söndag 23 oktober 2011

Fråga Slashdot: Hur vill ange Private Space industrin som en ingenjör?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3d8KrOAhxk/ask-slashdot-how-to-enter-private-space-industry-as-an-engineer:


Första gången accepterade inlämnare CtownNighrider skriver "Jag är i mitt sista år på gymnasiet nu i ett selektivt program för blivande ingenjörer. Jag har alltid varit en bra student och känner att jag kan komma in på de flesta bra skolor (MIT är ett långskott, men RPI inte). Jag planerar att studera Aerospace Engineering (mest troligt att få en dubbelt större med mekanisk) på universitetet och arbetar för ett företag som SpaceX när jag examen. Jag skulle älska något råd någon kan erbjuda för min college sökning eller är en ingenjör i allmänhet. jag bor i upstate New York och inte vill resa super långt, jag funderar på en 5 timmars radie. Jag har RPI medaljen så det är en av mina bästa val och MIT är min chansning men jag m och som har en tuff tid att räkna ut vad skolorna är värt att tillämpa också. akademiker komma i första hand ner så andelen män / kvinnor och party scenen är inte så viktiga. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Sonys 3D HMD går exklusivt för Harrods, lämnar Amerika väntar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/sonys-3d-hmd-goes-exclusive-for-harrods-leaves-america-waiting/:
Sonys Personlig 3D Viewer är äntligen hittat sin väg utanför utställningslokalen golvet och vidare till hyllorna i Harrods? Det stämmer, de dubbla skärmar 1280 x 720 0,7-tums OLED-sport headset'll inledningsvis en begränsad exklusiva för välbärgade brittiska återförsäljare, med en allmän landsomfattande släpper in för senare denna månad. USA: s spelare kommer att hålla ut bara några dagar tills dess slutet av oktober lanseringen, men om du är super otålig, det finns alltid som importerar alternativet. Tror du att du kan punga ut för £ 800 (ca $ 1276) prislapp ? Sedan planerar att plocka upp nästa gång du är i stan för att se drottningen.

Sonys 3D HMD går exklusivt för Harrods, lämnar Amerika väntar ursprungligen visades på Engadget på Sun, 23 oktober 2011 11:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa T3 | Tipsa | Kommentarer

Brittiska regeringen driver på för "Trusted Computing"

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eyUYVBOpweI/uk-government-pushing-for-trusted-computing:


Motor skriver "Så länge har väntat - vi nu börjar se regeringarna driver på användningen av så kallade" trusted computing "-. Chips installeras i alla datorer som effektivt tar bort kontrollen över datorn från dess ägare Även om det kan finnas säkerhet fördelar en del av de idéer som kan få tvivel om att det innebär en grundläggande förändring i IT-världen. En radikal komma bort från en öppen teknologi landskap och mot ett system som förnekar all tillgång om du har rätt referenser. Regeringarna kommer att kräva rätten kreditivbrev till tillgång till sina tjänster - det vill säga godkänd programvara stackar (dvs Windows) med rätt digitala signaturer Vernor Vinge hade rätt "..

Läs mer i denna historia på Slashdot.

IPod fyller 10, firar ett decennium av att förstöra fysiska medier

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/the-ipod-turns-10-celebrates-a-decade-of-destroying-physical-me/:
Utvecklingen av iPod
Det är svårt att tro, men det har gått exakt tio år sedan iPod för första gången presenterades i slutändan förändra musikbranschen för alltid. IPod var inte den första, det var inte det minsta, hade det inte den största hårddisken, men det hade en ikonisk stil och enkel att använda gränssnitt som ledde marschen bort från CD-skivor. När historien om Apple är skriven iPod (kanske mer än iMac , OS X eller iPhone ) kommer att krediteras med att hjälpa spjutspets företagets andra ankomst. Under åren har musikspelare har sett otaliga upprepningar och omkonstruktion samt en expansion av sortiment till att omfatta mindre enheter och pekskärmar - men för de flesta det är scrollhjulet och vita hörlurar som definierar iPod. Visst är det som nu kallas iPod classic har inte sett en allvarlig uppdatering sedan omkring 2007, men fortfarande har en speciell plats i våra hjärtan, särskilt för dem av oss som inte mäta sin musiksamling i några dussin iTunes hämtar .

IPod fyller 10, firar ett decennium av att förstöra fysiska media ursprungligen visades på Engadget på Sun, 23 oktober 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Yahoo! Nyheter | Tipsa | Kommentarer

Fler intervjuer med World Solar Challenge Konkurrenter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vGo5eS-1FY/more-interviews-with-world-solar-challenge-competitors:


Mike_EE_U_of_I skriver med "Fortsatt täckning av World Solar Challenge i Australien. Nu upp är intervjuer med det andra laget (Nuon från Nederländerna) och tredje plats University of Michigan. Det finns också en intervju med arrangören av evenemanget, Chris Sellwood . Officiella tider är inte ute än, men Nuon kom till slut 65 minuter efter ledarna, och Michigan kom i mål 103 minuter efter Nuon. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Vecka i Apple: biografiska utdrag utgåva

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/BMU717PgCTA/week-in-apple-biographical-excerpt-edition.ars:

iPhone 4S: En Siri-gare smart, snabb smartphone : Vi tar en titt på Apples senaste iteration av iPhone för att avgöra om Siri, en förbättrad kamera, en "smart" antenn och en snabbare processor är värda en uppgradering.

Varför Apple lagt till föga kända C-Spire som en amerikansk iPhone-bärare : Apple kommer att utöka sin iPhone 4S tillgång till en annan amerikansk operatör under de närmaste veckorna. Nej, det är inte T-Mobile, utan snarare C Spire Wireless, ett litet, regionalt transportör som är populära i Mississippi och fickor i den sydöstra delen.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Coby Kyros MID7012 tablet får en FCC nedkoppling, prunkar en rymlig fall

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/coby-kyros-mid7012-tablet-gets-an-fcc-teardown-flaunts-a-roomy/:
Coby senaste i budget skiffer träffade federala tester tabellerna på fredag, att få den sedvanliga nedkoppling och berätta-allt fotografering. Den Coby Kyros MID7012 passar bekvämt en 800MHz processor, 256 MB RAM, 4 GB internminne, WiFi och en microSD-kortplats i sitt fodral. De sju tum Gingerbread tablet har inte landat på Coby amerikanska hemsida än, men flinka fingrar på Google kan hitta plattan för ca $ 100.

Coby Kyros MID7012 tablet får en FCC nedkoppling, prunkar en rymlig fall ursprungligen visades på Engadget på Sun, 23 okt 2011 03:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trådlös Godhet | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Jumentum introducerar en single-chip Linux-system

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6eECFNM6v8A/jumentum-introduces-a-single-chip-linux-system:


En anonym läsare skriver: "Den Jumentum open source-projekt har meddelat ett enda chip programmering system som bygger på NXP LPC1768 (samma som i mbed) som kan generera PAL / NTSC-video och använder en PS / 2 tangentbord, så det kan fungera som en fristående BASIC programmerbar dator, likt många av gamla BASIC datorer (t.ex. Apple] [eller C64) av förr. Projekt såsom Raspberry Pi ger en multikrets Linux lösning och Humane PC använder tre AVR mikrokontroller dock Jumentum Systemet kan ge en sann en-chips lösning. Video genereras av programvaran, och endast ett fåtal externa motstånd krävs för att anslutas till en ingång för sammansatt video. Med Jumentum system, kan du ta din lilla ett chip dator on-the- gå, eller använda den som en del av din egen elektronik projekt (med hjälp av till exempel mbed) för att ge det ett smidigt gränssnitt (tillsammans med Jumentum Ethernet-webb-och USB-gränssnitt). "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Kanadensiska företaget planerar soldrivna tyngre än luft luftskepp

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2Wy8YhO08M/canadian-company-plans-solar-powered-heavier-than-air-airships:


savuporo skriver "Genom att korsa luftskepp med flygplan, är Solar Ship planerar att bygga en farkost som kan transportera tunga laster långa sträckor med en liten klimatpåverkan. fylld med helium, de suga upp strålarna från solen för att ge energi för rörelse framåt och uppfylla sin ursprungliga utformning utmaning - bära 1000 kg (£ 2205) av nyttolast 1000 kilometer (621,4 miles) Båten är tyngre än luft, och använder en kombination av helium fylla dess inre och dess lyft kroppen deltavinge form för att hålla luftburna Solar Ship.. visar planerna för en rad olika storlek farkoster för olika uppgifter. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.

Fråga Engadget: bästa AirPlay högtalare för resa?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/ask-engadget-best-airplay-speakers-for-travel/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Christian, som verkar vara i idén att resa sans kablar. Om du vill skicka in en förfrågan av dina egna, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Jag letar efter några AirPlay-aktiverade högtalare som jag kan använda för att resa med. De bör stödja 110 till 240 volt och har WiFi inbyggt så jag inte behöver bära runt en AP. Dessutom skulle det vara häftigt om Detta WiFi kan ansluta till hotellet nätverk, om möjligt. Tack! "


Det skulle också vara häftigt om du delar några relevanta råd i kommentarerna nedan. Cheers!

Fråga Engadget:? Bästa AirPlay högtalare för resor ursprungligen visades på Engadget på Sun, 23 okt 2011 00:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Vecka på webben: Ice Cream Sandwich ser läckra

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/G7yOB1nC_dE/week-on-the-web-ice-cream-sandwich-looks-delicious.ars:

Hur jag lärde mig att sluta oroa och kärlek till App Store : Apples låst App Store har väckt vrede av Android och fria partisaner programvara för sina restriktioner på användarnas frihet. Men app butiker kan vara bra för användarna, så länge de görs mer transparent och ansvarstagande.

Bitcoin imploderar faller mer än 90 procent från juni topp : Bitcoin, världens första peer-to-peer digital valuta, har haft en vild år. Efter att ha stigit till mer än $ 30 i juni, föll den under $ 3 på måndag. Är crypto-valutan dömd?

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Hur Pitch Jeff Bezos (och andra "Giant-Brained Aliens")

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M676AkRgqn8/:
big.brain.alien

Är Jeff Bezos verkligen gillar en "jätte-brained främmande?" I kategorisera Amazonas grundarens ovanligt geni, jämför Google (och tidigare Amazon) ingenjören Steve Yegge Bezos och sådana som honom till "hyper-intelligenta utomjordingar med en tangentiell intresse för mänskliga angelägenheter. "Han försöker vara respektlös. Han försöker bara förklara hur man ska kasta en idé till någon som Bezos. (Det korta svaret: antar att han redan vet allt om ämnet du ska presentera, inga bilder och "ta bort var tredje stycket" i din pitch).

Yegge gör detta på en uppföljning efter på Google + till hans tidigare rant på Google + och Amazon.

Om du inte har hört talas om Steve Yegge ännu, han är killen som av misstag delade en 4500-plus-ord pekade kritik om brister i Google +, hans tidigare arbetsgivare, Amazon, bland annat offentligt på mycket sociala nätverket var han kritiserade . Inlägget var tänkt att delas mellan hans kollegor, men det verkar som Google + 's cirklar för att dela ens kan vara förvirrande för dem som jobbar på Google. ( Den fullständiga rant postades Hacker News här .)

Den inledande inlägg gjorde rundor, även arbeta hela vägen upp i kedjan till Googles grundare Sergey Brin. På Web 2.0 den här veckan var Brin tillfrågades om memo, som han lite skämtsamt svarade: "Jag slutade läsa den efter de första 1.000 sidor eller så". Googles kredit, trots att detta är en episk Svara-All-typ misslyckas och att ha "potentiell PR-mardröm" skrivet över hela sig, företaget valt att inte sparka Yegge, och i stället ta hans nötkött i beaktande. Turning en rynka pannan upp och ner, eller ett minus till ett plus, om du föredrar. Personligen applåderar jag Google för hur det hanteras den här situationen. Vi gör alla misstag, och tydligt Yegge var, minst sagt, att försöka vara konstruktiv i sin kritik. I varierande grad, har vi alla där.

Efter att göra med en hel del media (och interna) uppmärksamhet, var Yegge tillbaka på Google +, och beslutade att använda plattformen för att klargöra några av hans tidigare uttalanden , särskilt om hans tidigare arbetsgivare, Amazon, och dess grundare Jeff Bezos. I sitt första manifest, som Yegge att Bezos som "Dread Pirate".

På fredag ​​morgon, förklarade Yegge (för närvarande en ingenjör på Google):

Jag har fortfarande många vänner på Amazon. Faktum är att platsen är full av människor jag beundrar och respekterar. Och fram till nu har jag berömde mig på min professionalism när jag har pratat om Amazon. Uppsamlare för företaget, även i en intern promemoria, var okaraktäristiskt oprofessionellt av mig. Så jag har känt ganska skuld för den senaste veckan.

Så, i sin tjänst, försök Google ingenjör för att måla en mer balanserad bild av miljardären geniet bakom Amazon, Ge innehåll åt sina tankar genom avser en särskild erfarenhet hade han kasta VD på en av hans idéer.

Innehållet är mycket likt ett inlägg Joel Spolsky skrev för Inc. Magazine tillbaka i 2008 , där han berättade sin erfarenhet av att arbeta för Microsoft, och särskilt, Bill Gates. Spolsky skrev inlägget strax efter Gates avgått från Microsoft för att fokusera på sitt välgörenhetsarbete. Det gav många utomstående en inblick i Gates ledarstil och introducerade många till miljardären s

Spoiler Alert: Steve Jobs hade många typer av te, säger Bok

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fT3cV1daxaY/:
steve jobs1

Liksom många av er jag har tittat på den stadiga strömmen av inkrementell Steve Jobs-relaterade nyheter för de senaste två dagarna, till följd av den förestående lanseringen av Walter Issacson arbetsplatser biografi:

Jobb kom upp med namnet Apple samtidigt på en fruktarian kost, gav han upp kristendomen vid 13 års ålder, och han älskade Kung Lear var han besviken på president Obama, var hans första jobb på Atari, värderade han enkelhet, nytta och skönhet, han hatade Fox News, han var besatt av Bob Dylan, han daterat Joan Baez, motsatte han tidigt opererats för cancer i bukspottskörteln, han var inspirerad av en Cusinart mat Processer, han var inspirerad av en resa till en Jelly Bean fabrik, rådde han Bill Clinton berätta landet om hans affär med Monica Lewinsky, tänkte han John Mayer var "utom kontroll", han till och med hört en psykisk.

"Det är som bok striptease", säger Twitter-användare Nuno Maia, när jag frågade om läsare och anhängare sinnade alla mikro spoilers. "Om jag läste i sin biografi att han dödat en bison, kommer jag sluta på internet för ett år," skämtade Shawn Farner med hänvisning till en löjlig historia om Facebook VD Mark Zuckerberg som tidigare hade gjort tech blogg rundor. "Folk är uttråkade," Tech punditen Dan Frommer sagt, förklarar angrepp enskilda Steve Jobs rubriker och sidvisningarna de oundvikligen föra med sig, "jag är på Steve Jobs läser embargo tills boken är i mina händer."

Issacson är "Steve Jobs" kommer officiellt ut måndag, men många bokhandlar redan har den i lager - vilket kan förklara varför de Huffington Post och AP hävdar att ha köpt sina exemplar. Efter deras leder också jag försökte köpa ett tidigt exemplar och frågade folk som kommer in och ut från SFO att kontrollera dess bokhandlar, eftersom jag hade hört att en del människor hade upphandlat deras där.

Resultatet? Inga tärningar, även efter Geeklist grundaren Reuben Katz erbjuds en bokhandel counterperson $ 1000 för boken, ordna pengarna i hundra-dollarsedlar ut på disken. (Obs!. Jag inte be honom att erbjuda kontanter) Katz har sedan försökt tre gånger för att få en kopia på andra bokhandlar, till ingen nytta. Måndag är det då.

Under tiden kommer de flesta av dem som är intresserade av visionära liv och varvtider glupskt upp varje jobb-relaterade godbit och läcker. Den kommer helt enkelt ner till utbud kontra efterfrågan.

Som Josh Ronin svar på Quora , "bottom line: Steve var en mycket privat kille. När Walter frågade honom varför han gör honom (en journalist) att skriva om hans privata liv, svarade han: "Jag ville att mina barn att känna mig. Jag var inte alltid där för dem, och jag ville att de skulle veta varför och för att förstå vad jag gjorde. " Även hans barn inte visste mycket om honom. Så varför bryr vi oss? För att få ännu en glimt av hans privata liv är helt enkelt intressant. Vi hör inte mycket om det alls. "

"Det håller honom vid liv för oss att hoppas att han kommer att leva för evigt", säger Thomas Muraca, förklarar att även något så vardagligt som tagit del jobb "läser lis

Siri Envy? Iris tar med sig lite Röst-assistent funktioner för Android

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xr-NWU04Gvg/siri-envy-iris-brings-some-voice-assistant-features-to-android:


Av alla de uppgraderingar som skiljer den nya iPhone 4S från sina föregångare, förmodligen den funktion som är fått mest uppmärksamhet är den röstbaserade personlig assistent app som heter Siri, som tillåter användaren att utföra vissa uppgifter nästan helt med rösten. För några dagar sedan, som rapporterats av TechCrunch, ett team av Android utvecklare har kommit med en Android motsvarande Siri heter Iris (stava det baklänges), och att det tog dem bara 8 timmar att ha en fungerande, om ofullkomliga, app till leka med och överlämna till Android Market. Denna snabba videorecension av Iris säger att appen är opolerad, men visar löfte. För nu, genererar det några exakta resultat, och en del roliga sådana.

Läs mer i denna historia på Slashdot.