onsdag 17 november 2010

NYU prof installera kamera på baksidan av huvudet, JW Parker Middle School lärare vansinnigt svartsjuk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/17/nyu-prof-installing-camera-in-the-back-of-his-head-jw-parker-mi/:
Du har önskat att du hade en kamera implantat, eller hur? Vi menar, det är ganska vanligt: du har varit på bussen eller lutningen och något gick sönder och du var som, "Jag önskar att jag spelade in detta just nu." Tja, vi vet minst två folk som vill ersätta sin protes ögon med webbkameror och nu verksam som konstnär i New York vill idrotten ett implantat av hans egna. Wafaa Bilal, en NYU fotografi professor, planer på att ha en kamera som sitter på en piercing på baksidan av huvudet för ett år. Under hela den tiden, kommer stillbilder tas vid en minuts mellanrum och som visas på Mathaf: arabiska Museum of Modern Art i Qatar. Arbetet, med titeln "The 3rd jag," är faktureras som "en kommentar till otillgänglighet av tid, och oförmågan att fånga minne och erfarenhet", även om det verkligen låter som en dröm för alla lärare och förälder sedan urminnes tider: att ha ögonen på baksidan av huvudet. Naturligtvis är integritet Bilals studenter kan beaktas, även om skolan är inte exakt säker på hur de är hantering som en ännu - antingen kameran kommer att täckas när han undervisar eller stänga av helt medan i NYU byggnader.

NYU prof installera kamera på baksidan av huvudet, JW Parker Middle School lärare vansinnigt svartsjuk publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 17 Nov 2010 13:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo , Switched | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar