fredag 10 juni 2011

Australian-Inbyggd Hoverbike förbereder för start

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-3EDtiJGGN0/Australian-Built-Hoverbike-Prepares-For-Takeoff:
Zothecula skriver "Äventyrliga motorcyklister kan känna spänningen i att få luftburna på toppen av en uppgång, men Hoverbike är inställd på att ta fånga lite luft till en helt ny nivå. Med en 1170 cc 4-takts motor ger 80 kW som driver två Infällda propellrar, säger uppfinnaren av Hoverbike, Chris Malloy, med sin höga dragkraft / vikt-förhållande, bör Hoverbike kunna nå en uppskattad höjd av mer än 10.000 meter och nå en indikerade farten på 150 knop (278 km / t eller 173 mph). närvarande är detta bara teoretiska siffror som Hoverbike inte har genomgått sin takt än, men Malloy har konstruerat en prototyp Hoverbike och planerar att genomföra riktiga tester världen flygning i ett par månader. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Google Guitar Doodle Song Gallery

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3MDyk-QkUOc/Google-Guitar-Doodle-Song-Gallery:
itwbennett skriver "nu inne på sitt andra dagen i produktivitet förstörelse, är Google's Guitar Doodle fortfarande göra musik, vacker musik. Här är en roundup av några av YouTubes bästa, från nybörjare favorit Seven Nation Army till en ambitiös version av Paint it Black, och, ja , Stairway to Heaven ".

Läs mer i denna historia på Slashdot.


HTC EVO Visa 4G försöker smita in genom FCC, fastnar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/htc-evo-view-4g-tries-to-sneak-through-fcc-gets-caught/:
Vi är bara två veckor borta från Sprints lansering av HTC EVO Visa 4G , och vi började undra om vi skulle se WiMax tablet vandra in i Washington, DC något snart. Idag är dagen, vänner, som vi bara grävt upp några testrapporter för HTC PG41200 tablet med WiMAX-stöd. Även om dokumenten inte ger upp mer smaskiga detaljer, kommer vi inte vänta väldigt länge innan vi kan gaffel över $ 400 för förmånen att hålla denna bebis i våra egna händer. Chef förbi paus för mer bilder.

Fortsätt läsa HTC EVO Visa 4G försöker smita in genom FCC, fastnar

HTC EVO Visa 4G försöker smita in genom FCC, fastnar ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 15:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar av "Google TV?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar som om någon inom företaget, eller om du är missnöjd med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller egentligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som vi inte vet om det är på riktigt) om möjliga storlekar som Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40-tums 40GT1 NSX-46GT1, (du gissade) av 46 inches. Och ändå, även risk för att deras priser skulle uppgå till mellan 1.300, 1.400 och $ 1900.

Den nyfikna detalj: Om detta är sant, det billigaste av Google TV skulle vara ännu dyrare (300 dollar) att 32-tums modell dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Rättsligt förfarande Test laglighet inspelning polisen med din mobiltelefon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DsK5O9wPqTE/Court-Case-To-Test-Legality-of-Recording-the-Police-With-Your-Cell-Phone:
suraj.sun sänder detta utdrag från Ars Technica: "Om du drar ut din mobiltelefon för att göra en video av poliser arrestera en misstänkt, är du i hemlighet inspelning 'dem" nej "verkar vara det självklara svaret, men det är just det? hävdar att tre poliser gjorde att motivera sin gripandet av en Boston man. I argument vid USA: s appellationsdomstol för den första kretsen på onsdagen förnekade staden också mannens påstående att hans första eller fjärde ändring rättigheter hade kränkts. Fallet blir ett viktigt test på om konstitutionen skyddar individens rätt att spela in polisen när de är i tjänst. Många stater har "en part anmälan avlyssning lagar som tillåter någon part i en konversation för att i hemlighet spela in det. Men under strikt "två-parti anmälan lagar i Massachusetts, är det ett brott att" i hemlighet spela in "ljud kommunikation om inte alla parter att sådan kommunikation" har givit sitt samtycke. Polisen grep Glik för att bryta denna lag. för bra åtgärd, debiteras de också Glik -som gjorde inte mer än stå några meter bort med hans mobiltelefon-med "medhjälp flykt av en fånge" och "störande av ordningen."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Kinesiska Tianhe-1A Supercomputer Startar spottar ur Science

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ImVZy4Oc0lQ/Chinese-Tianhe-1A-Supercomputer-Starts-Churning-Out-the-Science:
gupg skriver "När Kina byggt världens snabbaste superdator baserad på Nvidias grafikprocessorer förra året, sa en hel del nejsägare detta bara var ett stunt maskin Men gissa vad -.! här kommer vetenskapen De arbetar på ett bättre material för solpaneler och de sprang världens snabbaste simuleringen någonsin. NVIDIA (vars GPUs påskynda dessa applikationer av co-processor) bloggat om detta för ett tag sedan, där de talar om hur USA verkligen behöver sina investeringar i storskaliga beräkningar. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Den moderna renässansmänniskan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CWczuxM3kA4/The-Modern-Day-Renaissance-Man:
Kilrah_il skriver "Not Exactly Rocket Science blogg har en intressant stycke om Erez Lieberman Aiden, en vetenskapsman som ofta är hoppande från ett fält till en annan, inklusive" molekylärbiologi, lingvistik, fysik, teknik och matematik. " Detta står i kontrast till den rådande trenden med specialisering inom ett visst område. "Jag tror att en stor mängd uppfinning är att erkänna att A och B gå ihop riktigt bra, sätta ihop dem och få något bättre. Steget är att veta att A och B finns Och det är den stora nackdelen att man har som en specialist -... du gradvis förlorar synen av de saker som finns omkring jag känner att jag bara få se mer, "Aiden sade Posten visar hur bristande karta antikroppar ledde till en viktiga upptäckten av 3D beredning av DNA och hur studien av oregelbundna verb skapat ett nytt vetenskapligt område. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Coder Preps 3DS Browser bibliotek Homebrew spel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y6tkV_HAeJE/Coder-Preps-3DS-Browser-Homebrew-Game-Library:
En anonym läsare skriver "Nintendos senaste uppdateringen för 3DS inneburit en del intressanta nya funktioner, bland annat något som företaget kanske inte har avsett. Kapaciteten för homebrew kodare att skapa sin egen programvara på plattformen"

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Nokia C5-03, en fullständig Smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finska företaget Nokia. Den här gången är det dags för C5-03 Nokias äldre bror C5 Nokia, mobil, och vi presenterar en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätta (väger endast 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en touchscreen och en del andra funktioner du kommer att göra honom till en mycket komplett pris smartphone marknaden som erbjuds, 170 euro.

Förutom touch 3 skärm, 2 inches, Nokia C5-03 innehåller en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, erbjuder Nokia C5-03 40 MB internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, även om serien kommer att innehålla ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 körs på Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner som ger direkt tillgång till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkten på Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, där du kan köpa musik och program för Nokia-telefoner. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla typer av Microsoft Office-dokument, PDF och ZIP.

Priset på Nokia C5-03 som jag sa vi kommer vara 170 euro.

Apple Underlättar Regler för Teckning Apps

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Va0mvSKx2hI/Apple-Eases-Rules-For-Subscription-Apps:
pjfontillas skriver "Apple har i tysthet upphävt sitt beslut som krävs förlag som säljer innehåll och abonnemang i sin iPhone och IPAD apps att gå via iTunes, med Apple tar en 30% minskning. Det är inte så tyst på arbetsplatserna, men eftersom dessa nyheter har en ganska stor inverkan på utvecklare arbetsbelastning. Här på The New York Times våra utvecklare drog en suck av lättnad när vi insåg att vi inte har försöka komma runt det krav som The Financial Times gjorde. Apple verkar ha gjort mycket bättre med samhället (konsumenter och utvecklare både) nyligen. " Reader imamac konstaterar att Apple har också lämnat in en motion för att ingripa i Lodsys patent passa mot flera IOS app utvecklare som vi har följt.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Tre greps för Sony / Egypten Hacks

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Rc8azldp0/Three-Arrested-For-SonyEgypt-Hacks:
jimmij0770 skriver "Tre personer som anklagas för att ligga bakom cyberattacker på Sony PlayStation Store, har den egyptiska regeringen och andra mål gripits i Spanien citat:." spanska nationella polisen meddelade arresteringar fredagen i ett uttalande att påstådda de tre i förvar är ledare Den spanska delen av Anonymous, en löst sammansatt internationell aktivist grupp som har krävt angrepp på företag som Visa och MasterCard och på myndigheters hemsidor. Minst en talesman för gruppen hade förnekat ansvar för angrepp på Sony genom sin AnonOps blogg.. .. Uttalandet uppgav polisen började sin undersökning i oktober 2010 efter ett klagomål av en denial of service-attack på Spaniens kulturministeriet. De analyserade mer än två miljoner rader chattloggar och webbsidor som används av hackare för att hitta de tre personer som greps. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Engadget Grundmålade: Vad är NFC, och varför bryr vi?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:
Primas går på djupet på technobabble du hör på Engadget varje dag - vi gräva djupt i varje ämne historia och hur den fördelar våra liv. Funderar du på att föreslå en teknik för oss att bryta ner? Slå oss en signal på primas * kl * Engadget * dawt * com.

Engadget primade

Införandet av Google Wallet kändes lite för bra för att vara sant, eller hur? Det är magisk, liksom tech motsvarande dra en kanin ur en hatt. I verkligheten tech bakom mobila betalningar har funnits sedan 2003 i mycket mindre skala med hjälp av närområdet kommunikation , mer känd som NFC. Tanken bakom Plånbok (bland andra tjänster, som ISIS) är kontaktlösa lön - att använda telefonen som ett kreditkort - och är bara ett av många sätt NFC kan vara användbart i vårt dagliga liv. Faktum är att vi skrapar bara på ytan av vad som är teoretiskt möjligt.

Google är definitivt inte det första företaget att plaska i NFC, men det verkar vara redo och redo att skjuta Techs antagandet framåt i snabb takt med tillkomsten av plånbok och erbjudanden . Hittills kolen har varit heta, men om en brand kommer att börja, har någon monolitisk att kasta ett par tidningar i som tändved - och Google frivilligt. Men vad bra är NFC om det bara är en akronym som orsakar våra ögon för glasyr över? Är El Goog den enda anstiftare? Efter pausen kommer vi att fokusera på det som NFC är kapabel till, och varför vi vill ha det på våra telefoner så snart som igår.

Fortsätt läsa Engadget Grundmålade: Vad är NFC, och varför bryr vi oss?

Engadget Grundmålade: Vad är NFC, och varför bryr vi? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Tre misstänkta medlemmar av Anonym greps i Spanien

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/10/three-suspected-members-of-anonymous-arrested-in-spain/:
Anonym bakom galler Den långa arm av lagen får har äntligen hunnit ikapp med några av hackarna bakom senaste (och till synes ändlösa ) PSN strömavbrott. Myndigheterna i Spanien säger att de har gripit tre medlemmar av hacktivist kollektiva Anonym och grep minst en dator som används i attackerna mot Sony. De gripna tros ha varit viktigt att samordna gruppens verksamhet i landet och ha överlåtit den Loic DDoS verktyget till andra. Nu kommer naturligtvis den spanska regeringen måste hålla hög beredskap - om vi vet en sak om Anonym, det är att det inte är utlösa blyg när det kommer till krävande hämnd.

Tre misstänkta medlemmar av Anonym arresterades i Spanien publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 10 Jun 2011 12:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | källa El Mundo | Tipsa | Kommentarer

Granskning av data ger stora bakslag i Higgsbosonen Hunt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/koIKYUhvQnk/Data-Review-Brings-Major-Setback-In-Higgs-Boson-Hunt:
Velcroman1 skriver "Jakten på den gäckande Higgsbosonen verkade över i april, då ett oväntat resultat från en atom smasher tycktes förebåda upptäckten av den berömda partikel - den sista obevisat bit av fysik pussel och en av de stora gåtorna forskarna står inför idag . forskare med Tevatron partikelaccelerator på Chicagos Fermilab anläggning precis släppt resultaten av en månader lång insats från lab: s skarpaste hjärnor för att bekräfta resultaten. Vad fann de? Ingenting. "Vi ser inte signalen, sade Dmitrij Denisov , personal forskare vid Fermilab. "Om det fanns, skulle vi se den. Men när vi tittar på våra data, vi i stort sett ser ingenting."

Läs mer i denna historia på Slashdot.