lördag 11 december 2010

Shogun Bros Chameleon X-1 mus prunkar sin dolda gamepad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/shogun-bros-chameleon-x-1-mouse-flaunts-its-hidden-gamepad/:
Nej, dina ögon bedrar dig inte - inte en aning. Du tittar på en PC gamepad inbyggd i botten av en mus, och inte en smutsgrå en sådan. Det heter Shogun Bros Chameleon X-1, och om du bara blev kär, vi är rädda för det finns inget rekommenderat pris, leveransdatum eller ett sätt att köpa den än. Vad vi vet är den utlovade specifikationer, som innefattar en 5-stegs justerbar 1600dpi optisk sensor med 125 Hz polling rate - som visserligen låter förra gen - som ansluts till din Windows-dator via en USB-dongle idrottsliga 2.4GHz trådlös. Det finns 14 knappar på botten, 7 på toppen, och bolagets supportsidan föreslår enheten har force feedback också. Vi är inte särskilt hausse på "sophisticed Norge nordiska Chip System" den registeransvarige uppenbarligen har, men med tanke på att det finns tre väldigt legitima ser bilder av produkten i vårt galleri nedan, vi kommer inte att skriva bort det riktigt ännu.

Shogun Bros Chameleon X-1 mus prunkar sin dolda gamepad ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 21:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Shogun Bros | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar