måndag 7 februari 2011

Pyxis verksamhetsmiljö "träffar. NET, lämnar inga inbyggda chip unturned (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/07/pyxis-operating-environment-hits-net-leaves-no-embedded-chip/:
Pyxis verksamhetsmiljö "träffar. NET Micro Framework, kommer inte att lämna några inbäddade chip ovänd (video)
Nästan exakt ett år sedan fick vi en liten demo av Pyxis artighet av Thomas Holtquist. Det var i grunden en mikro-OS, vilket enkelt programstart och annan funktionalitet för att den mycket begränsade hårdvara Arduino . Det tog inte ha något på Windows 3.1, strunt XP, men det säkert gjorde interagerar med DIY hårdvara mycket enklare. Nu Pyxis 2 är här, den så kallade "operativmiljön" finns till. NET Micro Framework. . NET MF är i grunden en version av Microsoft 's. NET plattformen men avskalad och optimerat för inbyggda kretsar och liknande, och Pyxis 2 gör app utveckling och genomförande på den plattformen mycket lättare. Det är alla visas i videon nedan, och all källkod är alltid redo att tillfredsställa behoven hos din utvecklingsmiljö.

Fortsätt läsa Pyxis verksamhetsmiljö "träffar. NET, lämnar inga inbyggda chip unturned (video)

Pyxis verksamhetsmiljö "träffar. NET, lämnar inga inbyggda chip unturned (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 februari 2011 09:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skewworks | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar