lördag 22 oktober 2011

T-Mobiles Andrew Sherrard: "iPhone är inte det enda alternativet"

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/22/t-mobiles-andrew-sherrard-the-iphone-is-not-the-only-option/:

Kommer du ihåg när T-Mobile GOM Cole Brodman plaskade en hink med kallt vatten på vår heta iPhone 4S drömmar ? Ja, men bärarens rygg att förtydliga sin skriande brist på luren i sitt sortiment, och det verkar valet inte var företagets göra. I ett uttalande som släpptes idag, uttryckte SVP of Marketing Andrew Sherrard operatörens önskan att vara värd för Apples senaste produkt , men hävdar Cupertino underlåtenhet av en AWS-vänlig radio är den sanna boven i dramat. För att telefonen ska köra kompetent på T-Mo är 4G-nät, skulle dessa 1700MHz band måste underhållas. I dess ställe, exec poäng till andra mer kapabla telefoner erbjuder för närvarande - nämligen de som bär Android - Med hänvisning till 4S "uppenbara nätverksproblem. Fighting ord eller bara en fråga om SADS? Följ förbi paus för hela citatet direkt från Magenta mun.

Fortsätt läsa T-Mobiles Andrew Sherrard: "iPhone är inte det enda alternativet"

T-Mobiles Andrew Sherrard: "iPhone är inte det enda alternativet" publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 22 okt 2011 11:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar