måndag 7 februari 2011

Cisco vill köpa Inlet Technologies, få ännu hippare med strömmande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/07/cisco-looking-to-acquire-inlet-technologies-get-even-hipper-wit/:
Cisco vill köpa Inlet Technologies, få ännu hippare med strömmande Vi har inte hört mycket om Inlet Technologies under åren, ett företag som arbetar mestadels bakom kulisserna på avancerad kodning teknik, men det var där på framkant av Blu-ray-tåget tillbaka under 2008 . Nu är det ser ut att bli det senaste tillskottet till Cisco , med bolaget tillkännagav avsikten att släppa $ 95.000.000 och se förvärvet igenom. Det är inte helt klart vad Cisco kommer att göra om den tar upp denna leksak, men det säkert låter som rörlighet på sinnet av Enrique Rodriguez, Ciscos Service Provider Video Technology Group General Manager:
Ciscos Videoscape plattform kommer att spela en nyckelroll i att återuppfinna TV-upplevelse, och förvärvet av Inlet gör det möjligt för våra kunder att utnyttja nätet som en plattform för att leverera innovativa video upplevelser för konsumenterna på någon enhet.
Om namnet låter bekant, tills nyligen Enrique arbetat på Microsoft om bland annat Zune och Media Center. Det kan också ge en ledtråd till var Cisco är på väg.

Fortsätt läsa Cisco funderar på att skaffa Inlet Technologies, få ännu hippare med strömmande

Cisco vill köpa Inlet Technologies, få ännu hippare med strömmande ursprungligen visades på Engadget på måndag, 7 februari 2011 09:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Wall Street Journal | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar