onsdag 17 november 2010

Buffalo lanserar angrepp på din USB-portar med MiniStation Stealth och DriveStation Axis LED

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/17/buffalo-launches-assault-on-your-usb-ports-with-ministation-stea/:
Buffalo lanserar angrepp på din USB-portar med MiniStation Stealth och DriveStation Axis LED
Vi älskar lukten av lagring på morgonen, och dessa två från Buffalo är lukta bra med deras avgjort militaristiska namn. Först ut är MiniStation Stealth, en liten svart låda som inte täcks i absorberande färg men åtminstone lita på en enda USB-kabel för ström och data, sänka sina radar signatur avsevärt. Det finns nowish börjar på $ 74 för 320 GB och flytta upp till $ 104 för 640GB. Sedan finns den DriveStation Axis LED och gjort sina angrepp i januari, en större extern hårddisk som utsträcker sina onda kan med en rad lampor på framsidan, så att du med ett ögonkast hur din kamp mot diskkapaciteten går. För att hjälpa dina ansträngningar här börjar på 1TB för $ 99, med 2TB modell gå för $ 159. Glöm bara inte att plocka upp några krig obligationer medan du ändå håller på.

Fortsätt läsa Buffalo lanserar angrepp på ditt USB-portar med MiniStation Stealth och DriveStation Axis LED

Buffalo lanserar angrepp på din USB-portar med MiniStation Stealth och DriveStation Axis LED ursprungligen visades på Engadget på Wed, 17 Nov 2010 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar