måndag 24 oktober 2011

Inhabitat Veckan i Green: Quantum levitation, Zombie-Powered Vertikal Farm Macquariums

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/23/inhabitats-week-in-green-quantum-levitation-zombie-powered-ve/:
Alternativa transporter sprängts ut i framtiden denna vecka som DeLorean avslöjade planer på att lansera en helt elektriska fordon under 2013 och Richard Branson meddelade den officiella invigningen av Virgin Galactics Gateway Spaceport . Forskarna har också utvecklat en next-gen quantum levitation teknik som kan leda till flytande fordon, och vi såg ett luftskepp moln koncept som svävar i skyn. Vi tog med dig också en exklusiv intervju med Revenge of the Electric Car regissören Chris Paine , och vi delade en läckt broschyr med specifikationer på Toyotas nya Prius C .

Förnybar energi höjden också mot ett mer hållbart imorgon Japans lag Tokai tog första plats i World Solar Challenge och Apple lämnat in en uppsättning av patent för nästa generations solenergi . Samtidigt Facebook tillkännagav planer på att lansera en ny app för energieffektivitet under 2012 och lanserade vi en tävling där du kan vinna en av 25 600 $ hem energibesiktningar . Vi visade även en imponerande uppsättning av satellitbilder av världens kraftledningar, och eftersom Halloween är på väg, tog vi en Zombie-Powered Vertikal Farm utformat för att hålla sina invånare säker från Living Dead.

På tal om Halloween, denna vecka har vi gemensamma anvisningar för att göra en DIY kartong kostym rutan robot , och vi lanserade vår 2011 Grön Halloween kostym Contest för barn . Vi tog med dig också flera händelser från riket av Eco textilier - ett material som reparerar sina egna revor och tårar och ett japanskt företag som återvinner gamla behåar i kraftproduktionssektorn bränsle . Slutligen presenteras vi flera slick utvecklingen i vattenlösning teknologi: en oljeavskiljare som rensar upp spill fyra gånger snabbare, en konstgjord muskler som en dag skulle driva nanobots genom kroppen, och en udda uppsättning " Macquariums "tillverkad från Apple iMac.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar