lördag 15 oktober 2011

Seeser laser pico-projektor alltid är i fokus, som drivs av Android

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/15/seeser-laser-pico-projector-is-always-in-focus-powered-by-andro/:
ESPlus Seeser
Vi har sett vår beskärda del av pico projektorer , så tar lite för att faktiskt få oss entusiastiska över en, men Seeser från ESPlus visar stor potential. Inuti den lilla svarta lådan är en laserbaserad projektion system som, till skillnad från traditionella lampor, inte behöver vara fokuserad och kan mata ut en 25-lumen, 800 x 600 bild upp till 100-inches i storlek. Det finns en SD-kortplats runt sidan, som verkar vara av mikro variation och det har en integrerad 1seg tuner för att dra i sändningar. Allt detta drivs av en 1 GHz processor Froyo - så det finns inga egentliga behov av att ansluta ett externt innehåll källa. Tyvärr förefaller det inte att man kan skryta tillgång till Android Market dock utan pekskärm, skulle du inte kunna dra nytta av de program ändå. Den Seeser bör finnas tillgänglig i Korea snart, men det finns inga ord ännu om hur mycket det kommer att kosta.

Seeser laser pico-projektor är alltid i fokus, som drivs av Android ursprungligen visades på Engadget , lör, 15 okt 2011 03:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pico Pros , om Projektorer | källa Seeser | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar