lördag 15 oktober 2011

Sony förvärvar rättigheterna till Steve Jobs Biopic, funderar vi möjliga utfall

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CCegXfQGEUg/sony-acquires-rights-to-steve-jobs-biopic.ars:

Enligt rapporter har Sony Pictures förvärvat filmrättigheterna till den kommande biografi Steve Jobs av Walter Isaacson. Den biografi, kommer att släppas i bokform knappt två veckor var skrivet med samarbete från Steve Jobs. Det kommer att bli den definitiva hänsyn Jobs liv, om nyligen släppt utdrag finns någon indikation på dess kvalitet. Men även de mest lyckade böcker brukar manglas genom den vita duken, och vi kan bara anta Sony kommer att utvärdera hur boken tas emot av den läskunniga allmänheten innan beslut fattas om och hur man går vidare.

Det är ingen överraskning, då, att det inte finns någon annan information om Sonys faktiska planer för sin nyligen förvärvade rättigheter. Det är osannolikt att Sony är intresserade av att skriva om historien, trots att företaget säkert kände sticket av Jobs ökända hävdar att Blu-ray är en "påse ont." Oliver Stone skulle förmodligen göra något för att hjälpa det, Sir Charles.

Vi tycker att det bara är idrott för att hjälpa Sony ut, och vi skulle vilja bjuda in dig att hjälpa till. Alla vet hur man gör filmer i Hollywood: du tar något gammalt som en gång var populära och du kapa den. Så i den andan, låt oss höra din bästa återvunnen underhållning platser!

Naturligtvis föredrar Ars Technica ett historiskt, dramatiska serien. Se!

Jag, IOBSIUS

Född i kvarnen av den nya, globala PC krig var Stephanus Iobsius av alla dömda konton. En sjuk passform för styrelserummet, skulle Iobsius överleva befallande ledare och hot genom åren överlevt utrensningarna beställts av Billberius Gates, Nero Scully, och även Delligula. När hånad som en evig barn besatt enbart med leksaker, skulle IOBSUIS fram som den mäktigaste mannen i riket, styr över den största bröstet av guld någonsin.

Vi kommer att lyfta fram våra favoriter från diskussionstråd.

För att komma igång, här är några idéer som vi hade som gick ingenstans eftersom lunchen dök upp:

No Country for Beige datorer

AppleCare Redemption

Kill Bill, vol. 3

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar