onsdag 17 november 2010

X10 kommer att få nypa till zooma in Q1 2011, med vissa begränsningar (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/17/xperia-x10-to-pinch-and-zoom-in-q1-2011-with-some-limitation-v/:
Det har varit en lång back-och-tillbaka från Sony Ericsson och dev samhället om huruvida eller inte Xperia X10 var alla kan multi-touch - företaget hållning har varit att hårdvaran bara inte kan göra det , men fortfarande viskar till motsatsen har dröjt. Överväg sådana validerade mumlar: Sony Ericsson-produkt Blogg har meddelat att X10 kommer i själva verket få multi-touch i första kvartalet nästa år - med några förbehåll. Den stora asterisk som är avsedda att klargöra detaljer kommer att säga att nypa till zoom aktiveras för webbläsare och kartor, men eftersom blogginlägg uttryckte det, "situationer som när rörelsen av två fingrar korsar varandra på X - eller Y-axeln som kan orsaka onormalt ". Tredje part apps borde kunna gå med vissa funktioner också, med liknande begränsningar (inklusive när knapparna måste tryckas in samtidigt - det kommer inte att fungera). I videon demonstration efter pausen, noterar hur Angry Fåglar inte riktigt nyp och zoom smidigt. Så ja, det är inte alla solsken, men åtminstone finns något att se fram emot.

Fortsätt läsa Xperia X10 kommer att få nypa till zooma in Q1 2011, med vissa begränsningar (video)

X10 kommer att få nypa till zooma in Q1 2011, med vissa begränsningar (video) som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 17 Nov 2010 13:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Xperia X10 Blogg | källa Sony Ericsson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar