torsdag 30 december 2010

Klart iSpot avbrytas redan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/clear-ispot-discontinued-already/:
Nåväl, det varade inte särskilt länge, gjorde det? Ser ut som Clear är redan sänder sin ovanliga iSpot produkten till den stora WiMAX-nätverk i skyn mindre än fem månader efter införandet. Som en repetitionskurs är iSpot påstående att berömmelse att det var utformad för att fungera endast med iPhone, iPod Touch-enheter, och iPads - och i utbyte mot den galna begränsningen skulle Rensa debiterar dig mindre än $ 100 för hotspot själv och bara 25 dollar månad för obegränsad tillgång 4G tak på 6 Mbit / s. ned. Naturligtvis är det lätt att förstå varför Clear ville glömma iSpot någonsin existerat: dess MAC-adressfiltrering var lätt besegrades och plågas av rapporter om att även godkända enheter var nekas tillträde, vilket tyder på att konceptet antagligen inte var en solid en i första plats. För vad det är värt, är tydliga butiker fortfarande säljer genom de resterande lager om du är intresserad - och bolaget kommer att upprätthålla tillgången på enheter för garanti byten - men annars är det kört.

[Tack, Rand]

Klart iSpot avbrytas redan ursprungligen fanns på Engadget tor, 30 Dec 2010 17:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Klart Forum | Tipsa | Kommentarer

Viewsonic V3D241wm, en datorskärm med 3D-teknik

Intressanta nyheter ses i http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic vill inte vara kvar och har lagt fram en ny bildskärm som funktioner mode tekniken vid denna tid, 3D.

V3D241wm Viewsonic har en 24-tums LED-panel med en latens på 2ms, 300 candela av ljusstyrka, kontrast 20.000.000:1 och en 120Hz uppdateringsfrekvens, frekvensen beroende på tillverkaren för att njuta av 3D-innehåll med hjälp av polariserade glasögon medföljer monitorn.

För tillfället har vi inte vet vilket pris kommer att vara i euro, men i Storbritannien säljer för omkring 330 pounds, vilket i löpande priser skulle vara ungefär 376 €, även om vi inte kan det vara priset när det kommer att säljas i Spanien.

Fler | Viewsonic

Demokraterna Crowdsourcing att Rösta Palin I primärvalen

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pvI6tRIN5d8/story01.htm:
SharpieMarker skriver "I vad som kan vara den mest extrema och inflytelserika crowdsourcing projekt någonsin, är demokrater börjar organisera sig för att avsiktligt rösta på Palin i 2012 republikanska primärvalen. Deras teori är att ha Palin som en motståndare, kommer Obama ha de bästa oddsen att vinna omval. Nyligen genomförda undersökningar har visat att Obama bekvämt leder Palin med 10-20 poäng, men Obama är statistiskt bundna med Romney och knappt före Huckabee. de ens har en state-by-stat primärt röstar guide för att hjälpa demokraterna navigera olika nationella systemen för att rösta Palin i republikanska primärvalen. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Nya App Mixer nya drycker med det du har

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DSN1pdQOAFs/story01.htm:
Pickens skriver "Det magiska av en ny app som kallas" Top Shelf "är att om du vill blanda en ny drink, anser app som de flesta av oss gör - istället för att gå ut för att köpa ingredienserna, det visar du hur man bygger en ny dryck med de ingredienser du har till förfogande? Känner obeslutsamma? Låt Top Shelf välja ett slumpmässigt recept för dig. Du kan få ett slumpmässigt drink från hela databasen, en särskild kategori, dina favoriter, sökresultat eller spritskåp. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Den Engadget Podcast, live på 4:45 EST!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/the-engadget-podcast-live-at-4-45pm-est/:
Det är slutet av året, så det är dags för pojkarna att se tillbaka och fundera på ... åh, vilka är vi skojar, vi nog bara göra mer sketcher. Bli en av oss nedan!

PS Och glöm inte att Ustream har Android och iPhone kunder också, om du är ute och du kan inte gå in på Flash-baserade kul nedan.

Fortsätta läsa Engadget Podcast, live på 4:45 EST!

Den Engadget Podcast, live på 4:45 EST! ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 16:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Vad kan en jurist göra för Open Source?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/REcMAGvwwMk/story01.htm:
zolltron skriver "Jag har en vän som gick i juridik. Han njöt verkligen immaterialrätt, och han verkar uppriktigt beklaga att han inte slutar som en IP advokat. Men, vad är gjort är gjort, och han kommer inte att radikalt byta karriär banor nu. Men, jag tror han kan vara intresserad av volontärarbete lite av sin tid om det var ett intressant projekt som han kunde få bakom. Computer folk alltid försöker lista ut hur du kan delta i open source, även om det kommer inte att deras heltidsjobb. Så nu frågar jag er Slashdot, hur kan mina vänner använda sin expertis för att hjälpa en open source-projekt? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Engadget största berättelser av 2010

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/engadgets-biggest-stories-of-2010/:

Vilket år det har varit! Det gör oss bara yr tänka på det, så vi gjorde vad vi gör bäst: vi gjorde en lista. Det var ett år av betydande omvälvning för industrin, med nya kategorier blommande och skenande föråldrad hotande för allt annat. Ändå verkade de vanliga misstänkta vara att skulden för de flesta av allt ståhej, med Apple, Google och Microsoft dominerat rubrikerna. Följ med efter pausen när vi går du igenom vad som hände, ifall du vet, du vaknade bara upp från en 365 dag koma. Eller kanske du gillar listor. Eller röra retrospektiv. Vi bryr oss inte, bara att klicka.

Fortsätt läsa Engadget största berättelser av 2010

Engadget största berättelser av 2010 publicerades ursprungligen på Engadget tor, 30 Dec 2010 15:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Hur ansluta och konfigurera din nya HDTV: alla kablar, innehåll och kalibrering du behöver

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/how-to-connect-and-set-up-your-new-hdtv-all-the-cables-conten/:
Oavsett om du tar varv från din första HDTV eller din femte finns det några lätt undvikas hinder som kan hindra dig från att njuta av att helt nya display som bäst. Nu, med nya internetanslutna TV-apparater och 3DTVs i mixen, det finns ännu mer att tänka på, men vi kommer gå igenom det minfält av att lista ut hur du ansluter den nya TV upp, vad man ska ansluta den till och med kasta in ett par förslag på var att hitta de saker du gillar att titta på mest.

Fortsätt läsa Hur ansluta och konfigurera din nya HDTV: alla kablar, innehåll och kalibrering du behöver

Hur ansluta och konfigurera din nya HDTV: alla kablar, innehåll och kalibrering du behöver ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 15:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Android Trojan Hittade, sprids från kinesiska App Stores

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jRYzsZU0Cd4/story01.htm:
wiredmikey skriver att forskare från Lookout Mobile har upptäckt en sofistikerad trojan inriktning Android-enheter, som "säger den mobila malware är" De mest sofistikerade Android malware vi har sett hittills är Geinimi också den första Android-malware i vilt tillstånd som visar botnet- som kapacitet. När malware är installerat på en användares telefon, har den potential att få kommandon från en annan server som tillåter ägaren av servern för att styra telefonen. " Vad gör det trojanska annorlunda från de flesta "vanliga" mobil malware är att Geinimi är "ympas" på ompaketerade versioner av legitima program, främst spel, och distribueras i tredje part kinesiska Android app marknader ... "

Läs mer i denna historia på Slashdot.




HTC HD2 får en stabil lager Android bygger för intern lagring

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-hd2-gets-a-stable-stock-android-build-for-internal-storage/:
Som kör Android på HTC: s ärevördiga HD2 är gammal hatt - men historiskt har du haft för att köra bort det microSD lagring, vilket inte är en optimal situation för ett operativsystem du kan hoppas kunna använda som din primära. Nu har vi äntligen fått vad som verkar vara den första lösningen gör att du kan släppa en nästan Lageruppbyggnad av Android på HD2 interna NAND minne, vilket frigör extern lagring för dina vanliga samling av familjebilder, showtunes och PowerPoint-presentationer kvar från din WinMo 6,5 dagar. Vi har ingen tvekan om att hacka är lite jobbigt - speciellt med tanke på det jättearbete nivå av hackare ansträngningar gjorts att det händer - men om du har en HD2 liggande som behöver en nytt liv, kan det vara värt en chans.

[Tack till alla som skickat detta i]

HTC HD2 får en stabil lager Android bygga för intern lagring ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Kyckling-baserad kamera stabilisering mer effektiv än den mänskliga huvudet mount (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/chicken-based-camera-stabilization-more-effective-than-the-human/:
Som du säkert väl medveten, hönan s vestibulo-okulära reflexen och blicka stabiliserande funktion (Googla!) Är högt utvecklade, vilket gör det perfekt för stödjande kameran. Naturligtvis behöver du tillgång till levande fjäderfä, en liten kamera, något slags gummiband, och tålamod och skicklighet för att bli vän med en tupp och föra honom till dina inspelningar. Du har redan sett en lojal Engadget läsarens spirande försök till Chicken Powered Steadicam [TM], men du kan vara säker på att denna fågel gadget (stön) är ständigt i utveckling. Kolla in vår vän Jeremias video efter rasten för att se jämförelse skott mellan en tupp kam, en handhållen kamera, och en strax slags spänns till Jeremia huvud.

Fortsätt läsa Kyckling-baserad kamera stabilisering mer effektiv än den mänskliga huvudet mount (video)

Kyckling-baserad kamera stabilisering mer effektiv än den mänskliga huvudet mount (video) publicerades ursprungligen på Engadget tor, 30 Dec 2010 14:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

VoIP nu tekniskt olagligt i Kina

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/exw_lXOWlYo/story01.htm:
ironfrost skriver "En färsk dom från Kinas ministerium för industri och informationsteknologi (MIIT) har deklarerat att VoIP-tjänster är olagliga, med undantag för de som drivs av statliga teleoperatörer China Telecom och China Unicom. Enligt artikeln," beslutet förväntas göra Skype, UUCall och andra liknande tjänster att tillgå i Kina ", och ses allmänt som ett sätt att skydda de traditionella teleoperatörerna vinster. Här är en mer djupgående berättelse i kinesiska (Google Translate version)."

Läs mer i denna historia på Slashdot.




Rysslands första GLONASS telefon en "iPhone 4 konkurrent," utom inte riktigt (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/russias-first-glonass-phone-an-iphone-4-competitor-except-no/:
Som historien går, baserad AFK Sistema dotterbolag Sitronics (tillsammans med USA "Qualcomm och och Kinas ZTE) har Ryssland utvecklat den första smartphone för att använda GLONASS - särskilt en med en 90nm GPS-GLONASS chip. Det har kallats, i så många ord, den "ryska svaret på iPhone 4" av den makt detta kan, och utan att få in nyckeln detaljer som plattform och specifikationer, vet vi officiellt telefonen kommer säljas i Ryssland någon gång i mars för 10.990 rubel (ca $ 360 i USA).

För övriga detaljer på enheten söker vi fler inofficiella (och därför inte 100 procent bekräftat) källor, som särskilt bra förbindelser Eldar Murtazin. Enligt honom, vi tittar på ZTE modellen A918, en analog av A916 med Android 2.1, en 3,2-tums QVGA skärm, FM-radio och 2-megapixelkamera - Ja, knappast en iPhone 4 konkurrent, om du frågar oss. Denna version är förmodligen lanserar på MTS för 7.500 rubel ($ 246), vilket innebär att GLONASS-utrustad motsvarande har en 3.490 rubel ($ 114) uppmärkning. Och i mars release? Tydligen i begränsade kvantiteter, med massproduktion kommer inte förrän andra halvåret 2011. Tyvärr kan vi inte säker på att detta one'll att göra ett framträdande på CES för ytterligare inspektion. Kolla in videon efter paus för en cameo av enheten featuring Putin, ryska miljardären (och chef för AFK Sistema) Vladimir Yevtushenkov, och vice premiärminister Sergej Ivanov.

Fortsätt läsa Rysslands första GLONASS telefon en "iPhone 4 konkurrent," utom inte riktigt (video)

Rysslands första GLONASS telefon en "iPhone 4 konkurrent," utom inte riktigt (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 30 Dec 2010 13:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider.ru , Bloomberg | källa Moscow News , NTV.ru | Tipsa | Kommentarer

Growing Up Geek: Vlad Savov

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/30/growing-up-geek-vlad-savov/:
Välkommen till Growing Up Geek , en ny funktion där vi tar en titt tillbaka på våra ungdomar och berätta historier om att växa upp till att vara nördar som vi är. Denna vecka har vi vår egen Biträdande redaktör, Vlad Savov .

Ja, jag växte upp i monokromatiska nationen Bulgarien. Som nörd börjar gå, tvivlar jag någon kunde komma med ett mer troligt en än att vara född i en by i sydvästra hörnet av ett land känt mer för sin sport och kulinariska export än någon form av teknisk expertis. Det är inte att säga att Bulgarien var ett tekniskt bakvatten, men det är den typen av plats där du spenderat mer tid med att läsa om prylar än att faktiskt använda dem. Lyckligtvis för mig, mamma arbetade min i en lokal dator klubb, där den ljusa ungdomarna i dag skulle samlas för att använda Pravetz maskiner - noggrant utarbetat bulgariska Apple II KIRFs - och det var en plats som jag oundvikligen skulle dra sig tillbaka till efter en noggrant styrd skoldag. Det är en annan sak om att växa upp i det forna kommunistblocket: utbildning var intensiv och strikt, men du bör inte låta som upproriskt dök upp kragen på bilden ovan lura dig var jag kär i mina studier (som alla sanna nörd bör vara). Någonstans mellan den pojken att trycka på knappar och riva disketter för skojs skull och den nuvarande London-baserade cyniker pumpa ut exemplar för Engadget under den amerikanska nattskiftet, hände mitt liv.

Fortsätt läsa Growing Up Geek: Vlad Savov

Growing Up Geek: Vlad Savov publicerades ursprungligen på Engadget tor, 30 Dec 2010 13:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Mest efterlängtade tech produkter av 2011

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yTGgcp7tmzc/story01.htm:
adeelarshad82 skriver "2011 är precis runt hörnet, och med det nya året kommer förväntningar. Baserat på hype och aktuella uttalandena, sätta PCMag ihop en lista på tolv mest efterlängtade tech produkter av 2011. Vissa är nya, liksom tekniken för att brygga Wi- Fi, elnätskommunikation, Ethernet eller 3D-videokameror, som låter dig skapa innehåll för 3D-TV. Andra kommer bara föra över från vad vi räknade med i 2010 men aldrig materialiserats som iPhone på Verizon nätet eller telefoner med processorer med dubbla kärnor. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.