tisdag 25 oktober 2011

Garmin lanserar Fit App, motiverar dig att förlora att nybörjare femton

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/garmin-launches-fit-app-motivates-you-to-lose-that-freshman-fif/:
Garmin, företaget som ansvarar för att hjälpa dig navigera till köpcentret food court, hoppas nu att du kan arbeta bort de ost frites med införandet av $ 0,99 Fit App för Android och iPhone. Den mobila app - som fungerar mycket som Nike + - mäter avstånd, tid, kalorier och hastighet gick, springa, cyklade eller åkte för att fånga dina kalorier bränner resa. Anslutna användare kan också sätta upp mål, följa sin träning och resultat med andra dela beroende av bränna. Utöver den app, är Garmin rullar ut en $ 49,99 ANT + adapter för iPhone, som övervakar puls och kadens när det paras ihop med en annan valfri sensor som en fotsensorn. Om du inte kan uppbringa tillräcklig energi för att prova det just nu, är vi säkra på att du kan åtminstone huvudet på förbi paus för att kolla in PR.

Fortsätt läsa Garmin lanserar Fit App, motiverar dig att förlora att nybörjare femton

Garmin lanserar Fit App, motiverar dig att förlora att nybörjare femton ursprungligen visades på Engadget tis, 25 okt, 2011 07:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar