lördag 9 april 2011

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

Just nu vet vi inte vad priset blir i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, som i denna takt skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan det vara priset när det kommer att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

"Anonym" planer Sony Bojkott Den 16 april

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U8pknzWH5cs/Anonymous-Plans-Sony-Boycott-On-April-16:
"Säg att du är en hacker försöker att lamslå en större elektronikföretag för att stämma sina egna användare: hur du startar en cyberattack utan att skada de människor som du försöker skydda När det gäller hactivist gruppen" Anonym ", som har tillbringat? Veckans inriktning Sony att vidta repressalier mot Sonys pågående rättsprocesser mot Playstation 3 modifierare, tar du det offline. Anonymous är iscensättning en 24-timmars, i butik bojkott på Sony butiker runt om i världen på lördag, 16 april. Hittills har över 1000 personer har RSVP'd genom Facebook. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Alienware M14x manualer läcka ut, bekräftar gaming notebook en gång för alla

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/alienware-m14x-manuals-leak-out-confirm-the-gaming-notebook-onc/:

Så sent som igår Dells läckande hemsida hällde ut detaljer om den kommande Alienware M11x R3 gaming notebook, och det tog inte lång tid för sina större bror att följa efter - idag har vi fullt användaren en nd tjänst manualer fabrik för Alienwares M14x , som bekräftar ett antal saftiga rykten. Tyvärr finns inget omnämnande av en Full HD 1080p LCD-skärm för 14-tums besökare från en annan planet, men det kommer tydligen att vara både 1366 x 768 och 1600 x 900 optioner på kranen, som båda drivs av NVIDIAs GeForce GT555M växlingsbar Optimus -grafik med upp till 3GB dedikerat minne. Självklart hittar du även Intels senaste Core i5 och i7 Sandy Bridge processorer och upp till 8 GB RAM, Gigabit Ethernet, SATA 6Gbps och frivilliga 3G / 4G-anslutning, valfri WirelessHD , en två megapixel webbkamera, och även en 8-cells , att 63Whr batteriet göra bärbara spel vagt möjligt. Hit upp vår källa länken för att se hur Dell sätter denna maskin tillsammans - och hur du kan slita sönder den - medan vi väntar på att företaget äntligen göra Smokin 'hot anteckningsbok tjänstemannen, och låt oss veta hur just dåligt våra plånböcker kommer känna efter att det sliter deras inälvsprodukter ut.

Alienware M14x manualer läcka ut, bekräftar gaming notebook en gång för alla ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 april 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Juni M. (Tumblr) | källa Dell | Tipsa | Kommentarer

Windows 8 Bygg Tidig Tips på Apple, WebOS Konkurrent - eWeek

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Zbjp5U2y5BQ/Windows-8-Early-Build-Hints-At-Apple-WebOS-Competitor---EWeek:
Microsofts nästa Windows kan vara ett plattformsoberoende OS i stil med Apples IOS eller Hewlett-Packards webOS, om påstådda tidigt bygger man ska tro ... "Bloggare Rafael Rivera och Paul Thurrott, i en serie av april inlägg på Riveras Inom Windows blogg, har beskrivit de olika funktionerna i vad de påstår är en tidig build av Windows 8: ett Office-stil band integrerat i Windows Explorer, komplett med verktyg för visning bibliotek, manipulera bilder och administrera tillgångar, en låsa upp skärmen som harkens till "Metro" designen som redan finns i Windows Phone 7. "Modern Reader" en engagerande användargränssnitt och en inbyggd PDF-läsare som de kallar "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


En självständig Segling robot att städa upp efter oljespill

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5ecw84jYO2s/An-Autonomous-Sailing-Robot-To-Clean-Up-Oil-Spills:
rDouglass skriver "Protei är en billig, öppen källkod insamling av olja robot som självständigt segel vindsidan, avlyssning av olja Sheens går undanvind. denna skara anskaffas, öppen källkod hårdvara, tillsammans utvecklat projekt skulle bidra till att förhindra tragedin i nästa oljeutsläpp. Vidare Det är ett utmärkt exempel på vad man kan göra tillsammans när de samarbetar, samarbeta i forskning och utveckling, design och finansiering. licensierad under Open Source Hardware (OSHW) licens garantier att så många människor i alla delar av världen kommer att gynnas av detta arbete som möjligt. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Vecka i Apple: patenttvister, otillåten tillbehör beslutsfattare, och mer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1O_bUtPMyYc/week-in-apple-patent-disputes-unauthorized-accessory-makers-and-more.ars:

Våra bästa nyheterna från den senaste veckan ingår diskussioner om avbrutna samtal på AT & T, kalender synkroniserar om Outlook för Mac, och en eventuell iPhone 5 "dröjsmål." Apple kom också segern i en patenttvist över Cover Flow, och är nu ute efter obehörig iPod-tillbehör beslutsfattare. Läs vidare för hela sammanfattningen:

WebKit bästa alternativet för Camino som Mozilla droppar Gecko inbäddning : utvecklarna bakom Camino webbläsare planerar att gå över till WebKit-based rendering efter Mozilla drog ur pluggen på Gecko inbäddning. Vad detta innebär för framtiden i webbläsaren är oklar.

AT & T iPhone 4 användare rapporterar mer än dubbelt så många avbrutna samtal : Senaste undersökningsresultat hävdar att Verizon iPhone 4 användare och alla användare Verizon-lider av långt färre avbrutna samtal än AT & T-användare.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Apple undersöker 3G-frågorna på vissa Verizon IPAD 2s, fixa mjukvara förväntas snart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/apple-investigating-3g-issues-on-some-verizon-ipad-2s-software/:
Har du problem med att du ansluter dina iPad 2 till Verizon 3G-nät? Visar sig att du är inte ensam, och tack och lov, Apples väl medveten om detta. I ett uttalande till All Things Digital, sade Cupertino det är utreda CDMA-anslutning fråga som rapporterats av "ett litet antal IPAD 2 kunder", och ordet har det att en programfix kommer snart. Fram till dess är personlig hotspot din vän, eller om du bara kunde låna mobil WiFi från dina verkliga vänner - protip: ett leende räcker långt.

Apple undersöker 3G-frågorna på vissa Verizon IPAD 2s, fixa mjukvara förväntas snart ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 april 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa All Things Digital | Tipsa | Kommentarer

Facebook Kommentarer: Vad är Easy har inte alltid rätt

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fQ1iIGKF1o8/:
Array

Sprint radar bildsystem peeps inne i väggar, på golv upptäcka bomber, kontrollampa hjärtan

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/sprint-radar-imaging-system-peeps-inside-walls-floors-to-detect/:
Redan 2005, rapporterade vi om en liten sak som kallas Prism 200 , vilket gjorde innehavaren att i huvudsak se vad folk gjorde på andra sidan av en vägg. Sedan dess har vi sett många enheter som kan skryta med samma krav , men det var inte förrän nyligen som skaparna av Prism 200 skapat en enhet som faktiskt kan se inom dessa väggar. Söker något som liknar en gammal skola stämpelklocka, Cambridge Consultants Sprint i-vägg radar Imaging System ger 3D-renderingar av objekt inbäddade i väggar, golv och även tak. Om befintliga röntgen behöver tillgång till båda sidor av en vägg, kan Sprints radar setup för användare att se vad som händer på insidan utan dubbel åtkomst. Som du kanske förstår, är Cambridge driver denna sak som ett säkerhetsverktyg som möjliggör detektion av bomber, narkotika, döda kroppar - du vet, det vanliga onde grejer. Sprint genomgår för närvarande testning. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Sprint Imaging System radar peeps inne i väggar, på golv upptäcka bomber, kontrollampa hjärtan

Sprint radar bildsystem peeps inne i väggar, på golv upptäcka bomber, kontrollampa hjärtan ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 April 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cambridge Consultants | Tipsa | Kommentarer

Toyota ger efter för Apple över Jailbroken telefoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q-Xwv9UryEk/Toyota-Yields-To-Apple-Over-Jailbroken-Phones:
zakkie skriver "Toyota har gett efter för påtryckningar från Apple och drog anpassade teman för jailbreakad iPhone. Enligt ModMyi.com grundare Kyle Matthews, en representant för Toyotas reklambyrå sagt att Toyota gav efter för Apples begäran i syfte att" bibehålla sina goda relationer med äpple ", och uppgick till en direkt attack av Apple på jailbreakad iPhone."

Läs mer i denna historia på Slashdot.


Foursquare vill hjälpa Google-anställda få massiv Counteroffers, Too

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ga5knYHTKqM/:
Array

Den Awesome Button

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oTNpa4E7brw/The-Awesome-Button:
En anonym läsare skriver: "En fantastisk maskin hacka som visar hur lätt USB-baserade Human Interface Devices (t.ex., tangentbord och möss) kan skapas med hjälp av Arduino programvara miljön." En mycket trevlig liten projekt som bygger på teensy USB Development Board. Påminner mig om breadboard elektronik projekt Min pappa brukade jobba på med mig för många år sedan. "Otroligt kul för unga och gamla," skulle man kunna säga.

Läs mer i denna historia på Slashdot.


uSolo FX Mediaspelare recension

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/09/usolo-fx-media-player-review/:
Detta är en bild av en digital mediaspelare. Det ser inte riktigt ut som en iPod, men, eller hur? Ingen antydan till Zune här heller, tror vi inte. I själva verket ser det ut ungefär som en CDJ enhet, och det är av en anledning: det fungerar precis som en fysisk media-älskande digital discjockey enhet, men utan det 5-tums slot på framsidan. I stället, det blev USB och SD hamnar där uppe. Om du är en DJ, kan du känna med resten: navigera dina mappar för att hitta en låt, cue upp med jog hjulet och blanda upp det. DJ Tech, som startade sin verksamhet i USA så sent som förra året har uSolo FX som dess flaggskepp enhet - fungerar den jämfört med dess konkurrens från jättar som Pioneer och Numark? Läs vidare för att ta reda på!

Fortsätt läsa uSolo FX Mediaspelare recension

uSolo FX Mediaspelare recension publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 9 apr 2011 00:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DJ Tech uSolo FX | Tipsa | Kommentarer

Google Earth för att Inkludera Google Deep Sea

Intressanta nyheter på webbadressen:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OAV16QyM5U/Google-Earth-To-Include-Google-Deep-Sea:
mikejuk skriver "har du kanske hört talas om skrävlande äventyr som skall vidtas av Virgin Oceanic - Besök på botten av de djupaste delarna av världshaven som Sir Richard Branson sa vid lanseringen av Virgin Oceanic har fler män varit. till månen än har vågat längre ned än 20.000 meter. Så länge allt går enligt planerna, bör alla kunna uppleva en virtuell resa till botten av havet, artighet av Google Earth. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.