lördag 5 februari 2011

iTunes Gifting grifter rensa brittiska bankkonton

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
Den 25 januari, Registrera rapporterade att en olycklig kille såg hans bankkonto töms genom en serie av iTunes månatliga gåva köp skickas till en okänd Hotmail-konto. Han var informerad om stöld av ett e-postmeddelande från Apple, säger hans gåva köp hade bekräftats, men tyvärr hade han redan tagits till ett belopp av £ 1,000. Det har gått över en vecka sedan historien dykt upp, men står fortfarande att hälla i en Apple kund support forum, ekande de anklagelser som riktas till registret - och pojken är människor galna. Tydligen söker Apples hjälp har kunder fått en klapp svar som låter väldigt bekant : säga upp ditt kreditkort och rapportera de avgifter som din bank. Vi har ännu aldrig hört om detta händer var som helst utanför Storbritannien, men vi är fortfarande intresserade av att se hur den stora iTunes kupp skakar ut. Om en misstänkt Hotmail-konto suger dig torr, vill vi alla sorterade detaljer.

iTunes Gifting grifter rensa brittiska bankkonton publicerades ursprungligen på Engadget den lör, 5 Feb 2011 06:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Registret | källa Apple Support | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar