söndag 19 juni 2011

Westinghouse tillkännager sitt första 3D HDTV kommer till en rabatt varuhus nära dig

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/westinghouse-announces-its-first-3d-hdtv-coming-to-a-discount-d/:

Bara 18 korta månader efter 3D gjorde sin stora HDTV-debut på CES 2010, Westinghouse är äntligen redo att göra sitt eget inträde i den tredje dimensionen, med 47-tums W47S2TCD. Liksom de flesta Westinghouse-apparater, det finns egentligen inget speciellt att göra detta ganska generiska TV pop (tills du slänga på en av de inkluderade fyra par 3D-glasögon), men du kommer att få en passiv 1080p 3D-skärm, 3:2 pulldown, tre- sätt valbar färgtemperatur, och en bakgrundsbelysning förbättring verktyg som heter DayBright. Företaget är också avslöjandet fem andra TV-apparater, inklusive sin första anslutna TV: n - den 46-tums WC-4625T - som inkluderar tillgång till Netflix och Vudu . Den 47-tums 3D-tv kommer att säljas på Best Buy, Costco och Target med ett rekommenderat pris på $ 1199, men vi föreställa oss i butik priserna kommer att vara betydligt lägre - med den senaste tillkännagivandet av Vizio s 42-tums passiv erbjudande för $ 699, sprita ut en extra $ 100 per tum för den nya Westinghouse som sannolikt inte sitta bra med prisjägare.

Fortsätt läsa Westinghouse tillkännager sitt första 3D HDTV kommer till en rabatt varuhus nära dig

Westinghouse tillkännager sitt första 3D HDTV kommer till en rabatt varuhus nära dig ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 17:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Livet som ett fel Hunter

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YC1lkANR7Ws/Life-As-a-Bug-Hunter:
En anonym läsare skriver: "Bug Hunter Aaron Portnoy påstår sig ha tjänade $ 60K i 3 månader som en bugg jägare när han var 19 år gammal. Ganska imponerande. Skärpta företagets budget och ökat tryck på att få en produkt klar till dess release datum innebär Koden är inte markerad så grundligt och bugg frekvens stiger ur artikeln: ". Mozilla - skaparna av webbläsaren Firefox - var först med att starta ett program bugg bounty på 2004 Deras högsta vinsten är för närvarande $ 3.000 (£ 1800) och de har. betalas ut ungefär $ 40.000 (£ 25.000) per år sedan dess. deras bästa löntagare är en student i Tyskland som har packats mer än $ 30.000 (£ 18.000) från en serie av upptäckter. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


New York Post blockerar iPad åtkomst via webbläsaren Safari, hoppas du betalar för ett abonnemang istället

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:
Tja, det är ett sätt att få folk att betala för ordlekar. The New York Post, som bastion för en rättvis, balanserad och inte-på-alla sensationalistic rapportering, har blockerat iPad ägare från att läsa sina berättelser genom tablet Safari webbläsare. Om folk vill ha den fulla spill på Hugh Hefner att få dikade vid altaret, kommer de att uppmanas att hämta iOS app, som kräver att registrera dig för ett abonnemang börjar på $ 6,99 på en månad till månad. Bortsett News Corp hybris för ett ögonblick, vad är konstigt med detta är att antalet lösningar Rupert Murdoch & Co lämnade oss cheapskates. Du kan fortfarande läsa platsen på en webbläsare eller en telefon, inklusive en Android-en. I grund och botten är då News Corp stryper Web Access, men bara för en utvald grupp av läsare. Det är en skarp kontrast från andra innehållsleverantörer (till och med News Corp-ägda Wall Street Journal), som har varit mer plattform-agnostiker. Sen igen, det är den dunkla möjligheten att News Corp riktade iPad i ett försök att åter varumärket Posten som en blankare slags tabloid, à la The Daily . Som vi säger, det är lite önsketänkande där, Rupe.

New York Post blockerar iPad åtkomst via webbläsaren Safari, hoppas du betalar för ett abonnemang istället ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa paidContent | Tipsa | Kommentarer

Sony avslöjar pris och storlekar är Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Det verkar finnas någon inom företaget, eller är missnöjda med sin lön och vill förstöra överraskning att företaget har förberett för tisdag 12 oktober, eller verkligen har lust passerat. Varför? Eftersom inte bara läckt information (som ännu inte är känt om det är på riktigt) om möjliga storlekar som kommer Google TV, men även namn har dykt upp som skulle kunna kallas modellerna i fråga.

Deras namn är: NSX-24GT1 24 inches, NSX-32GT1 31 inches, NSX-40GT1 40 tums NSX-46GT1, (ja, du gissade rätt) av 46 inches. Ändå riskerar de också att deras priserna skulle totalt mellan 1300, 1400 och 1900 dollar.

De nyfikna sak: Om detta är sant, skulle den billigaste modellen av Google TV bli ännu dyrare (300 dollar) att 32-tumsmodellen dyrare än Sony har människor i deras katalog.

T-Mobile myTouch 4G Skjut fläckig i det klara, sans fall

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/t-mobile-mytouch-4g-slide-spotted-in-the-clear-sans-case/:
Vi har redan sett det dyker upp i ett par suddiga bilder , och sett den bilden lite tydligare i ett fall , men nu äntligen har vår första bra, obehindrat titta på T-Mobiles fortfarande oanmäld myTouch 4G Slide . Vad mer, erbjöd tipsters som gav skotten att TmoNews också upp några snabba intryck och säger att tangentbordet var "fantastiskt" och ungefär jämförbar med T-Mobile G2 , och att telefonen i sig är "förvånansvärt snabbt", men lite tyngre än G2. Hit upp källan länken nedan för en närmare titt.

T-Mobile myTouch 4G Skjut fläckig i det klara, sans fallet publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 14:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Kvitto Racer gör utskrifterna kul, avfall mer papper än du någonsin trodde var möjligt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:
Visst, du kan använda skrivaren att spotta ut kalkylblad, men hur ansluter en DualShock 3 för att spela det som ett spel? Det är precis vad Josua Noble och undef duon gjorde under en workshop i samband med OFFF förra veckan, och resultatet är fantastiskt (om inte lustiga). Trion kodade ett spel i openframeworks , betitlat Kvitto Racer, som använder en termisk kvittoskrivare moddat med en "lätt projektor" för att visa spelinformation och representerar en bil, en DS3 att kontrollera den, och en bärbar dator för att ansluta enheterna och köra programvara. Ett slumpmässigt spår med hinder får snabbt ut medan en spelare försöker att navigera det utan att krascha - ungefär som Lane Splitter - eller tills rullen tar slut efter 164 meter. Det finns en träd-älskande webbläsare version och alla detaljer om hur det fungerar i källan länken nedan. Vi fick drygt 1400 1752 punkter, låt oss veta hur du gör i kommentarerna.

[Tack, Jesse]

Fortsätt läsa Kvitto Racer gör utskrifterna kul, avfall mer papper än du någonsin trodde var möjligt (video)

Kvitto Racer gör utskrifterna kul, avfall mer papper än du någonsin trodde var möjligt (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Designboom | källa undef | Tipsa | Kommentarer

Weird Science låtar i vattnet buggar "penis refräng

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:

Inching närmare lukt-o-vision: Är du redo för random access dofter? Eftersom ett internationellt team av forskare, med stöd av Samsung, har skapat "En XY Adresserbara Matrix Lukt-Släpper system med en On-Off Omkopplingsbar enhet." Enheten i sig är ganska smart, med en uppsättning av adresserbara värme trådar som löper genom en polymer som kapslar in olika aromer. Värm rätt kombination, och doften av pizza försiktigt blåser bort från enheten. Men det medföljande pressmeddelandet framgår det tydligt att Samsung var intresserad i enheten så att den kunde matcha luktsinnet miljön till det som visas på en skärm, vare sig det stora (TV) eller små (mobiltelefon-allvar?).

Traumatiska hjärnskador i (fiktiva) gamla Gallien: amerikanska läsare kanske inte är bekant med Asterix serietidningarna, som ligger i romersk-ockuperade Gallien, men neurokirurgi avdelningen vid Heinrich Heine universitetet i Düsseldorf vet nu alla 34 av dem väl. Det beror på att de skannade dem för tecken på traumatisk hjärnskada , och kom med en jättestor 704 fall, cirka 20 per bok. Nästan alla av dem ett resultat av övergrepp, främst angrepp av galler som riktade romarna. De flesta offer (70 procent) hade tagit rimliga försiktighetsåtgärder (klädd i en militär hjälm), men det slutade med att förlora sina skyddsutrustning före anfallet. Gallerna, framför allt, var engagerade i dopning före angreppet, som använder sig av en förbjuden substans som kallas en "trolldryck".

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Amazon Testar en Hem-tjänst för leverans av Livsmedel

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7HGp05eSEaM/Amazon-Tests-a-Home-Delivery-Service-For-Groceries:
destinyland skriver "Amazon.com tysthet försöker återuppliva den misslyckade affärsmodeller för WebVan och HomeGrocer - två Internetföretag som hade erbjudit hemleverans av färska matvaror. - med en ny tjänst som heter Amazon Fresh förra veckan vid en bolagsstämma, Amazon vd Jeff Bezos ställt frågor om de aktuella testerna genomförs i Seattle. Bezos erkände Amazon är "mixtra" med ekonomi det, och tillade att "vi fortsätter att tänka på det ... Vi gillar tanken på det, men vi har en hög stapel av vad vi förväntar oss när det gäller företagsekonomi för något som Amazon Fresh i termer av lönsamhet och avkastning på investerat kapital. " Inga närmare detaljer var förestående, men Bezos ändå erkände att "vi fortsätter att tänka på det."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Device Analyzer Android studie vill spåra alla dina rörelser, om du låter det

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:
Device Analyzer Android studie vill spåra alla dina rörelser, om du låter det
Och här vi trodde folk var oroliga för att skydda sina personuppgifter . Som det visar sig dock ha en ansenlig bit av Android-användare frivilligt att ge en grupp av University of Cambridge forskare titta på exakt hur de använder sina mobiltelefoner. Genom att ladda ner appen Device Analyzer från Android Market har mer än 1000 deltagare gjorde att programmet datainsamling till skördestatistiken i bakgrunden medan de använder sina telefoner. Denna statistik - allt från när strömmen slås på, vilka program används - görs sedan tillgängliga för användare via Device Analyzer hemsida. Naturligtvis är detta Cambridge, en ganska väl respekterad institution för högre utbildning, och de inblandade forskarna säger de insamlade data är fråntagen personlig information "så bra som möjligt," men vi är inte förtjust i någon fönstertittare vår cell statistik. Om du är en Android-exhibitionist, men du kan anmäla dig till studien vid källan länken nedan.

Device Analyzer Android studie vill spåra alla dina rörelser, om du låter det ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 14:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DroidMatters | källa Device Analyzer | Tipsa | Kommentarer

Good World Games MyConservationPark hjälper dig att spara utrotningshotade arter

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ofaMQOA9o2I/:
Array

Den viktigaste organisationen i Silicon Valley som ingen har hört talas om

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jdE9AtGeoBo/:
Array

Nokia C5-03, en hel smartphone för 170 €

Intressanta nyheter på url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Redan denna vecka presenterar vi några av nyheterna i det finländska företaget Nokia. Den här gången är det tur för Nokia C5-03 Nokias äldre bror C5, mobil, och vi presenterar för en tid sedan i Gizmos

Nokia C5-03 kännetecknas av en terminal lätt (väger bara 90 gram) som kompletterar sin föregångare med en pekskärm och några andra caracterísitcas som gör honom till en mycket komplett smartphone marknaden pris som erbjuds, 170 euro.

Förutom pekskärmen 3, 2 inches, Nokia C5-03 har en 5 megapixel kamera som gör att video, radio och GPS-anslutning, Bluetooth, WiFi och USB.

När det gäller minne, Nokia C5-03 40 megabyte internt, som kan omvandlas till upp till 16 GB om du använder ett microSD-kort, men serien är ett 2 GB

Som operativsystem Nokia C5-03 fungerar med Symbian 1, som var känd förrän nu som en Symbian S60. Enheten menyn erbjuder en bra samling av ikoner ger direkt åtkomst till e-postkonton och sociala nätverk.

Vissa program höjdpunkt Nokia C5-03 är tillgång till Nokia Music Store och Ovi Store, som du kan köpa musik eller mobila applikationer för Nokia. Å andra sidan ger Nokia C5-03 visning av alla Microsoft Office-dokument, PDF-och zip.

Priset på Nokia C5-03 som vi diskuterade ni kommer att vara 170 euro.

NY Post Goes App-Only för IPAD användare

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BgLKuj8pht8/NY-Post-Goes-App-Only-For-iPad-Users:
bfwebster skriver "Surfa på webben i morse upptäckte jag att New York Post blockerar IPAD användare från att läsa sin webbplats via Safari. stället måste IPAD användare ladda ner och använda NY Post App istället. Det app tidigare krävde en betald prenumeration (som är en anledning jag inte använder den).. men är den version som jag hämtade i morse inte göra några krav på betalning ännu "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Gordon Murray avslöjar nya Batmobile, blir Dark Knight allvar med att minska klimatpåverkan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/gordon-murray-reveals-new-batmobile-dark-knight-gets-serious-ab/:
Så du har skapat din Batman Forever stil Batmobilen , din Tumbler är upp på block på gården, och du längtar efter ett nytt projekt. Det är inte för tidigt att börja planera en DIY version av Gordon Murray: s nyligen presenterade Bat-ride (en del av Batman Live World Arena Tour). Designern drog på hans erfarenhet med McLaren F1 för sin nya konceptbil, som inkluderar en hälsosam dos av Imagineering: det finns en kolfiber kropp som "andas", samt LED-lit "virtuella hjul." Vi är inte säkra på hur kolfiber andas eller vad virtuella hjul, men som Murray förklarar i videon nedan, de är baserade på formel ett material som han föreställer sig dem 15-20 år från nu. Han föreställer sig också en grönare Dark Knight, som tur körs på bränsleceller vätgas och litium-jon-batterier - inte längre kommer Caped Crusader drabbas av dåligt samvete på grund av hans alltför stora utsläpp av koldioxid.

Fortsätt läsa Gordon Murray avslöjar nya Batmobile, blir Dark Knight allvar med att minska klimatpåverkan

Gordon Murray avslöjar nya Batmobile, blir Dark Knight allvar med att minska klimatpåverkan publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 00:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Batman Live | Tipsa | Kommentarer

Senatens förnekar marin missiler förstör laser finansiering, sätter SKITPRAT på irriterande Dr Evil intryck

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/senate-denies-navys-missile-shooting-laser-funding-puts-the-ki/:
Lämna det till senaten för att krossa militärens sköra drömmar. Alla marinen någonsin verkligen ville ha var en jätte fartygsbaserade laser som kan användas för att skjuta ner missiler. Trots vissa rekord statistik , men räckte det senaste Defense Authorization räkningen ner från senatens försvarsutskott kastar en gigantisk kongressens våt filt på fri elektron laser . Projektet, tycks det, har helt enkelt visat sig för dyrt - bland annat har laserns forskarna inte hittat den ideala metoden för att driva vapen från ett fartyg. Enligt gällande tidslinje kunde projektet inte kommer att ha avslutats före 2020, och som sådan marinen begäran om ytterligare medel var, något ironiskt, i slutändan skjuts ner.

Senatens förnekar marin missiler förstör laser finansiering, sätter SKITPRAT på irriterande Dr Evil intryck ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 13:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Danger Room | Tipsa | Kommentarer

Google Påminner dig som idag är Fars dag (och att kalla pappa från Gmail)

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aarxpNkgrhU/:
Array

Kommer Capped data planer Döda Cloud?

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aYIirFbD0os/Will-Capped-Data-Plans-Kill-the-Cloud:
theodp skriver "Med introduktionen av sin Chromebook, Google satsar stort på molnet. Som Apple, med sin icloud initiativ. Det gäller också Netflix och Skype. Tyvärr så är deras existens hotas av data-tak flygbolag, som har satt en kurs för att se till att nätverket inte datorn. "Jag vet inte vad lösningen är," skriver David Pogue. "Jag vet inte om någon tänker på detta. Men det är stora förändringar på gång. Det finns stora krafter på att forma våra liv på nätet. och just nu är de på en direkt kollisionskurs. "

Läs mer om denna historia på Slashdot.


FBI Rekrytering Internetleverantörer att bekämpa cyberhot

Intressanta nyheter på url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cysFRUhRgHY/Feds-Recruiting-ISPs-To-Combat-Cyber-Threats:
ygslash skriver "Det amerikanska Department of Defense (DOD) och Department of Homeland Security (DHS) har upprättat ett pilotprogram med ledande privata försvarsindustrier och ISP: er som kallas DIB Cyber ​​Pilot i ett försök att stärka varandras kunskapsbas om växande säkerhetshot i . cyberrymden Det nya programmet utlöstes av nyligen uppmärksammade hack i Internationella valutafonden och många andra Men oroa dig inte -. biträdande försvarsminister William J. Lynn lovar att det nya programmet inte kommer att innebära "övervakning, avlyssning, eller lagrar privata kommunikation "av DOD och DHS."

Läs mer om denna historia på Slashdot.


Commodore USA börjar levereras replik C64s nästa vecka, som uppfyller dina beige breadbox drömmar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:
Om du är som oss, har du förmodligen varit att hålla andan i väntan sedan Commodore USA meddelade sin replik av den berömda C64. Det lovade ett tangentbord dator som dupliceras den ursprungliga Retro-beige yta, med en Atom-processor och ett NVIDIA Ion grafikkort under huven. Men trots flera meddelanden och även efter en cross-marknadsföring med Tron: Legacy , har de ännu inte transportera produkter. Det senaste beskedet från företaget har förbeställningar leverans nästa vecka, i fem olika varianter, från ett barebone chassi och kortläsaren till C64x Ultimate - en $ 895 maskin som inkluderar 1TB hårddisk och en Blu-ray-spelare. Om du inte har blivit retad nog under det senaste året av förseningar, tryck på videon efter pausen för mer förhandsgranska bilder.

Fortsätt läsa Commodore USA börjar levereras replik C64s nästa vecka, som uppfyller dina beige breadbox drömmar (video)

Commodore USA börjar levereras replik C64s nästa vecka, som uppfyller dina beige breadbox drömmar (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 11:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa YouTube (CommodoreUSAllc) | Tipsa | Kommentarer