onsdag 19 oktober 2011

T-Mobile interna doc läckor, till BlackBerry Torch 9810 pilbåge i november?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/19/t-mobile-internal-doc-leaks-blackberry-torch-9810-to-bow-this-n/:
En överraskning Ice Cream Sandwich luren detta inte är - för det nyheter, måste du vänta tills senare ikväll . Nej, RIM: s porträtt QWERTY skjutreglaget inte de fräschaste bit av kit i smartphone arenan, men för de hängivna CrackBerry några på T-Mobile är det 14.4Mbps hastigheter bara kan vara nog. En läckt skärmdump över på TmoNews visar Torch 9810 , för närvarande finns på AT & T, tillsammans med en förteckning över sina välkända specifikationer. Förutom tillägget av WiFi ringa och den nya gräver Magenta, inte mycket här har förändrats. Den kapacitiva pekskärmen åtgärder fortfarande vid 3,2-inches, och RIM har inte stötte kvaliteten på sina 5 megapixel bakre kamera eller telefonens 8 GB lagringsutrymme. Även om detta interna PIC inte tipsa oss iväg till en kommande utgåva fönster, vi är ganska säker på att detta är samma 4G "Dumoine" handenhet från det läckte falla färdplanen , vilket indikerar en potentiell 9 november lanseringen. Så kommer denna tidvattnet du över förrän RIM får BBX ut i den trådlösa naturen eller är du på marknaden för något lite skarpare ?

T-Mobile interna doc läckor, BlackBerry Torch 9810 att böja i november? publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 19 oktober 2011 04:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TmoNews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar