måndag 17 oktober 2011

Gamecube-fri Wii refresh huvuden till Nordamerika, konkurrerar med mer mångsidig föregångaren

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/16/gamecube-free-wii-refresh-heads-to-north-america-competes-with/:
Vanligtvis när en maskin uppdaterar axlar ett viktigt inslag, det blir ett jämförbart prisfall. Inte för Nintendos vifta stjärna, dock - GameCube-fria Wii uppdaterar vi har sett annonseras för Europa är på väg till Nordamerika för samma pris som sin bakåtkompatibel anhöriga. $ 150 får du en svart konsol för att lägga på sin sida och effektiviseras för att bara spela Wii-programvara, ett Super Mario Galaxy soundtrack och en kopia av New Super Mario Bros Wii. Allt gott och väl, förutom att Nintendos pressmeddelande (som du hittar efter pausen) lovar också att den befintliga Wii-paketet kommer att stanna kvar, packning Mario Kart Wii, ett Wii Wheel, bakåtkompatibilitet för GameCube-spel och precis samma $ 150 prislapp som nedgraderade redesign. Märk din jul önskelistor noga gott folk, är det här en en doozy.

Fortsätt läsa Gamecube-fri Wii refresh huvuden till Nordamerika, konkurrerar med mer mångsidig föregångaren

Gamecube-fri Wii refresh huvuden till Nordamerika, konkurrerar med mer mångsidig föregångaren ursprungligen visades på Engadget på Sun, 16 okt 2011 23:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar