära nervsystemet visar att under hundratals generationer, dessa virtuella maskiner utvecklas altruistiska beteenden De börjar dela små diskar -. en stand-in för mat - med varandra så att deras kamrater" drag . förs vidare till nästa generation Experter säger att Studien belyser varför olika djur - från bin till människor -. hjälpa varandra, även när det gör ont egna chanser att reproducera "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Face-monterad Näsa Stylus Skapad för telefoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E8Wew4y2MJE/Face-Mounted-Nose-Stylus-Created-For-Phones:
Lanxon skriver "Designer Dominic Wilcox har kommit fram till en Pinocchio-stil" finger-näsa penna "som låter dig använda telefonen handsfree, rapporterar Wired. Han kom på mönstret efter fann han att han ville använda sin touchphone i bad. våta händer är inte en bra touchscreen navigator, så fann han sig själv med hjälp av sin näsa för att bläddra, men fann det svårt att se exakt var hans näsa var att peka på skärmen. Lösningen var att skapa en näsa förlängning "finger" som skulle möjliggöra navigering medan du håller telefonen stadigt i hans en torr hand. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.