tisdag 18 oktober 2011

Funktion: Skylanders: en leksak-RPG för barn (att vuxna kommer att älska)

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TWDrO9jqm-Y/skylanders-a-toy-based-rpg-for-kids-that-adults-will-love.ars:

Skylanders: Spyros Adventure är ett mycket bättre spel än det har någon rätt att vara. Jag har sett folk skriva av denna experimentella kombination av leksaker och plattformsoberoende spel som en billig cash-in försöket, men experimentet är vilt framgångsrik. De leksaker som ser bra ut, portalen teknik är intressant, och själva spelen är faktiskt kul.

Så här Skylanders fungerar: du köper ett startpaket med tre fysiska tecken, en plast "portal", och själva spelet. Anslut portal in din spelkonsol och vad tecknet du placerar på portalen ytan är den du spelar i spelet. Köp en ny leksak i butiken-32 är för närvarande tillgängliga och du kan spela den karaktär i spelet. Varje tecken lagrar all information från spelet, inklusive objekt, kontanter, och segrar multiplayer, du kan använda dem alla på en väns hus bara genom att överföra dina karaktärer med. Det geniala och beroendeframkallande.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar