måndag 17 oktober 2011

Weird Science börjar desinficera sina telefoner

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sgE91jntuwY/weird-science-starts-disinfecting-its-phone.ars:

Precis vad öppningen har du talat med? I fall du missade det, igår var Global Handwashing Day , som vi här på Weird Science firade genom att lämna hemmakontor och med en dusch. Som ett erkännande av denna betydelsefulla dag gjorde London School of Hygiene & Tropical Medicine lite av en kartläggning av hygienen i lokalerna, och kom upp med några oroande resultat. Nittiofem procent av de tillfrågade sade att de tvättade sina händer när det är möjligt (de skulle säga, men skulle de inte, och vad med det andra fem procent?). Men uppgifter tyder på att någon del av dem ljuger, eller så är de inte särskilt effektiva brickor, eftersom 16 procent av sina telefoner befanns vara smittade med en tarmbakterier . Eller som LSH & TM uttryckte det, "en av sex mobiler i Storbritannien förorenats med avföring bakterier." Glada, glada nyheter.

Telefoner bara en mor kan älska: Även om Weird Science personalen hälsade den sista berättelse med avsky, kan det vara bara att vi inte var förberedd på rätt sätt. "Känslor är modulerade på ett sätt som kan öka sannolikheten för måluppfyllelse", noterar författarna till en rapport med titeln "När Pooping Babies Bli mer tilltalande, effekter av omedvetna Goal Pursuit på Erfaren känslor." Kvinnor var primas med tankar om moderskap, och sedan utsatt för bilder som allmänt bedömdes som grov. Dessa bilder med barn-eller, som författarna uttrycker det, var-"mål-relevanta stimuli (t.ex. bilder på barn med rinnande näsor)" rankade som mindre äckligt efter grundning, en effekt som leddes av deltagarens plats i menstruationscykeln. Den typiska varning för dessa typer av resultat, en liten studiegrupp i undergrads från ett enda universitet, gäller här.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar