lördag 25 december 2010

Toyota ser ut att lansera två nya Prius modeller i Detroit, är en ett mysterium

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/25/toyota-looks-set-to-launch-two-new-prius-models-in-detroit-one/:
Toyota ser ut att lansera två nya Prius modeller i Detroit, är en ett mysterium
Det är ett bergsäkert vad om att Toyota kommer att presentera sin upprätt Prius MPV på North American International Auto Show i ett par veckor, en mer rymlig och praktisk version av hybrid som verkligen startade allt. Och, naturligtvis, plug-in-modellen vi testade i oktober blir säkert gunga golvet. Nu är vi höra att en annan som av ännu outgivna Prius kommer att visas, helt enkelt kallad "Prius konceptbilen." Konceptbilar naturligtvis sträcker sig från det vardagliga till det vansinniga, och veta Toyota vi gissar här kommer att falla rakt in i den förra kategorin. Precis samma vi hoppas på en däck-fragmentering, slalam-ätande, RWD hybrid Prius Supra modell. Vi är där i Detroit när avslöja händer och vi kommer att se till att få vissa vävnader för att torka bort våra tårar av besvikelse.

Fortsätt läsa Toyota ser ut att lansera två nya Prius modeller i Detroit, är en ett mysterium

Toyota ser ut att lansera två nya Prius modeller i Detroit, är en ett mysterium som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 25 Dec 2010 08:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar