måndag 24 oktober 2011

Chromebooks nu tillgänglig för företag och utbildning kunder med ett betal-gång alternativet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/chromebooks-now-available-to-enterprise-and-education-customers/:
Chromebook
Google gjorde ett stort plask när den avslöjade planer på att erbjuda Chromebooks till företagande och utbildning kunder under en prenumeration modell . Vad är oklart är hur mycket av ett stänk det faktiskt görs i dessa marknader. Medan tanken att betala en månatlig avgift för tre år, istället för att köpa en maskin på framsidan låter som ett spel växlare, vissa människor precis som hemma i det välbekanta. För detta ändamål Google erbjuder nu samma kunder möjligheten att köpa en Chromebook (med ett års support ingår) i en klumpsumma - $ 449 för WiFi-modell eller $ 519 för 3G till pedagogiskt kunder, medan näringslivet tittar på $ 559 och $ 639 respektive. Efter det första året är genom, kunder har möjlighet att anmäla sig till ett månatligt stöd kontrakt på $ 5 i månaden för utbildning och $ 13 a månad för företag.

Chromebooks nu tillgänglig för företag och utbildning kunder med ett betal-gång alternativet dök ursprungligen på Engadget på Sun, 23 oktober 2011 18:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink The Next Web | källa Blogg för Google Enterprise | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar