lördag 25 december 2010

Reva text-till-ladda elbil rullar till ett stillastående i USA

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/25/revas-text-to-recharge-electric-car-rolls-to-a-standstill-the-u/:
Kom ihåg den elektriska bilen med geniala krok av en reserv batteri som bara kan nås i händelse av en nödsituation genom att SMS eller ringa bilens tillverkare? Tja, verkar det som om projektet är att ha lite problem att få igång i USA, men det chockerande inte har något med det att göra flaggskepp funktionen. Som historien går, undertecknat uppkomling Bannon Automotive ett avtal med bilens tillverkare, Indien-baserade Reva Electric Car Company, som gav den exklusiv licens att tillverka och sälja bilen i USA, men Bannon nu avser att Reva bröt sitt avtal och säger att det har varit inget annat val än att vidta rättsliga åtgärder. Illa genomtänkta funktionen åt sidan, som står på spel i rättegången är ganska höga, eftersom Bannon Automotive var faktiskt bildats med enda avsikt att väcka Reva elbilen till USA, och den hade hoppats att få så många som 250 arbetstillfällen till Onondaga County, New York.

Reva text-till-ladda elbil rullar till ett stillastående i USA publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 25 Dec 2010 00:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Syracuse.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar