torsdag 21 april 2011

Verizon Wireless: vi kan sälja BlackBerry playbook, om vi känner för det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/20/verizon-wireless-we-might-sell-the-blackberry-playbook-if-we-f/:

Skrämda av blotta tanken på att plocka upp en delvis bakat BlackBerry playbook ? Så är Verizon Wireless, verkar det. Trots en 22 mars pressmeddelande (inbäddade efter rasten för bekvämlighet) från Research in Motion som tyder på att VZW verkligen skulle vara en " försäljningskanaler "för QNX-baserade skiffer, bärare är Brenda Raney sången är en annan melodi. Enligt henne:
"Vi utvärderar fortfarande BlackBerry Playbook och har inte fattat ett avgörande om huruvida vi kommer att distribuera det."
"Visserligen skulle vi inte gråta för hårt om Big Red hamnar förbigående - Sprints 4G version borde tillfredsställa alla som längtar till plocka upp med en integrerad cell radio. Synd Mike Lazaridis inte runt för att uttrycka en åsikt om hur " orättvist "ett sådant uttalande är.

Fortsätt läsa Verizon Wireless: vi kan sälja BlackBerry playbook, om vi känner för det

Verizon Wireless: vi kan sälja BlackBerry playbook, om vi känner för det ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 20 Apr 2011 19:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bloomberg BusinessWeek | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar