lördag 11 december 2010

Marinens prototyp rail gun projektil träffar Mach 7 vid 33 megajoule, våra hjärtan hoppa ett beat (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Rail kanoner spela en viktig roll i nästan varje fantasifulla slaget om framtiden, vare sig det gigantiska robotar slåss om kontrollen över den inre sfären eller den sista kvarvarande medlemmen av Noble Team slåss mot konventionen invasionen så länge som möjligt. De är det stoff nördiga drömmar, och tack vare den amerikanska flottan att de är närmare utbyggnad än någonsin. För tre år sedan vår sjöss kraft lyckades en 8 megajoule blast , nu dess forskare har mer än tredubblats att: 33 megajoule påskynda en projektil med hjälp av magneter. Denna befogenhet innebär hastigheter på Mach 7 för snigel och en ström på 100 miles, men förhoppningen är att minst dubbelt så att när dessa saker börja hitta sig monteras på däck i slagskepp i 2025. Vid det laget de kommer att minska behovet av rum fulla av pulver avgifter och därmed sammanhängande risker som kommer tillsammans med explosiva granater, men kommer istället måste ge plats för vad som ser ut att bli ett lager fullt av kondensatorer. Det finns en video av den sak i handling nedan, och du kommer bli ledsen om du missar det.

[Tack, Jacob L.]

Fortsätt läsa marinens prototyp rail gun projektil träffar Mach 7 vid 33 megajoule, våra hjärtan hoppa ett beat (video)

Marinens prototyp rail gun projektil träffar Mach 7 vid 33 megajoule, våra hjärtan hoppa ett beat (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fox News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar