måndag 4 juli 2011

iriver P8 spelare dyker upp på rysk sida, förpackningar prodigious batteritid

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/iriver-p8-player-pops-up-on-russian-site-packs-prodigious-batte/:
iriver P8
Det var ett tag sedan iriver senaste uppdaterade sin P-serien av stora skärmen bärbara mediaspelare - så länge faktiskt, att vi trodde att serien bara hade gått i pension. Föreställ vår förvåning, när denna fem-incher dök upp på bolagets ryska webbplats, idrottsliga en lång lista av filformat som stöds, och en ännu längre batteritid (upp till nio timmar video och 40 timmar ljud). P8 kommer i 8GB och 16GB smaker, men också förpackningar en microSD-kortplats för häftning på ytterligare lagring. Du är inte begränsad till att titta på klipp på 800 x 480 touchscreen heller, ståtar spelaren en HDMI-port för att driva HD-innehåll direkt till en TV. Naturligtvis huruvida denna halv tum tjocka, halvt pund enhet någonsin gör det till amerikanska kusterna eller hur mycket det kommer att kosta när den gör det återstår att se. Kolla galleriet press skott nedan.

Gallery: iriver P8

iriver P8 spelare dyker upp på rysk sida, förpackningar prodigious batteritid publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, juli 4, 2011 15:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa iriver Ryssland | Tipsa |

Fråga Slashdot: Vilka registratorer Support DNSSEC?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K9Ko9wh9-rI/Ask-Slashdot-Which-Registrars-Support-DNSSEC:
baerm skriver "Med GoDaddy köps av riskkapitalbolag (dvs det kommer att sugas torr med tjänsten minskning och prishöjningar tills den dör) vilka andra registratorer stödja DNSSEC? GoDaddy är den enda registratorn jag kunde hitta som stödjer DNSSEC för registrees driva egna DNS. Det var ganska lätt att lägga till Key signeringsnycklarna "DS journaler till moderbolagets zonen med dess DNS-config. Jag hittade ett par andra registratorer som var" test "DNSSEC, eller som skulle stödja DNSSEC om de sprang din DNS. Men jag kunde inte hitta något annat ombud där du kan bara registrera dig, köra din egen DNS och använda DNSSEC (dvs med din DS skivan i förälder-zonen). Med detta sagt, jag var bara möjlighet att forska en liten andel av ombuden ut där. Vet någon av ombud, annat än GoDaddy, som möjliggör för DNSSEC? Det är, registratorer som har en metod att passera DS poster till den förälder zoner för deras registeree domäner? "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Apple tillåta licensfria virtualisering med OS X Lion, utvecklare vrålar av förtjusning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/apple-to-allow-license-free-virtualization-with-os-x-lion-devel/:
Utvecklare och IT-chefer har anledning att le i dag, eftersom det ser ut som Apple förändrar sin inställning till virtualisering . Enligt Mac Rykten, användare som laddar ner klientversionen av OS X Lion kommer att kunna köra en eller två virtualiserade kopior på en enda Mac, med hjälp av verktyg som VMware eller Parallels . Denna funktion dök med Leopard, men var bara tillgängliga för användare som fått en dyr OS X Server-licens. EULA för 10,7, dock tyder på att Lion ägarna inte kommer att behöva några extra licenser för att mixtra bort i en alternativ OS universum. Det är nyheter som företaget samhället säkerligen kommer att välkomna, men vi får vänta lite längre innan du börjar cykla Lejonet i en virtuell värld, senare denna månad .

Apple tillåta licensfria virtualisering med OS X Lion, utvecklare vrålar av förtjusning ursprungligen visades på Engadget på måndag, juli 4, 2011 13:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa Mac Rykten | Tipsa | Kommentarer

AT & T att erbjuda vanliga försäkringar för iPhone-ägare start 17 juli

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Om du har ett AT & T iPhone i din ägo, det finns en god chans att du har snabbt sneglade på tillgänglig försäkring alternativ och märkt att de är ... Jo, en smula på spendy sidan. Big Blue är enda lösningen kräver en $ 12 månatliga frågar priset - med tanke på det är innan den avdragsgilla får vägas in, vi kan inte tänka mig att det säljer som smör. Tidvattnet verkar vara svarvning, dock, enligt AT & T: s officiella hemsida, iPhone kommer att vara berättigade till Asurion mobil försäkring planer den 17 juli. Med dessa nya planer kommer månadskostnaden sjunka till en mycket mer rimlig $ 5, placera den lägre än Verizons version. Vi väntar fortfarande på ord på avdragsgilla, men även andra smartphones på samma skydd planen kräver $ 125 byte laddning. Här är nackdelen: det är bara tillgängligt för de första 30 dagarna efter det att enheten är köpt, vilket betyder att vem som helst som upphandlat en iPhone före mitten av juni kommer att vilja hålla dessa fall och Skärmskydd limmade på ordentligt. Det finns också några intima detaljer om vilken typ av skador som täcks - bra dessa saker är så svåra att förstöra , va?

AT & T att erbjuda vanliga försäkringar för iPhone-ägare start 17 juli ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 Juli 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MacRumors | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Amerika: Gilla det eller Unfriend Det

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmzYapitCxo/America-Like-It-Or-Unfriend-It:
Hugh Pickens skriver "När vi firar USA: s födelsedag idag, chef över till New York Times och ta en titt på en mycket smart" op-art "skapelse," Gilla det eller Unfriend Det är av Teddy Wayne, Mike Säckar, och Thomas Ng , som representerar vad USA: s Wall "skulle se ut genom vår historia som börjar med" Christopher Columbus skrev på USA: s vägg: ". Detta är Indien, höger," genom "Amerika läggas Storbritannien till Kingdoms jag slåss med," genom "? Södra har bytt sekretessinställningar att acceptera carpetbaggers "och slutar med 'America slutade spela spelet Wild-Goose Chase Medan Nation-Building" och "Amerika har anslutit sig till Kina Network" väggen finns dussintals inbjudningar, gillar, inlägg och förändringar av sekretessinställningar som visar en sammanställning av amerikansk historia sett ur ett Facebook-perspektiv Vår favorit från 1980-talet: ". Ronald Reagan skapat en sida:" trickle-down Economics "följt av" En halv miljon övre inkomsten personer gillar detta . '"För en annan tar på 4 juli datavisualisering, Tim O'Reilly påpekar flag.codeforamerica.org som ballast twitter Inlägg taggade # July4 i en föränderlig flagga väv.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Läckt AMD färdplan avslöjar nästa generations Fusion tablet marker

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/leaked-amd-roadmap-reveals-next-gen-fusion-tablet-chips/:
AMD tablet färdplan
Tills nyligen har AMD hållit ganska mamma på sin tablet planer, med det enda officiellt in i striden förra månaden. Det är klart att det första partiet av Z-serien chips, kodnamnet Desna , är inte fruktansvärt skiljer sig från resten Fusion linje, men enligt en läckt roadmap, att alla kommer att förändras med dess efterträdare - Hondo. Förmodligen nästa generations av tablet APU kommer diket ett antal funktioner som inte är väsentliga för spirande formfaktor, inklusive VGA-utgång, PCIe stöd och par USB-vägar. Det kommer också att lägga till ett "aktivt vänteläge"-läge för att upprätthålla anslutning och samtidigt minska strömförbrukning och skär TDP med ungefär en tredjedel. Hondo är räknar med att komma i produktion under Q2 nästa år och efterträds av Samara som kommer att innehålla en ny grafik kärna. Kolla källan länken för några bilder.

Läckt AMD färdplan avslöjar nästa generations chips Fusion tablet ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 Jul 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Donanim Haber | Tipsa | Kommentarer

USA, Storbritannien Inriktning Piratkopiering webbplatser utanför sina gränser

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aTqoE41JRd8/US-UK-Targeting-Piracy-Websites-Outside-Their-Borders:
nk497 skriver "The US Immigration and Customs Enforcement (ICE) byrå är ute efter piratkopiering hemsidor även om de inte är baserade i USA, genom att bekämpa dem med. net och. com domännamn, som förvaltas av amerikanska företaget Verisign. Samtidigt föreslår en advokat och med att [typ av anslutning] inte behövs för att ta en plats till domstol i Storbritannien, säger så länge innehållet riktar sig till användare i Storbritannien, det är anslutningen tillräcklig för att garantera jurisdiktion. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

Kinect-Based AI-system Klockor Vad du sysslar med

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tl89cjT93xY/Kinect-Based-AI-System-Watches-What-Youre-Up-To:
mikejuk skriver "Forskare från Cornell har använt AI att skapa ett system baserat på Kinect som kan känna igen vad du gör - rengör tänderna, laga mat, skriva på en whiteboard etc. I ett smart hem det kan användas för att erbjuda hjälp:" Vill du ha hjälp med att receptet, Dave? " Eller det skulle kunna övervaka patienter eller arbetstagare att se till att de gör vad de blir tillsagda Studien visar också att det finns förmodligen tillräckligt med information för hur handlingar utförs för att identifiera en individ -.. Så ger ännu fler biometri Det finns helt klart mycket mer saker som vi kan lära Kinect att göra med maskininlärning än bara gest erkännande. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Sonys PSN "Välkommen tillbaka" främjande längre ... för en dag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/04/sony-psn-welcome-back-promotion-extended-for-one-more-day/:
Välkommen tillbaka . Igen . Chansen finns, tog alla som planerar att ta tag i dem PSN freebies sin andel när främjande lanserades förra månaden, men bara i fall du har hållit ut, Sony ger dig ytterligare 24 timmar (från och med nu) för att hämta ditt par av fri PS3 eller PSP spel, 100 virtuella objekt från PlayStation Home , och 30 dagar för PlayStation Plus . Efter då, bättre du vara beredd att betala för ditt exemplar av Dead Nation eller LittleBigPlanet. Hela gratis shebang går inte för gott på 9:00 Pacific Time morgon - precis innan PlayStation Store är inställt på att öppnas för affärer i Japan.

Sonys PSN "Välkommen tillbaka" främjande längre ... för en dag ursprungligen visades på Engadget på måndag, 4 juli 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa PlayStation Blog | Tipsa | Kommentarer

Cirkulationsplats Revolution Sotning USA

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MdG-RUj_oA/Roundabout-Revolution-Sweeping-US:
chrb skriver "BBC News rapporterar att amerikanska städer installerar fler rondeller än någonsin Den första brittisk stil rondellen dök upp i USA i 1990, och nu några städer -.. som Carmel i Indiana, snabbt ersätta korsningar med cirkulationsplatser Anhängare hävdar att rondeller leda till ökad trafikflödet, minskningar i både svårighetsgrad och förekomsten av olyckor och bränslebesparingar. Kritiker säger att rondeller är svårare att navigera på okända amerikanska förare, leda till högre skatter och olyckor, och kräver vardagliga handlingar spontana samarbete -drift och ger till andra - ". oamerikanskt" handlingar som är "Som en förare som är drabbade alla de kontinentala amerikanska delstater utom North Dakota, jag fruktar rondeller och rondeller för alla tillbud (och minst en verklig olycka) Jag har sett dem inspirera, och har varit olycklig för att se dem sprida sig. Spontan föraren samarbete inte nödvändigtvis behöver den runda formen heller.

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Pdf.js når första milstolpen

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dnj6qG4gSt0/Pdfjs-Reaches-First-Milestone:
theweatherelectric skriver "Det pdf.js Projektet syftar till att genomföra en PDF-läsare med hjälp av standardiserad webbteknik Projektet har nått sin första milstolpe:. det gör provet PDF (ett papper på Mozillas Tracemonkey JavaScript-motor) perfekt dock att perfektion idag. kommer med några varningar: ". pdf.js ger olika resultat på i stort sett varje element i webbläsaren × OS matris Vi sa ovan att pdf.js gör Tracemonkey papper" perfekt "om du kör en Firefox nattliga På en Windows. 7 maskin där Firefox kan använda Direct2D och DirectWrite. Om du ignorerar vad som verkar vara en bugg i DirectWrite teckensnitt antyda. Papperet återges sämre på andra plattformar och i äldre Firefoxen, och ännu värre i andra webbläsare. Men sådan är livet på blödning kanten av webbplattform. '"

Läs mer om denna historia på Slashdot.