torsdag 21 april 2011

KnightHawk 3G-nätet-in-a-box bryter soldaternas ryggar, hjälper dem att komma på nätet någonstans

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/knighthawk-3g-network-in-a-box-breaks-soldiers-backs-helps-the/:
Även om det är lätt att föreställa soldater skalning krigszonen med bärbara hotspots i släptåg, det är en värdelös lösning för krigare ut för att avlägsna områden som har spridda tjänsten till att börja med. Ange KnightHawk 3G, en robust nät-in-a-box som kockar upp anslutning i annat avslöjade områden. Den fristående WCDMA-nät löper över 2100MHz spektrum, lovande nedladdningshastigheter lika snabbt som 14.4mbps och max ladda upp andelen 5.76mbps. Den har kapacitet för upp till 60 samtidiga röstsamtal och kan hantera 14 HSPA-anslutningar samtidigt. - Och det kommer hjälpa till att hålla våra trupper i toppform kan man inte säga från bilderna, men den där saken väger 45 pounds.

Gallery: KnightHawk 3G

Fortsätt läsa KnightHawk 3G-nät-in-a-box bryter soldaternas ryggar, hjälper dem att komma på nätet någonstans

KnightHawk 3G-nätet-in-a-box bryter soldaternas ryggar, hjälper dem komma ut på nätet någonstans ursprungligen visades på Engadget , ons, 20 Apr 2011 18:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Army3G | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar