onsdag 22 juni 2011

Leica M9-P ser ut som det kostar en förmögenhet, gör ingen besviken

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/21/leica-m9-p-looks-like-it-costs-a-fortune-doesnt-disappoint/:

Leicas nya M9-P digitala avståndsmätare kranar kassan på $ 7995 - samma pris som originalet M9 befallt när den släpptes 2009 - men du behöver inte stanna i branschen att göra dyr kameror för nästan ett sekel utan att göra något rätt . Den nya versionen lägger till en praktiskt taget okrossbar safir kristall täcker på LCD-skärmen tillverkas med diamant skärande verktyg, och en antireflexbehandling. Kroppen innehåller en vulkanit konstläder karossdelar, för ett säkrare grepp, men underligt saknar den välbekanta röda Leica logotyp och M9 bokstäver på framsidan, i linje med kamerans eleganta "minimalistisk design." Utöver detta innehåller P samma full-frame 18 megapixelsensor med på M9 , en "nästan tyst" slutare, och är kompatibel med Leicas komplett utbud av astronomiskt dyra M-objektiv. Den M9-P kommer att finnas tillgänglig i svart eller krom för $ 7995 börjar nästa månad, eller $ 15.990 för två - eftersom vi vet att du planerar att köpa båda.

Fortsätt läsa Leica M9-P ser ut som det kostar en förmögenhet, inte besviken

Leica M9-P ser ut som det kostar en förmögenhet, inte besviken ursprungligen visades på Engadget tis, 21 Jun 2011 19:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DPreview | källa Leica | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar