lördag 11 december 2010

Android Market uppdatera effektiviserar innehåll, kärnvapen flikar, demonterar 24-timmars returpolicy att blidka devs

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Uppdateringar har kommit snabbt och rasande på Googles Android Market för ett par veckor nu, men det här är den största övergången ännu - att rostiga flikar är ute, ersätts med en roterande karusell av nedladdningsbart innehåll, och en enda rullning panelen info för varje app. Vad mer, verkar det som Mountain View har hört skriken från spelföretag i synnerhet, det har fått ett par mycket speciella förändringar till stor del inriktade på dem - storleken locket på individuella program har höjt till 50 MB, och Android Market berömda 24 timmars återvändande finns inte mer. Du har fortfarande 15 minuter för att bestämma om du vill ha en bit av programvara eller föredrar en återbetalning, kanske tillräckligt länge för att ge det ett grundläggande test, men det finns inte längre tillräckligt med tid att avsluta ett spel i ett sammanträde innan slugt ger det ett pass . Det finns också ett antal bakom-kulisserna förändringar som bör hjälpa till att du bara ser program enheten kan faktiskt köra, baserat på skärmstorlek, pixeltätheten och OpenGL-stöd. Googles trycka uppdatera till varje Android 1,6-och-över-enhet under de kommande veckorna, så du kan förvänta dig app inköp världen att vända upp och ned i tid för jul.

Android Market uppdatera effektiviserar innehåll, kärnvapen flikar, demonterar 24-timmars politik för återvändande för att blidka devs ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 11:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Developers Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar