onsdag 17 november 2010

iXstreamer överbryggar extrema gapet mellan ditt IPAD och TV

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/17/ixstreamer-bridges-the-extreme-gap-between-your-ipad-and-tv/:
Söker mer än bara en vanlig fristående IPAD docka ? Då kanske du vill överväga Xtreamer nya iXstreamer system, som är en IPAD docka som även fungerar som en media streamer. Självklart kommer det att fungera även med iPhone och iPod, och "docka" är fullt kapabla helt av sig själv också - det kommer rymma en 3,5-tums hårddisk och upp till två USB-hårddiskar, och det ska stödja nästan alla ljud-och videomaterial du kan kasta på den, inklusive innehåll som lagras på din dator eller nätverkshårddisk. Intressant, konstaterar Xstreamer också att det skulle vilja låta dig använda IOS program på din TV också, men det säger att det är upp till Apple för att - med andra ord inte satsa på det. Chef på tidigare avbrottet för en video översikt, och leta efter enheten som du tillbaka € 175, eller ungefär $ 235.

Fortsätt läsa iXstreamer överbryggar extrema gapet mellan ditt IPAD och TV

iXstreamer överbryggar extrema gapet mellan din iPad och TV publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 17 Nov 2010 14:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget spanska | källa Xstreamer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar