lördag 11 december 2010

Nexus S recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/nexus-s-review/:
Det kan vara svårt att se en telefon som Googles Nexus S i en värld som redan befolkas av så många framstående Android-enheter. Inte bara tillverkare av den här telefonen göra en serie av telefoner som alla är i stort sett samma (den Galaxy S linjen), men otaliga andra OEM-företagen veva iväg på hårdvara för plattformen. Naturligtvis är det Nexus S en helt annan telefon helt och hållet. Plocka upp där bolagets Nexus En slutade, S fortsätter Googles arv att skapa fristående, "ren Android" telefonen upplevelser, till synes riktad mindre på mainstream och mer mot utvecklare. Till skillnad från det misslyckade experimentet med Nexus One, verkar Google vara att ta en mer realistisk inställning till S, telefonen kommer att säljas genom Best Buy (och Carphone Warehouse i hela dammen), vilket tyder på att företaget har större planer för denna enhet .

Och vilken enhet det är - Nexus S har en 1GHz Hummingbird CPU, 512MB RAM, en 4-tum, 800 x 480 böjda Super AMOLED display (dubbad Contour Display), 16 GB minne, en 5 megapixel bak och VGA framsidan kamera, och Near Field kommunikationsfunktioner. Men hårdvara är bara halva sanningen här - den stora nyheten är att Nexus S presenterar nästa stora utvecklingen av Android OS, nämligen Pepparkakshuset (eller version 2.3). Uppdateringen kommer med en massa nya funktioner tillsammans med några UI förbättringar som visar Google inte saktar ner när det gäller att driva sitt mobila operativsystem framåt. Så är det Nexus är en riktig sticker i Android världen, eller är det mer av "me too" tech vi har sett nyligen? Läs om efter pausen för hela Engadget översyn för att ta reda på!

Fortsätt läsa Nexus S recension

Nexus S recension publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 19:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar