torsdag 21 april 2011

Google hjälper elbilen ägare hitta batteriet laddas, sinnesfrid

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/google-helps-electric-car-owners-find-battery-charges-peace-of/:
Den största utmaningen med att äga en elbil bortsett från att behöva tafatt PAL runt med Ed Begley Jr hela tiden? Att hitta ett ställe att ladda det, naturligtvis. Den ständigt gröna människorna på Google har inlett ett samarbete med US Department of Energy och mer än 80 företag för att bilda GeoEVSE Forum, en organisation som syftar till att föra samman olika elbilen resurser under ett och samma paraply. Letar du efter en av dessa illusoriska Best Buy laddstationer ? Använd Google Maps databasen helmed av DOE, som för närvarande erbjuder cirka 600 alternativa tankstationer, inklusive elektrisk laddning, väte och naturgas. Om nu bara det kunde hjälpa oss hitta en bra affär på en Tesla .

Fortsätt läsa Google hjälper elbil ägare hitta batteriet laddas, sinnesfrid

Google hjälper elbilen ägare hitta batteriet laddas, sinnesfrid ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 20 Apr 2011 20:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Alternativa tankstation Locator | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar