tisdag 19 juli 2011

Tae Bo Workout Skickade skyskrapa Shaking

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/W7bGyXudM7M/Tae-Bo-Workout-Sent-Skyscraper-Shaking:
MiniMike skriver "Enligt CNN:" Sjutton personer som utför en kraftfull Tae Bo träning orsakat skakningar som tvingade evakuering av en sydkoreansk skyskrapa tidigare denna månad, byggnadens ägare säger forskare återskapat händelsen i 12: e våningen gym, enligt en rapport. i Korea Times. " Jag vet inte vilket är skrämmande, att de gjorde en sådan tunn skyskrapa, eller åsynen av 17 forskare göra en Tae Bo träningspass. Förhoppningsvis är de bättre på det än de forskare jag sett på gymmet. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Kan långsiktig forskning Överleva Coming Age of åtstramning?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7sMIzyM14nQ/Can-Long-Term-Research-Survive-the-Coming-Age-of-Austerity:
Hugh Pickens skriver "Alexis Madrigal skriver att alla håller du behöver vetenskap och teknik FoU, men när budgetar blir tight, forskning kring kvantprickar eller de fundamentala krafter som orsakar jordbävningar har svårt att hålla linjen mot hälso-och sjukvården eller skattesänkningar för de rikaste Amerikanerna Olika länder tar olika metoder Japan är att fokusera på sin mest toppforskare, ger upp till $ 50 miljoner till 30 olika personer Andra länder bara ger upp på några forskningsområden att fokusera på andra,... till exempel USA partikelfysiker som kommer att tillbringa sina karriärer försöker köra från baksätet som våra europeiska kolleger köra Large Hadron Collider. Ett tredje sätt kan vara att minska uppsägningar i forskningen. "En idé att tillhandahålla finansiering i ett större antal viktiga områden som skulle kunna undvika dubbelarbete är för att skapa dedikerade forskningscentra där flera utredare kan arbeta parallellt på kompletterande frågor ", skriver Jörg Heber." Om vi ​​gör mindre forskning vi behöver göra det rätt. Och med hjälp av den här krisen att tänka på vår forskningsinfrastruktur behöver inte vara en dålig sak. Det bör ses som ett tillfälle att reformera den akademiska forskningen systemet på ett mer övergripande och grundläggande sätt än den akademiska världen och de politiker som normalt vågar tänka. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


University of Birmingham forskare utvecklar antibakteriella rostfritt stål, mysophobes klappa inifrån sina bubblor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/university-of-birmingham-researchers-develop-antibacterial-stain/:
Svar till de germphobes och deras Stepford damer-i-väntan överallt, forskare vid University of Birmingham har utarbetat en silver-infunderas tekniken avvärja oönskade bakterier. Undviker den tidigare försökt, men kortvarig beläggning metod har dessa vetenskapsmän "utvecklat en ny yta legering teknik" som genomsyrar silver, kväve och kol i en nyligen bakteriefri rostfritt stål yta. Teamet hoppas att denna super slitstarkt stål snart kommer att finna sin anti-bakteriell väg in på sjukhus och den kirurgiska redskap de använder - för att inte nämna din college cafeteria. Modern Lady Macbeth hemmafru typer kan dra en suck av "Out, damn'd superbug spot" lättnad och komma tillbaka till tätning upp möbler.

Fortsätt läsa University of Birmingham forskare utvecklar antibakteriella rostfritt stål, mysophobes klappa inifrån sina bubblor

University of Birmingham forskare utvecklar antibakteriella rostfritt stål, mysophobes klappa inifrån sina bubblor publicerades ursprungligen på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PhysOrg | Tipsa | Kommentarer

Dumpster Kör: fildelning för din digitala papperskorgen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wx2ji0nRZ-E/Dumpster-Drive-File-Sharing-For-Your-Digital-Trash:
En anonym läsare skriver: "Dumpster Drive är ett fildelningsprogram som återvinner digitala filer. Använda container dykning som en modell för recirkulerande oönskade objekt, gör Dumpster Kör andra att gräva igenom filer som du raderar på din dator i en passiv fildelningsnätverk . stället för att bara radera data från din dator, kan programvaran användarna att förlänga livscykeln för sina oönskade filer och föra dem vidare till andra. " Inte säker på hur användbart detta är, men jag tycker det är en snygg idé.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


FBI Utför Rikstäckande Raid av Anonyma medlemmar

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YPjpYpd8xLg/FBI-Executes-Nationwide-Raid-of-Anonymous-Members:
Nominei och suraj.sun skriva på med nyheter om en landsomfattande räd i Anonyma medlemmar. CBS rapporterar att räder i Kalifornien, New Jersey, Florida och New York. Minst 12 gripanden gjordes med 15 avrättades teckningsoptioner. Visst detta har ingenting alls att göra med deras senaste infiltration av ett visst företag.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Ryssland lanserar Fördröjd radioteleskop

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1v5b9_yFj1Y/Russia-Launches-Delayed-Radiotelescope:
En anonym läsare skriver "Igår Radioastron Spektr-R-satelliten framgångsrikt sändes upp från Baikonur i Bajkonur. Det blev första lanseringen av en astronomisk satellit i 25 år för Ryssland. Det uppdrag är att söka i universum för svarta hål, kvasarer, pulsarer och andra mystiska föremål. Använda en mycket elliptisk bana på ca 340 tusen km som den skall föra interferometer observationer (i samband med den globala marken radioteleskopet nätverk) med utomordentligt hög vinkelupplösning. Projektets livslängd är 5 år men det är skapare hoppas på att det arbete minst dubbelt så länge. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sonys senaste tablet teaser störtar djupare ner i kaninhålet, ändå säger oss ingenting

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/sonys-latest-tablet-teaser-plunges-deeper-into-the-rabbit-hole/:
Redo för ännu en S1 / S2 teaser video som berättar mer om marknadsföring lagets potential utanför läroplanen avlat och absolut inget nytt om tablets? Tja, släppa de flikar och rem i vissa doll-tonande la la la-talet som Sony leder oss ännu djupare in i sena rike skrivbordet leksaker och tablets de älskar. Skott av snygga skiffer visa video och spel funktionalitet är alla men gömd i en "fylld med roliga" labyrinten av försåtligt utlöst contraptions. Det är en romp genom sorts endearing Tim Burton-esque, hög-art mardröm Sonys dabbled in för tidigare Playstation kampanjer - så vi är inte så förvånad. Hit pausen att lifta den här videon underland.

Fortsätt läsa Sonys senaste tablet teaser störtar djupare ner i kaninhålet, ändå säger oss ingenting

Sonys senaste tablet teaser störtar djupare ner i kaninhålet, ändå säger oss ingenting ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pocketlint | Tipsa | Kommentarer

CE-Oh nej det gjorde han inte! Googles Eric Schmidt säger att konkurrenterna är "svarar med stämningar" i stället för innovation

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/ce-oh-no-he-didnt-googles-eric-schmidt-says-competitors-are/:
Styrelseordförande Eric Schmidt har främst varit på Googles mobila revolutionen konferens i Tokyo för att prata om företagets ambitiösa mål för Asien, men det visar sig att han också var riktigt redo att diskutera den myriad av patenträttegångar virvlar runt den mobila industrin i dessa dagar - eller "juridisk kul", som Schmidt uttryckte det. Även om inte direkt hänvisning till något företag med namn, säger Schmidt att på grund av Googles framgångar med Android, "konkurrenterna svarar med rättegångar eftersom de inte kan svara genom innovationer", även om han tillade att han "inte så orolig för detta." Schmidt gjorde specifikt kommentera HTC: s nuvarande situation , dock, och sade att "vi kommer att se till att de inte förlorar" som svar på en fråga om huruvida Google skulle hjälpa foten HTC: s juridiska räkningar om man förlorat sin talan vid ITC .

CE-Oh nej det gjorde han inte! Googles Eric Schmidt säger att konkurrenterna är "svarar med stämningar" i stället för innovation ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 12:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa ZDNet Asia | Tipsa | Kommentarer

Servetter och Historien om Ethernet, Compaq, Facebook

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cFmSlzi1qsM/Napkins-and-the-History-of-Ethernet-Compaq-Facebook:
alphadogg skriver "Servetter egentligen inte stapla upp bra mot hårddiskar eller disketter för att bevara data över tiden. Men en del av tekniken och näringslivets mest bestående idéer sägs ha åtminstone fått sina startar som skisser på middag eller drink servetter (som i själva verket var inspiration för 5 ¼ diskett storlek). Robert Metcalfe tidiga Ethernet-diagram från hans dagar vid Xerox PARC redan på tidigt 1970-tal kan vara den mest kända servett skisser inom teknologiindustrin, men det finns servett berättelser som gäller Compaq, Facebook, @ home och mer "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Wall-E robot Gjord med LEGO Mindstorms

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WiJL267e7OQ/Wall-E-Robot-Made-With-LEGO-Mindstorms:
En anonym läsare skriver "Montreal-baserade tillverkaren Marc-André Bazergui har skapat en verklig Wall-E roboten med hjälp av en uppsättning motorer och ett Lego Mindstorms NXT-kit. Den 20 cm höga Wall-E använder 5 RCX-motorer och 3 spakar för att flytta och omvandla precis som den animerade karaktären och det tog Bazergui över 250 timmar att bygga. Ännu mer imponerande är att Wall-E på distans kan styras att röra sig, plocka upp föremål och tittar upp och ner. Alternativt kan han vara programmeras att gå på sin egen överenskommelse. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


BlackBerry Playbook uppdatering ger zip utvinning, fler alternativ för förvaring av redskap

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/19/blackberry-playbook-update-brings-zip-extraction-more-storage-o/:
RIM säker arbetar snabbt för att få sina 500 tusen man starka BlackBerry spelböcker upp till fungerande par. Den tablet har varit på marknaden i tre korta månader och redan är inställd för att ta emot sin fjärde mjukvara uppdatering . Det här att gå runt, tillade RIM möjligheten att spara bilagor till ett SD-kortet eller telefonens interna lagring, extrahera zip-filer från e-post (även om du måste använda bron och hamnen från din BlackBerry smartphone), en nypa-till- zoom funktion för video visning och - vinnare av duh Award - stående visning för foton. Dessutom stöder mjukvaran nu ytterligare 15 språk - goda nyheter om du talar galiciska. Om du planerar att plocka upp den här QNX fliken får du de v1.0.7 uppdatering som en del av installationsprocessen. Nuvarande ägarna kan vänta på en uppdatering anmälan, eller bara dra den manuellt. Så, vad väntar du på? Få nedladdning.

BlackBerry Playbook uppdatering ger zip utvinning, fler alternativ för förvaring av redskap ursprungligen visades på Engadget on Mon, 19 Jul 2011 11:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn | källa BlackBerry blogg | Tipsa | Kommentarer

Anonym för Släpp Sun, News of the World e-post

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cTXFbrw-DPQ/Anonymous-To-Release-Sun-News-of-the-World-Emails:
siliconbits skriver "Efter att ha hackat Rupert Murdochs webbplats flaggskepp nyheter, thesun.co.uk och styra sina läsare till en falsk framsida och snatteri sina e-postservrar, Anonym" inofficiella språkrör, Sabu, har visat att gruppen är "sitter på [ solens & NOTW s e-post] "med ett pressmeddelande från Anonym & eventuellt mer kommer i ett par timmar. Trots att webbplatsen redan har tagits ner, är den e-bounty sannolikt potentiellt mer skadliga med Sabu släppa detaljer om två av solens topp tre anställda, Rebekah Wade och Bill Akass, tidigare redaktörerna för Sun och News of the World respektive samt Lee Wells & Danny Rogers, redaktionellt stöd Manager på News International och Sun Online Ledare chef respektive som en försmak av vad som kommer nästa. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.