fredag 22 april 2011

Exklusivt: Vit iPhone 4 landar på Vodafone UK

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/22/exclusive-white-iphone-4-lands-at-vodafone-uk/:
Tja, skulle du ha en gåskarl på det? Att, vänner, är Apples efterlängtade , knappast bortglömd vit iPhone 4 , och så vitt vi kan säga, detta är faktiskt den verkliga affären. Vi har sett återförsäljare gör utrymme för det svårfångade luren under de senaste månaderna, och tidigare idag fick vi höra att Vodafone UK inventering systemen visar vita iPhone 4 som sjöfarten i. Nu, vi har säkrat ett par bilder av en 16GB modell från en separat källa som till synes har gjort sin väg i händerna på en lycklig kund (läs: kille) över i Storbritannien.

Som historien går, säljare ringde upp det som en svart iPhone för att underlätta transaktionen, och kort efter försäljningen gick ner, skickade Voda ut ett meddelande att stoppa försäljningen av dessa pärlor "tills nästa vecka." Bara så ni vet, MC60 4 B / A modellnummer visas här är särskilt intressant i jämförelse med vår egen in-house UK iPhone 4, den senare, som också är en 16GB upplaga, sport en modell antal MC60 3 B / A . Vi misstänker att vi inte går för långt ut på en lem genom att antyda att "3" och "4" finns där för att representera nyans variationer, och om du vill sträcka teorin ett steg längre, MC60 5 B / A representerar 32GB svart iPhone 4. Med andra ord, inte bli chockade när de vita 32 gigger rullar in som MC60 6 B / A. Så detta är den första lagliga tecknet på att en vit iPhone 4 är utan dagar borta från att gå på rea? Vi är knappast experter på meteorologi, men säker kändes som våren i Londontown idag.

PS - 9-5 Mac antyder att det kommer att landa på 27 april , åtminstone i Nederländerna.


[Tack, Anonymii]

Exklusivt: Vit iPhone 4 landar på Vodafone UK publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 22 Apr 2011 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | & nbs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar