lördag 19 februari 2011

Detta är affärer, inte personligt.

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/m7_03d_Ydxk/:

Tyska forskare ta mind-kontrollerade bilen för en noggrant kontrollerad spin

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:
Emotiv sinne behandlingen EPOC headset kan inte ha förändrat videospel , men det ser ut som det visat sig vara mer än tillräcklig för en grupp tyska forskare som har använt det som en viktig del i deras BrainDriver projekt. Ja, det är en mind-kontrollerade bilen och efter lite träning, är inte förefaller ha utfört relativt väl - om än med en liten fördröjning som gör någon verklig värld testa en sämre idé än det redan var. Intressant nog så följer detta senaste försök faktiskt några tidigare försök på en helt autonom bil av samma grupp forskare vid Freie Universität Berlin, och de säger att de två så småningom skulle kunna kombineras någon gång i en avlägsen framtid - till exempel i en taxi som är möjlighet att köra själv utan också svarar på de tankar av dess passagerare. Chef på tidigare avbrottet för video.

Fortsätt läsa tyska forskare ta mind-kontrollerade bilen för en noggrant kontrollerad spin

Tyska forskare ta mind-kontrollerade bilen för en noggrant kontrollerad spin publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 19 Feb 2011 16:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa IEEE Spectrum | Tipsa | Kommentarer

Musiker fängslade Över Prank YouTube Video

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R53NVoGnc18/Musician-Jailed-Over-Prank-YouTube-Video:
En anonym läsare skriver "Evan Emory, en 21-årig blivande musiker, redigerad tillsammans video av honom sjunga en G-rankade låt till ett gäng fnissande skolbarn med video av honom sjunga en låt med sexuellt explicita texter, och postade den på YouTube. För detta dumma skämt, gjort många gånger av professionella komiker (alla NSFW, uppenbarligen), och visserligen gjort utan att få tillstånd från barnens visas "höra" honom sjunga stygga ord, greps han och kan få 20 år i fängelse som en sexualförbrytare. Under förevändning av att leta efter "souvenirer" av sexuella övergrepp mot barn, har hans hus blivit sökt av polisen, och Muskegon County (Michigan) åklagaren har insinuerat (med någon ytterligare bevisning) att Emory faktiskt vill ha sex med barn och hävdar att han "offer varje enskilt barn i klassrummet." Emory insisterar han hade någon sådan avsikt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i spel: videospel Grammy, Playstation Telefon, MVC 3

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/IyHcIB520mM/week-in-gaming-video-game-grammy-playstation-phone-mvc-3.ars:

Är Marvel vs Capcom 3 för lätt för nya spelare? Du kan säkert göra fina saker av mosa knappar, men det finns också djup att hitta om du är villig att lära sig nya system och taktik. Vi hade en fullständig översyn av spelet den här veckan, så ta en titt.

Den nya trailern för Alice visar spelet fortfarande har en stor efter, och det är goda nyheter för veckan. Den dåliga nyheten är att nästan ingen i kommentarerna hade något bra att säga om Xperia PLAY, Sonys så kallade "PlayStation Phone." Fysiska kontroller på en telefon är en mycket bra sak, men prissättningen på äldre Playstation innehållet kommer att vara avgörande om det ska bli ett försäljningsargument.

Ta också en titt på de nyaste Dungeons & Dragons brädspel: Vi intervjuade spelets designer. Jag sprang ett äventyr i natt, och har ... tankar.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Steve Jobs vill inte Kill Publishers, men Apples Prenumeration strategi kommer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_2GdZe5JN84/:

Intel att spendera $ 5 miljarder nya 14nm fab i Arizona, skapa 4.000 nya jobb i år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-to-spend-5-billion-on-new-14nm-fab-in-arizona-creating-4/:
När Paul Otellini inte är alltför upptagen talar om att vara jilted av Nokia , tillbringar han sin tid hosting presidenter och stänk miljarder dollar på nya produktionsanläggningar. Intels VD omslag hans tumultartade veckan på en hög ton, och har välkomnat Barack Obama att Chipzilla s Oregon anläggning och behandlas presidenten att de glada nyheterna att Intel kommer att investera $ 5000000000 tillbaka i den amerikanska ekonomin genom att bygga sin mest avancerade fab ännu - som kommer införa ett hopplöst små 14nm tillverkningsprocess - i Arizona, att börja sin verksamhet år 2013. Byggandet inleds i mitten av detta år och förväntas skapa "tusentals" arbetstillfällen, både tillfälliga och permanenta. Bortsett från detta har Otellini ut Intels avsikt att skapa 4000 nya arbetstillfällen i USA, främst i FoU och produktutveckling. Musik till Obamas öron, är vi säkra på.

Fortsätt läsa Intel att spendera $ 5 miljarder nya 14nm fab i Arizona, skapa 4.000 nya jobb i år

Intel att spendera $ 5 miljarder nya 14nm fab i Arizona, skapa 4.000 nya jobb i år ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 19 Feb 2011 15:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Domare Regler mot Kina i "Green Dam" Suit

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zLpNwDEldq4/Judge-Rules-Against-China-In-Green-Dam-Suit:
En anonym läsare skriver: "Ungefär ett år efter Cybersitter stämt den kinesiska regeringen och flera asiatiska OEM för påstådda kopiering sin kod för att skapa den" Green Dam "programvara, har en amerikansk federal domare gav $ 2300000000 kostym för att fortsätta. Domare Josephine Staton Tucker, en California häradshövding, trädde en dom av fallissemang mot Folkrepubliken Kina på onsdagen, efter Kina tjänstemän inte svarat på den härskande. Trots att Folkrepubliken Kinas ambassad skickade ett brev till det amerikanska utrikesdepartementet protesterar Cybersitter kostym, gjorde en sådan skrivelse inte betraktas som ett formellt svar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


BlackBerry Monaco gör kort video utseende med Verizon branding

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:
Onödigt att säga, Storm 2: s förbi sin främsta - om det någonsin hade ett utmärkt - och om Verizon kommer att fortsätta med pekskärmen BlackBerry temat, måste det åter upp snabbt. Det skulle vara där den så kallade Monaco kommer in i bilden, en telefon som har varit läcker under olika namn i över ett halvår nu, och nu har vi fått det fångas på ett kort, måttligt suddig video med en Verizon logotyp klart och tydligt featured runt ryggen. Det ser ganska laggar här, men det är oklart hur nära telefonen är att produktion - både hård-och mjukvara (sägs med mobil hotspot kapacitet, bland annat funktioner ska BlackBerry OS 6.1) kan vara extremt tidigt eller nära final. RIM: s har fortfarande några omvända sig att göra för den ursprungliga Storm, så det ska bli intressant att se om Monaco (som kunde komma till marknaden som den Storm 3, eller något annat namn helt och hållet) passar in på. Följ paus för videon.

[Tack, Zecharias]

Fortsätt läsa BlackBerry Monaco gör kort video utseende med Verizon branding

BlackBerry Monaco gör kort video utseende med Verizon branding ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Crackberry | Tipsa | Kommentarer

Forskare syfta till att "Skriv ut" human hud

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XcckFgr6SFg/Scientists-Aim-To-Print-Human-Skin:
suraj.sun sänder detta utdrag från CNN: "Forskare vid Wake Forest Institute för regenerativ medicin, inspirerad av standard bläckstråleskrivare som finns i många hem kontor, håller på att utveckla en specialiserad huden" utskrift "-systemet som skulle kunna användas i framtiden för att behandla soldater sårade på slagfältet. "Vi började genom att ta en typisk patron bläckstråleskrivare. stället för bläck vi använder celler, som är placerade i patronen, sade Dr Anthony Atala, chef för institutet. Apparaten kan användas för att återuppbygga skadad eller bränd hud. ... Brännskador står för 5% till 20% av mot-skador, enligt Försvarsmakten Institutet för regenerativ medicin. Huden utskrift Projektet är ett av flera projekt vid Wake Forest i stor utsträckning finansieras genom att väcka , som är en gren av det amerikanska försvarsdepartementet. Wake Forest kommer att få cirka 50 miljoner dollar från Försvarsdepartementet under de kommande fem åren för att finansiera projekt, inklusive hud-skapa system. forskare utvecklat huden "bio-skrivare" genom att ändra en standard affären skrivaren. En ändring är tillägg av en tredimensionell "hiss" som bygger på skadad vävnad med färska lager av frisk hud. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: iPhone symboler, hur de fungerar!?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/E_viPS1QT-0/week-in-apple-iphone-symbols-how-do-they-work.ars:

Den översta nyheterna var över hela kartan här förra veckan. Apple tillkännagav sin nya (kontroversiella) prenumeration system för IOS App Store, iPhone nano och MobileMe rykten sprang frodas, publicerade Apple en ny rapport leverantör ansvar (med bonus "ofrivillig arbetskraft"), och vi tillbringade tid att analysera vad symbolerna på baksidan i iPhone medelvärdet. Läs vidare för Roundup:

Fråga Ars: Vilka är de symboler på baksidan av iPhone? : Vilka är alla dessa luffare stämplar på nedre baksidan av iPhone och andra prylar? Ars blir midjan djupt i lagstiftningen stadgar att ge dig svaret.

Verizon v. AT & T: duellen iPhone lanserar, och vad Verizon gjorde rätt : Verizons iPhone lanseringen var kyla jämfört med tidigare kaos som regnade över AT & T: s lanserar iPhone. Varför en sådan skarp skillnad? Ars tar en titt på hur lanserar skiljer och varför Verizons kunder verkar så mycket lyckligare dagar senare.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Motorola Atrix 4G rotade redan, och det är inte ens ute ännu

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/motorola-atrix-4g-already-rooted-and-its-not-even-out-yet/:
Om du trodde att bristen på root på Atrix 4G skulle spara ett par hundra spänn nästa vecka ... Tja, vi hatar att bryta de dåliga nyheterna, men du kommer att behöva hitta en annan ursäkt att inte köpa det (mer om detta i en sekund). Lång historia kort, telefon är redan rotade av en herre över det ständigt fyndiga XDA-utvecklare forum, vilket innebär att du kan göra alla normala saker som kräver root-access som gör det möjligt för vanliga Froyo mobil hotspot funktionen med root-program som Titanium Backup (bilden ovan), och i allmänhet ser 1337 jämfört med dina vänner inlåsta i sina muromgärdade trädgårdar. Nu de dåliga nyheterna: förblir bootloader ordentligt låst och krypterad, så anpassade kärnor är fortfarande bara en dröm - men hey, där det finns en vilja, finns det en väg. Håll tro!

[Tack till alla som skickat detta i]

Motorola Atrix 4G rotade redan, och det är inte ens ute än ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Arbetsgivare kräver komma logga av arbetssökande

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsUhH9GiZqs/Employer-Demands-Facebook-Login-From-Job-Applicants:
Hugh Pickens skriver skriver "Alex Madrigal rapporter i Atlanten som ACLU har tagit upp fallet i Maryland fångvårdare Robert Collins, som var skyldig att tillhandahålla sin Facebook login och lösenord till Maryland Avdelningen för korrigeringar under en omcertifieringen intervjun så att intervjuaren kunde loggar in på sitt konto och läsa inte bara hans inlägg, men de av hans familj och vänner också. "Vi lever i en tid när den nationella säkerheten är högsta prioritet, men det måste finjusterade med den personliga integriteten, säger Collins." Mina kolleger officerare och jag ska inte behöva ge regeringen för att se våra personliga komma inlägg och våra vänner, bara för att hålla våra jobb. " ACLU i Maryland har skickat ett brev till Public Safety sekreterare Gary Maynard (PDF) om delning av Korrigering: s filt krav på att sökande till anställning med division, samt nuvarande anställda under omcertifiering, förse regeringen med sitt sociala medier konto användarnamn och personligt lösenord för användning i checkar anställd bakgrunden. Efter tre veckor ACLU har fått något svar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Gillmor Gang 2.19.11 (TCTV)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e8xNds9XGtM/:

GAEMS Xbox 360 resor fallet blir snygga redesign, kommer fortfarande inte hjälpa dig stava rätt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/gaems-xbox-360-traveling-case-gets-sleek-redesign-still-wont-h/:
Den sista överlämnanden vi såg av GAEMS console-väska såg mer ut som en gigantisk matlåda än en lösning till din bärbara spel behov. Om du fortfarande intresserad av att din Xbox 360 på väg, företaget har gjort om fallet och det nu har stöd för FAT och tunn versioner av 360 och till och med PS3 -mager. Vad är nytt i denna kompakta fodralet är det faktum att det finns faktiskt utrymme att lagra konsolen, controllers och makt tegel. Det levereras med en fjärrkontroll, HDMI-kabel och strömförsörjning för att driva högtalarna och LED-skärm. Om du Road Trippin 'någon gång snart och vill att dessa djur, kan du spara 20 ben med förbeställning före april 20 och du får $ 300 fall kommit juni.

GAEMS Xbox 360 resor fallet blir snygga redesign, fortfarande inte hjälpa dig stava rätt ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 00:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Genomgång av tillbehör | källa GAEMS | Tipsa | Kommentarer

Oljebolagen Patent Trolling Biobränsleproduktion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U_J6UYqUXsE/Oil-Companies-Patent-Trolling-Biofuel-Production:
Whatsmynickname skriver "Trodde oljebolag gjordes patent trolling för att försöka stänga alla ansträngningar för att avvänja bort oss på råolja (t.ex. Chevron och NiMH-batterier)? Tänk igen. BP och DuPont (Butamax) har tagit ett avancerat biobränsle företag till domstol överträdelse av nyligen beviljats patent för att utveckla biobutanol. När ett oljebolag annonserar det söker alternativa bränslen, det är inte nödvändigtvis för att de vill vara socialt ansvarstagande ... "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i tech: Anonym talar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x3T8Rv93ikY/week-in-tech-anonymous-speaks.ars:

Anonym säger: insidan historien om HBGary hacka : Efter intervjuer med hackare från Anonym som invaderade HBGary Federal förra veckan, ger Ars du insidan historien om hur attacken gick ner och vad det innebär för resten av oss.

Spy spel: Inside the invecklade tomten för att få ner Wikileaks : VD för bevakningsföretag HBGary federala hade stora planer för att hjälpa en amerikansk bank ta ner Wikileaks och tystnad dess anhängare. "Om de stöder den organisation vi kommer efter dem", skrev han. Och detta var bara det första av många tvivelaktiga idéer.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post