lördag 24 september 2011

Comcast nära släppa AnyPlay rutan för i hemmet TV-streaming till tablets

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/23/comcast-close-to-releasing-anyplay-box-for-in-home-live-tv-strea/:
Comcast har pratat om att lägga till direktsänd TV streaming till sina Xfinity TV tablet apps för ett tag , men nu denna skärmdump av en produkt sida från MacRumors indikerar det skulle kunna vara att lansera inom kort. Det kräver en AnyPlay box - en Comcast varumärke för Motorola Televation kabel-TV-to-IPTV-box visas upp i juni och tidigare en portabel DVR koncept från Panasonic - som kommer att tillåta visning via det lokala nätverket på kompatibla enheter, inklusive iPads , Android tablets och liknande. Det finns också varit de senaste rykten om Microsoft söker en tie-in att få leva strömmar från Comcast till sin Xbox 360, som kunde så småningom aktiveras av en enhet och tjänst som denna. Enligt den sidan, finns det tillgång till "de flesta" kanaler, och kan registrera upp till tio tablets, men tillåter endast för visning på en i taget. Time Warner och cablevision har redan rullat ut live TV streaming på deras tablet program, vi kommer att se om detta i hemmet Slingbox-strategi kan undvika sina licensproblem.

Comcast nära släppa AnyPlay rutan för i hemmet TV-streaming till tablets publicerades ursprungligen på Engadget fre, 23 Sep 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MacRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar