lördag 15 oktober 2011

Kanadensiska Rock Band Vill att göra vinst på TeaParty.com salu

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/HuRdLWXKuoU/:
tea

Domännamn marknadsplatsen Sedo morse meddelade att kanadensiska rockbandet The Tea Party har beslutat att sälja sina domännamn, TeaParty.com , exklusivt på Sedo.com .

Med 2012 valet säsongen närmar sig, bandet - som faktiskt bröt upp år sedan - förmodligen tänkte sälja domännamnet bara kan vara mycket lukrativ .

Säger Stuart Chatwood, basist i The Tea Party, med dollarsedlar i ögonen:

"Vi var golv av den globala pressen och intresset för våra domännamn teaparty.com som snart följde efter den första berättelsen i BusinessWeek.

Efter att ha varit överväldigade av de många erbjudanden som anlände dagligen, tyckte vi att det var klokt att få fram det bästa mäklare för att hjälpa representera bandet, och Sedo var det självklara valet. "

Den BusinessWeek historia han hänvisar till är den här en , med titeln "Teaparty.com kunde göra ett Rock Band Rich". Från artikeln:

Med så många kandidater till presidentvalet, politiska agenter, och intressegrupper tävlar om att kapitalisera på Tea Party varumärke, kan det finnas en budgivning krig.

Hur mycket tror du det kommer att sälja för?


Företag: Sedo
Webbplats: sedo.com
Starta Datum: 2 augusti, 2001

Sedo erbjuder våra användare alla verktyg som behövs för att köpa och sälja domäner hos en grupp av användare som sträcker sig runt hela världen, inklusive domän, mäklarservice, marknadsföring och sist men inte minst, Sedo populära domänparkering.

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar