tisdag 25 oktober 2011

DIY e-bike hacka får tvättmaskin motorisering fastnat på permanenta centrifugering (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/diy-e-bike-hack-gets-washing-machine-motorization-stuck-on-perm/:
Har alla dött tvättmaskiner går för att möta den ensamma Maytag reparatör på himlen? Nej, några of'em få sina inälvor repurposed för användning i hipster transport, annars känd som cyklar . Åtminstone det är vad en trött, gjorde sparsam München NATURALISERA att undvika att tyska är staden dyra PT avgifter. Det är inte vad man skulle kalla en elegant hacka, som vår DIYer är tvungen att på måfå rigga upp sin bricka är 300W motorn till cykelramen och sånt två clunky 12Ah batterier i en sidebag på baksidan däck. Ändå verkar det att få jobbet gjort, snurrar med en max 3000rpms med en ejektor knappen on / off knapp som sitter på höger broms. Vi är inte säkra på hur bra eller tillförlitligt detta modjob biljettpriser vid upptaget vägar, så för närvarande har vi bara ska hålla oss till vespor. Kolla in videon efter pausen för ett orörligt porträtt av denna e Fahrrad .

Fortsätt läsa DIY e-bike hacka får tvättmaskin motorisering fastnat på permanenta centrifugering (video)

DIY e-bike hacka får tvättmaskin motorisering fastnat på permanenta centrifugering (video) dök ursprungligen på Engadget on Mon, 25 oktober 2011 03:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack A Day | källa DIY: Tech Gadgets | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar