fredag 22 april 2011

Carnegie Mellon's GigaPan Time Machine tar time-lapse till panoramor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/22/carnegie-mellons-gigapan-time-machine-brings-time-lapse-to-panora/:
Vi har redan sett GigaPan teknik som används för massor av imponerande panoramabilder , men några forskare från Carnegie Mellon University har nu gått ett steg längre med sin så kallade "GigaPan Time Machine"-projektet. Tack vare magin i HTML5 och några tidskrävande (men automatiserad) fotografi, kan du nu "samtidigt utforska rymden och tid" rätt i din webbläsare - det vill säga zooma in och runt en storformats-panorama som också råkar vara en time-lapse video. Om du inte känner för att utforska själv, kan du hoppa också direkt till några höjdpunkter - som liksom byggandet av Hulk staty vid CMU Carnival bilden ovan. Ht upp källan länken nedan för att prova det - se bara till att du antingen Chrome och Safari, eftersom de är de enda kompatibla webbläsare just nu.

Fortsätt läsa Carnegie Mellon's GigaPan Time Machine tar time-lapse till panoramor

Carnegie Mellon's GigaPan Time Machine tar time-lapse till panoramor ursprungligen visades på Engadget på Fri, 22 Apr 2011 16:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GigaPan Time Machine | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar