fredag 23 september 2011

Fly or Die: Hur lång är Qwikster för denna värld?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:

Om du får din DVD-skivor från Netflix, snart namnet på den välbekanta röda kuvertet kommer att Qwikster. Men hur länge är Qwikster för denna värld? I denna episod av Fly or Die , John Biggs och jag gräva i för-och nackdelar av tjänsten.

Tidigare i veckan meddelade Netflix det blir separera sin DVD-by-mail service från den strömmande film-tjänsten. DVD-by-mail näringslivet kommer att döpas Qwikster och inkluderar tv-spel. Strömmande verksamheten kommer att hålla Netflix varumärke. Kunderna kan fortfarande prenumerera på båda, men i mina ögon Netflix är ett effektivt sätt påskynda döden av sin DVD-verksamhet genom att göra det besvärligt att hantera båda tjänsterna. Istället för en webbplats och en kö av filmer och TV, kommer de två tjänsterna kräver olika konton. Netflix är verkligen tvingar kunder att välja vilken tjänst de vill ha och det är hoppas att de väljer det strömmande en.

Allt detta pågår medan skålen nätverk försöker att återuppta Blockbuster, som nu kommer att erbjuda sina egna s treaming-plus-DVD-tjänsten till skålen abonnenter kallade storfilm Pass. (Vilket märke tror du är starkare? Svara på vår enkät ).


Företag: Netflix
Webbplats: netflix.com
Startdatum: 23 september

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar