måndag 24 oktober 2011

Super-Powered Launch App Quicksilver lägger till stöd för OS X Lion

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rVnEbr1g9gk/:
quicksilverlogo

Om du har en Mac och inte har expanderat dina vyer bortom Spotlight är skyldig dig själv att kolla in Quicksilver , en fri, öppen köps LaunchBar app som kan vara mycket användbart när du har kommit över inlärningskurvan. Appen har precis uppdaterats med en massa nya funktioner inklusive automatisk Plugin uppdateringar (se deras blogg för en full nedsliten), och har även optimerats för Mac OS X Lion.

Quicksilver har en intressant historia. Applikationen utvecklades ursprungligen av Blacktree Software , som upphörde aktiv utveckling för flera år sedan - men inte innan open-sourcing sin kod. Sedan dess har det sett regelbundna uppdateringar, men de har varit få och långt mellan, till den grad att vissa longtime fans gav upp och tittade på andra håll. Men under de senaste sex månaderna app har sett ett uppsving av olika slag, som uppdateringar och uppdateringar blogg från teamet på QSApp ha varit betydligt mer frekventa. Platsens tagline? "Quicksilver Lives".

Naturligtvis är Quicksilver inte det enda spelet i stan när det kommer till super-powered lansering apps - tänkbara alternativ är Alfred (som är gratis, med en valfri funktion-pack tillgängligt för £ 12) och LaunchBar , som löper $ 35 för en ny enda licens. Quicksilver erbjuder full funktionalitet för gratis, men det kan vara mer komplicerad att använda än vissa av dessa alternativ.

I slutändan kommer att komma ner till personliga preferenser - i alla fall lära sig hur effektivt att använda ett av dessa program kan vara en stor tid sparare i det långa loppet.

Uppdatering: Quicksilver chefsutvecklare Patrick Robertson nått ut till oss att LoveQuicksilver platsen är faktiskt deras blogg - app själv är på QSApp.com .


:
Hemsida:
Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar