onsdag 29 juni 2011

Groupon Dagens erbjudande: 300.000 kundkonton

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O0NPeq3nmuk/Groupon-Deal-of-the-Day-300000-Customer-Accounts:
itwbennett skriver "Kunden databas Groupon indiska dotterbolag publicerades, utan säkerhet och som okrypterad, på företagets webbplats för tillräckligt länge för att indexeras av Google. australiska säkerhetskonsult Daniel Grzelak, twittrade nyheterna och också anmälas Groupon, som" var fantastisk på att ge en snabbt och fullständigt svar, "Grzelak skrev Twitter." De förtjänar beröm för deras reaktion. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Google Patent Censur av "Irriterande" Innehåll

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndMAXUKVOOc/Google-Patents-Censorship-of-Annoying-Content:
En anonym läsare skriver: "Google har beviljats ​​patent på en rating motor som förbehåller sig rätten att godkänna eller förkasta innehåll som publiceras på Internet. Patentet särskilt avser reklam och de ganska invasiva och störande blinkande annonser som utnyttjar hela bredden av färg par som finns misshagliga för det mänskliga ögat: ".. Den utföringsformer beskrivs häri Aktivera Flash och animerade dokument bilden (t.ex. annonser) Några av dessa typer av annonser är irriterande" Men Google konstaterar att annonser är bara ett "illustrativt exempel" och idén kan tillämpas på "innehållssidor (t.ex. webbsidor), sökresultat, e-post, program, meddelanden IM, ljud innehåll eller filer, video-innehåll eller filer, andra filer, andra data eller program som kan finnas på en eller flera (t ex ett nätverk) av datasystem eller andra definierbara begrepp eller innehåll. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Intryck från Uncharted 3: Drakes Deception är öppen beta

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Q5zS-6FYgbM/impressions-from-uncharted-3-drakes-deceptions-open-beta.ars:

För dem som hoppas att smaka lite av Sonys kommande Uncharted 3: Drakes Deception har utvecklaren Naughty Dog kom med din fix. Studion har släppt en publik beta på PlayStation Network, vilket gör att PlayStation Plus abonnenter och ägare av inFamous 2 till haffa en tidig titt på spelets multiplayer-komponent. Men är det värt din tid att dyka in i denna begränsade, grov nätet betatest?

Att vara ett fan av förra postens online-erbjudanden, jag var spännande att se vad Naughty Dog laget skulle ta med till bordet den här gången. Till denna dag tror jag fortfarande att Uncharted 2: Among Thieves är en av de bästa online-upplevelser som finns på PlayStation 3. Spelets kärna mekanik översätts väl till konkurrenskraftiga arenan, erbjuda incitament för spelare att sakta ner och överlista sina motståndare med välplacerade locket och hemlighållande. Lyckligtvis är denna typ av multiplayer-affären återskapas troget i Drakes bedrägeri.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


SoloPower höjer $ 43,7 miljoner mer att göra Roll-Up Solpaneler

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yudnOmJ8AcU/:
Array

Accel Placerar 34 miljoner dollar för online-betalningar Plattform Braintree

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BQeHmnlSPyk/:
Array

Yahoo Studie visar Online Video Titta övergå till Primetime

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxlQWJgJ8BE/:
Array

OnLive VD avslöjar "helt ny metod" för trådlös, krediter Rearden för störta Shannons lag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/onlive-ceo-reveals-entirely-new-approach-to-wireless-credits/:
"I förväg, ja - du har rätt, det är omöjligt, men ändå, vi har tio radioapparater alla arbetar på samma frekvens, allt på Shannon limit ... och det finns inga störningar.." Du får inte fullt Grok betydelsen av detta uttalande, men alla djupt involverade i att lösa den trådlösa bandbredden krisen är troligen dropjawed. För lite bakgrund, det finns en upplevd gräns i trådlösa känd som Shannons lag, som till stor del förklarar varför ingen kan titta på ett YouTube-klipp på sin EVO vid Michigan Stadium. Av någon anledning har det antagits att denna lag i grunden var okrossbar, men det ser ut som om en osannolik medlem i samhället kan ha precis överskred förväntningarna. OnLive vd Steve Perlman avslöjade nyligen ett genombrott från Rearden företag - kort sagt, de har listat ut en lösning, och testa, det gör saker som "att ta bort döda zoner" helt och hållet. Hans bild visas under en presentation på Columbia, konstaterar att konsekvenserna här är "djupa", och vi kunde inte vara mer överens. Gör dig själv en gedigen och slog spela i videon nedan pausen - vi har snabbt vidarebefordras till där det här avsnittet börjar.

Fortsätt läsa OnLive vd avslöjar "helt ny metod" för trådlös, krediter Rearden för störta Shannons lag

OnLive VD avslöjar "helt ny metod" för trådlös, krediter Rearden för störta Shannons lag publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 13:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OnLive Spot | källa YouTube (Columbia SEAS) | Tipsa | Kommentarer

Kan Ubuntu Linux förbrukar mindre ström än Windows?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XKgkQZjZACo/Can-Ubuntu-Linux-Consume-Less-Power-Than-Windows:
En anonym läsare skriver "Nu när den stora Linuxkärnan potensregression har löst det ser ut som Ubuntu 11,04 kan konkurrera med Microsoft Windows 7 i form av total strömförbrukning. Nya tester avslöjades av Phoronix visar strömförbrukningen av Ubuntu 11,04 vs Windows 7 operativsystem. På en rad olika system, var strömförbrukning Linux kan jämföras med Windows med undantag för ett fåtal utvalda arbetsbelastning och system. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Är resistens hos människor som kommer från höns?

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8CB4Th9rKA/is-drug-resistance-in-humans-coming-from-chickens.ars:

Det finns ett nytt papper ute i CDC: s tidskriften Emerging Infectious Diseases som gör ett provokativt påstående: Det finns tillräckligt med likheter mellan drog-resistensgener i E. coli som bärs av kycklingar och E. coli smittar människor att kycklingarna kan vara källan till det.

Om det är korrekt, och det verkar rimligt och stöds av tidigare forskning-påståendet ger en annan bit av bevis för att antibiotika används i jordbruket har en direkt inverkan på människors hälsa.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Final Cut Pro X FAQ underlättar rädsla för vissa, bekräftar andras

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vmmF5htKJ_c/final-cut-pro-x-faq-eases-fears-of-some-confirms-those-of-others.ars:

Den motreaktion mot den nyligen införda Final Cut Pro X rasar på, men Apple är åtminstone försöka dämpa den rädsla av arga användare med hjälp av en FAQ sida om vad som kommer och inte kommer att fungera som användare övergången från Final Cut Pro 7 till FCP X. Några av svaren kommer att lugna användare som var missnöjda med FCPX inledande visar, men andra yrkesgrupper kommer att vara missnöjda med Apples beslut att till synes stöta bort dem vars uppehälle är beroende av tidigare versioner av programvaran.

Apple introducerade bara FCPX en vecka sedan, och reaktionen var blandad redan från början . Det fanns betydande förändringar i användargränssnittet, för att inte nämna en mängd saknas eller linkade funktioner jämfört med FCP7. Den största orsaken till ramaskri verkar vara det faktum att FCPX inte kan importera projekt från tidigare versioner av Final Cut Pro-Nej, inte ens den senaste, vilket gör det skrattretande svårt för alla professionella som beroende av det program för att göra en smidig övergång till den nya mjukvaran. Dessutom har användarna klagat på att det inte finns något stöd för utdata till band (när ingången är begränsad) eller EDL-eller XML-export, och ingen OMF utgång för att blanda ljud i Pro Tools, bland annat.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


HomeAway IPO Aktier Pop 39 procent, når Börsvärde 3 miljarder dollar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XJP4GF4Hhvg/:
Array

Ansluten Höjer $ 500K för Contact Management Application

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cCUKxkbIoIE/:
Array

Webben är full av Hyperlänkar väntar på att hända, gör Apture HotSpots dem hända

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cQQ_TYDz2L0/:
Array

iRiver är MX100 Android tablet fläckig i Kina? (Video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/irivers-mx100-android-tablet-spotted-in-china-video/:
iRiver har tillbringat de senaste åren testa läsplatta vatten , men bolaget kan nu vara redo att kasta sig in i den djupare delen av bassängen, med sin första Android tablet. En bloggare i Korea prickiga nyligen skiffer, som tros vara de sju tum MX100, under en iRiver händelse i Kina. Enligt källan är det drivs av en 1GHz Samsung Hummingbird kärna, körs på Android 2.2 Froyo och är utrustad med 802.11b/g/n Wi-Fi - inte precis banbrytande grejer, men åtminstone är det inte Bubble Yum smaksatt . Det har varit någon officiell bekräftelse från iRiver ännu, vi har inte heller några detaljer om prissättning eller tillgänglighet, men du kan gå förbi paus för att se en semi-senaste kommersiella från LG U +, där MX100 gör en kort cameo runt 0: 15 märke.

Fortsätt läsa irivers MX100 Android tablet fläckig i Kina? (Video)

iRiver är MX100 Android tablet fläckig i Kina? (Video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 11:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Netbook Nyheter | källa MovePlayer (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Google Talk videochatt äntligen tillgängliga över T-Mobiles 3G och 4G (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/google-talk-video-chat-finally-available-over-t-mobile-3g-and-4g/:
Google Talk Video Chat
Kom ihåg hur glada vi alla var när vi fick reda på att Android 2.3.4 skulle föra videochatta på Google Talk på Nexus S? Bara att ha våra förhoppningar och drömmar krossas när vi upptäcker att det inte fungerar över 3G på T-Mobile. Tja, det verkar transportören tysthet har vänt på en switch, och nu är allt du Nexus ägare kan GChat ansikte mot ansikte via HSPA +. Är inte detta en historisk dag, en som kommer att gå ner i Annals of mobil historia - "Äntligen", eller, du vet åtminstone en som förtjänar en förbittrad Kolla in videon bevis efter pausen.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Google Talk videochatt äntligen tillgängliga över T-Mobiles 3G och 4G (video)

Google Talk videochatt äntligen tillgängliga över T-Mobiles 3G och 4G (video) publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 29 Jun 2011 11:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bestruket | källa Android och Me | Tipsa | Kommentarer

Sätt Coin: Sociala Cyklar lånecykelsystem system (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:
I Sätt Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Insert Coin" i ämnesraden.


Det har gått ett år sedan vi senast hörde talas om sociala Cyklar (SOBI) , cykeln dela koncept som har potential att revolutionera vårt sätt att hyra, rida, och cyklar lås. Nu New York-baserade startup arbetar på ett mycket lovande andra prototyp, och vänder sig till kicken för finansiering. Den nya versionen är fortfarande ett par veckor ut (det är en renderad version i bilden ovan), men vi trampade över till Sobi högkvarter i Brooklyn för att ta en titt på den första modellen, som redan är långt effektivare än system vi har sett genomförs i Europa och välja städer i USA, bland annat Denver. Båda versionerna har en huvudsaklig bakmonterad låsenhet, med ett U-lås, bakhjulet startspärr, GPS-spårning chip, GSM-modem och en navdynamo elektrisk generator. Den nya versionen är enheten kommer att vara mycket mer kompakt, två tredjedelar lättare, och kommer att omfatta en integrerad solpanel för att hålla elektroniken drivs upp även när cykeln inte är i rörelse.
Sobi gränssnitt med en mobil app, som låter dig hitta och låsa upp oreserverat cyklar runt i staden (du använder din PIN-kod för att styra låset vid bokningen perioden). Användarna betalar en månadsavgift för att prenumerera, vilket kommer att inkludera en timmes gratis ridning varje dag. Systemet genomför ett smart ekonomiskt incitament att ha cyklar tillbaka till strategiskt placerade knutpunkter, ta ut en avgift för användare som föredrar att lämna cyklar någon annanstans, sedan erbjuda samma belopp som en kredit för ryttare som hyr som cykel och returnera den till ett nav. Eftersom Sobi kommer att bli en hyra och du kommer inte att köpa en cykel att äga, kommer tidig anhängare i framtiden erhålla en kredit i utbyte mot ett kicken donation. Donationer av $ 50 eller mer även ett slick AR-aktiverade T-shirt, som visar ett "3D" modell av cykeln på din mobila enhet. Hoppa förbi paus för en hands-on med det första sociala cykel, och en bakom kulisserna-titt på företagets gemensamma verkstad i Greenpoint, Brooklyn.

Fortsätt läsa in Coin: Sociala Cyklar lånecykelsystem system (video)

Viewsonic V3D241wm en datorskärm med 3D

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har presenterat en ny bildskärm som har den teknik som för närvarande på modet i 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en fördröjning på 2 ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast och 20.000.000:1 uppdateringsfrekvens på 120 Hz till frekvensen beroende på tillverkare njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon som medföljer monitorn.

För tillfället vet vi inte vad priset kommer i euro, men Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket vid nuvarande växelkurser skulle vara cirka 376 euro, även om vi inte kan göra detta priset när du kommer att vara till försäljning i Spanien.

Mer information | Viewsonic

Ännu en "Människor Plug I Strange USB-minnen" Story

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aRAupAmF0wQ/Yet-Another-People-Plug-In-Strange-USB-Sticks-Story:
Bruce Schneier blogg har lite om ett ämne som får mitt blod att koka också. Han säger "jag verkligen är trött på historier som denna: Dator diskar och USB-minnen tappades på parkeringsplatser i offentliga byggnader och privata entreprenörer, och 60% av de människor som plockade upp dem anslutna enheterna i kontorsdatorer ... Folk blir USB-minnen hela tiden. Problemet är inte att folk är idioter ... Problemet är att OS litar slumpmässiga USB-minnen. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.