fredag 14 oktober 2011

Google Translate för Android blir v2.2 uppdatering lägger till fler språk stöd för tal-till-tal

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/13/google-translate-for-android-gets-v2-2-update-adds-more-languag/:
Låt röstigenkänning striden börja! Siris redan kastat första slaget i den snart kommer att bli jobbigt (om än mycket konsumentvänlig) krig taltjänst, men räkna inte Google ut ännu. Folket över på Mountain View gör sitt bästa för att slå tillbaka, att lägga till extra funktionalitet till Google Translate app för Android . Så, vad är nytt i denna version 2,2 uppgradera? Bolagets expanderade app har tidigare begränsat tal-till-tal-repertoar med stöd för ytterligare 12 språk tillgängliga via alfa-märkta konversation läge . Och för att hindra dig från alla besvärliga (och eventuellt roliga) stunder av oavsiktlig översättning, finns det nu en post-edit förmåga att hålla dessa två-vägs utländska börser PG. Okej, så det är inte riktigt handsfree-, HAL-liknande IT-assistent uppdaterar vi vill att det ska vara, men det finns alltid Ice Cream Sandwich för det - vi hoppas. Under tiden, gå vidare och slå upp källan nedan för att testa den experimentella artiklar för dig själv eller kolla in en video demo av Conversation läge efter pausen.

Fortsätt läsa Google Translate för Android blir v2.2 uppdatering lägger till fler språk stöd för tal-till-tal

Google Translate för Android blir v2.2 uppdatering lägger till fler språk stöd för tal-till-tal ursprungligen visades på Engadget on Wed, 13 okt 2011 19:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Alla D | källa Android Market , Google Mobile Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar