torsdag 18 november 2010

Senaten godkänner panelen Webbsida Avstängning Bill

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/71TFioAHox4/story01.htm:
itwbennett skriver "senatens juridiska utskott har röstat 19-0 till förmån för ett lagförslag som skulle tillåta det amerikanska justitiedepartementet att söka domstolsbeslut för att stänga webbplatser som erbjuder material trodde att överträda upphovsrätten." Rogue webbplatser är i huvudsak digitala butiker som säljer olagliga och ibland farliga produkter, "Senator Patrick Leahy, huvudsponsor för propositionen, sade i ett uttalande." Om de fanns i den fysiska världen, skulle affären vara slutare omedelbart och ägare skulle bli arresterad. Vi kan inte ursäkta det beteende eftersom det sker online och ägarna är verksamma utomlands Internet måste vara fri -.. inte laglös " Kommer dock att internet blir det sannolikt "laglös" ett tag till, eftersom det finns bara några få arbetsdagar kvar i kongressens sessionen och räkningen är osannolikt att passera genom representanthuset i den korta tid. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Windows PC ClickPad förbättrad äntligen? Synaptics pekplatta ÄR Serie 3 förhandsvisning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/the-windows-pc-clickpad-finally-improved-synaptics-clickpad-is/:
Du hittar ett vanligt klagomål under större delen av våra Windows laptop / recensioner netbook . Nope, behöver det inte att göra med CPU-prestanda, starttider, eller grafik tapperhet, det kretsar kring pekplattor, och i synnerhet de som har integrerat knappar på plattan själv - vad har kommit att kallas ClickPads. Medan vi brukar peka finger (oh ja, pun intended!) På den bärbara datorn tillverkare som ansvarar för valet av ostadig kuddar (eh fåll, HP och Dell ), Synaptics - den bakom tekniken är tillverkare av dessa ClickPads -. Medvetna om de petiga multitouch gester och hoppa markörer, har Synaptics varit hårt arbete på sin nästa generation ClickPad IS-serien 3, som kommer att slå bärbara datorer någon gång tidigt nästa år. Så kommer den nya bilden avkänning och ClickEQ teknik som bakats in i nya dynor lösa äntligen alla våra klagomål och låt oss lägga undan den bärbara datorn möss? Hit pausen att ta reda på.

Fortsätt läsa Windows PC slutligen ClickPad förbättras? Synaptics pekplatta ÄR Serie 3 förhandsvisning

Windows PC ClickPad förbättrad äntligen? Synaptics pekplatta ÄR Serie 3 förhandsvisningen ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 16:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

ITG xpPhone på rea äntligen!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/itg-xpphone-on-sale-at-long-last/:
Känner du sträcker själva definitionen av "telefon" av hänsyn till funktionalitet eller rent skryt? Du får bli vän med oss. Vi har alltid haft en soft spot för ITG's bisarrt tänkt xpPhone , som faktiskt köra Windows XP, även om den inbyggda versionen, och det monstruösa sak är nu till salu efter nästan två års retas. Det är igång för endast 798 $ PayPal Bux i sitt 3G-inkarnation, $ 732 för 3G-fri, och $ 666 (ja, det 666) för 3G-version mindre med DOS istället för Windows. Vi skulle kunna fortsätta hela dagen notering specifikationer för denna sak, så vi rekommenderar att du slå upp den källan länk och kalasar på dem för er själva - se bara till att ha ditt PayPal-inloggning till hands för när den oemotståndliga nerdery denna sak når ut och griper tag dig och aldrig låter någonsin går.

[Tack, Eman Z]

ITG xpPhone på rea äntligen! ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa xpPhone | Tipsa | Kommentarer

Horisontell skalning av SQL-databaser?

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b0WD2yUGeSw/story01.htm:
still_sick skriver "Jag är för närvarande ansvarig för verksamheten vid en software-as-a-service start, och vi är allt slår begränsningar i vad vi kan göra med relationsdatabaser. Vi har letat på olika nosql butiker och jag har följt Adrian Cockcroft blogg på Netflix som jämför de olika alternativen. Jag blev fascinerad av den senaste posten, om Translattice, som säger sig leverera många av de samma skalning fördelar för SQL-databaser. Är detta ens möjligt med tanke på den gemensamma jordbrukspolitiken teorem? Är det någon hjälp av ett system som detta i produktionen? "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
USA kan Inaktivera alla biltelefoner, säger Trans. Sekreterare

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MCByl41A78E/story01.htm:
gambit3 skriver "Den amerikanska regeringen kan kräva att bilar inkludera kodning tech som skulle stänga av mobil-telefon användning av förare, och kanske passagerare." Jag tror det kommer att ske, "USA: s Transportation Ray LaHood sade på onsdag morgon." Jag tror Tekniken finns och jag tror du kommer att se tekniken bli anpassningsbar i bilar för att inaktivera dessa mobiltelefoner. " LaHood är en självutnämnd "rampage" mot distraherad kör, och om gör det omöjligt att använda mobiltelefon under i en bil kan rädda liv, han alla för det. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Modu knappt vid liv efter misslyckad bud för kapital, om de flesta av sina anställda

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/modu-barely-alive-after-failed-bid-for-capital-laying-off-most/:
Modu har egentligen inte stormade marknaden med någon av dess miniatyr erbjudanden just nu, och även med just-aviserade modu T och den kommande Android-baserade modu W ger möjlighet att vända utvecklingen, ser det ut som modu är upp mot finansiella rep. Grundare Dov Moran just meddelat att företaget hade underlåtit att samla in pengar i Tel Aviv, och han kommer att behöva avskeda de flesta av sina anställda för att överleva. Modu sysselsätter idag cirka 30 personer, och det är naturligtvis att ha svårt att bygga och sälja telefoner med alla färre, men Dov säger företaget kommer att "fortsätta att sälja sina produkter" och han kommer att vara på jakt efter "andra kapitalkällor. "

Modu knappt vid liv efter misslyckad bud för kapital, om de flesta av sina anställda publicerades ursprungligen på Engadget tor, 18 Nov 2010 15:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Recombu (Twitter) | källa Jordglober | Tipsa | Kommentarer

Qualcomm pratar med AT & T, andra transportföretag över MediaFLO spektrum försäljning?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/qualcomm-talking-to-atandt-over-mediaflo-spectrum-sale/:
Verkar Qualcomm inte skojade när den sa sälja MediaFLO s spektrum var en möjlighet nu att det är att bryta direkt till konsument mobila TV-tjänster. BusinessWeek rapporterar att företaget har satt sig nyligen med "flera transportörer" - dock endast AT & T som kallas ut med namn - förmodligen med målet att ge substans åt hur mycket dinero det kunde landa för görningen spektrumet MediaFLO använder för att leverera programmering. Qualcomm betalade nära till $ 700 miljoner för det spektrum som under loppet av det senaste decenniet, och det ligger i 700MHz block - ett block både AT & T och Verizon kommer att använda i stor utsträckning som de bygger ut sin nästa generations nät - så att den står att anledningen till att de skulle båda älskar att köpa in, sannolikt på en god premie över vad Qualcomm ursprungligen betalats ut. Det fanns en tid att vi älskade idén med multicast mobil TV-program, men på denna punkt, inte det verkar som att allt ska gå till nötkött upp trådlöst bredband?

Qualcomm pratar med AT & T, andra transportföretag över MediaFLO spektrum salu? ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 16:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink mocoNews | källa BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer

Toyota lanserar Electric RAV4, som drivs av Tesla Motor

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pGG9b2P-qM4/story01.htm:
thecarchik skriver "Som de säger, allt är gammalt nytt igen. Fjorton år efter det lanserade sin första RAV4 crossover på Los Angeles Auto Show, återvände Toyota till LA för att lansera en helt eldriven version av sin senaste RAV4. Och den här är , som logos i en teaser foto släpptes tidigare sa, "drivs med Tesla." Lanseringen av den andra versionen av RAV4 EV är på en snabb tidslinje, som leds av en arbetsgrupp bestående av Toyotas Technical Center i Ann Arbor, Michigan, och ett team från Tesla Motors. Partnerskapet kommer att bygga 35 "fas Zero" test versioner av de senaste RAV4 EV nästa år, med produktion lansering förväntas ske under 2012. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.
Registren hacka möjliggör direkt lastning av media på Windows Phone 7 enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/registry-hack-allows-for-direct-loading-of-media-on-windows-phon/:
Föredrar att läsa media på din Windows Phone 7 -enhet på gammaldags sätt? Då det ser ut som din lösning är bara en enkel Windows-registret hacka bort. Kommer strax efter USB tjudra hacka , folk på Windows Phone Central har upptäckt nu att du faktiskt kan förvandla din Windows telefon till en USB-enhet genom att ändra bara tre poster i registret på Windows-skrivbordet PC. När detta är gjort, kommer du att kunna dra och släppa filer till ditt hjärta innehåll - om än bara på en dator som har haft den registren hacka gjort, naturligtvis. Hit upp källan länken nedan för fullständig information.

Registren hacka möjliggör direkt lastning av media på Windows Phone 7 enheter ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 14:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa Windows Phone Central | Tipsa | Kommentarer

$ 399 iPads, fondue set utgivna TJ Maxx platser i hela landet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/ipads-fondue-sets-appearing-at-tj-maxx-locations-across-the-cou/:
Visst, vi vet var ni gå när du är nära ett shoppingcenter och måste plocka upp en oregelbundet storlek Tommy Hilfiger tröja, eller när du får slut på Paco Rabanne cologne före en het dejt, men vi definitivt gjorde en dubbel ta när vår tipsaren Aaron skickat oss dessa bilder han tog på en 16GB WiFi IPAD att han hittade på en TJ Maxx i Vernon, NY - och inte bara för att de är på väg till en relativt rimlig $ 399. Vi gjorde ett telefonsamtal par och hittade några i butiker i Ohio och New Jersey (inklusive en som sa att de höll sina lager igen för Black Friday ) medan vi slog ut i andra delar av landet. Men ändå, om du letar släppa kontant på en av dessa killar skulle vi göra en snabb samtal till din lokala uttag innan du går till Apple Store. Och när du är klar, glöm inte att svänga av Half Price Books och plocka upp en slumpades kopia av en djärv ny pjäs av mänskligheten genom Bill O'Reilly. Ta en närmare titt efter rasten.

[Tack till Aron och Jared]

Fortsätt läsa $ 399 iPads, fondue set utgivna TJ Maxx platser i hela landet

$ 399 iPads, fondue set utgivna TJ Maxx platser i hela landet som ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Apple inlägg IOS 4.2.1 genetiskt modifierat utsäde, iPads dregla på lur

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/apple-posts-ios-4-2-1-gm-seed-ipads-salivate-in-wait/:
Okej, så vi har fått vara nära en övergång vid denna punkt, eller hur? Efter att du postat en WiFi-patchad GM förra veckan, Apples tillbaka på det igen med en IOS 4.2.1 bygga för sin iPhone Developer Program medlemmar ... och låt oss hoppas att detta är den allra sista innan den träffar iTunes anläggningar över hela landet. Eller, du vet, du kan få den nu om du punga ut vissa fonder i Cupertino riktning. Ditt samtal.

[Tack, Dave]

Apple inlägg IOS 4.2.1 genetiskt modifierat utsäde, iPads dregla på lur ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 15:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

En enda Re-Tweet Lands kinesiska födande kvinna Camp

Intressanta nyheter ses i http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0DVH9K32j68/story01.htm:
lee1 skriver "En kvinna i Kina har dömts till ett års" omskolning "i arbetsläger för brottet" störa samhällsordningen "efter retweeting ett skämt på Twitter (som är helt förbjuden i Kina, men populär nontheless) . Cheng Jianping haft upprepade ett Twitter kommentar tyder på att nationalistiska demonstranter krossa Japans paviljong i Shanghai Expo, lägga till orden "Charge, arga ungdomar." Vid den tiden var Kina och Japan stridande över en grupp obebodda öar i östra Kina havet, och grupper av unga kinesiska hade demonstrerat mot Japan, krossa japanska produkter. Tweet uppgick till svag skället av demonstranterna Ms Cheng får också ha varit riktat eftersom hon är en människorättsaktivist: hon hade undertecknat petitioner med krav på frigivning av Kinas fängslade Nobels fredspristagare Liu Xiaobo Hon har hållits kvar i det förflutna för flera andra "brott" inklusive kritiserar Kinas kommunistparti.. "

Läs mer i denna historia på Slashdot.