lördag 25 december 2010

T-Mobile 4G Mobile Hotspot dyker upp i FCC artighet av ZTE

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/24/t-mobile-4g-mobile-hotspot-shows-up-in-fcc-courtesy-of-zte/:
Kom ihåg dessa rykten tidigare i veckan att T-Mobile äntligen var redo att lansera en mobil hotspot eller två? Se hur Verizon, AT & T och Sprint har alla gjort det, det verkligen är vettigt - speciellt med denna newfangled 21Mbps HSPA + nätverk T-Mobiles fick gå på - och mycket riktigt har vi nu fått konkreta bevis på en enhet i FCC: s databas. Den MF61 från kinesiska tillverkare ZTE är ganska tydligt märkta "T-Mobile 4G Mobile Hotspot" inuti ... så ja, det finns din rökning pistol. Sekretess hindrar oss från att se bruksanvisningen eller en bild av saken, men från det lilla vi kan se, ser ut som vi kommer att sluta med en rundad enhet inte olik den variant av Novatel MiFi på AT & T och ett antal europeiska flygbolag . Verkligen, men, spelar ingen roll vad det ser ut - så länge det passar i fickan och blaster hög hastighet data till en handfull WiFi anslutna enheter vi väljer, det är allt vi behöver.

T-Mobile 4G Mobile Hotspot dyker upp i FCC artighet av ZTE publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 24 Dec 2010 18:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar