lördag 5 februari 2011

Schneider-Kreuznach säger att det är "arbetar intensivt" Micro Four Thirds-objektiv

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/05/schneider-kreuznach-says-its-working-intensively-micro-four-t/:
Det finns inte mycket fast detaljer på den här ännu, men det verkar som användare av Micro Four Thirds- kameror kan nu räkna med att få några nya linsalternativ från Schneider-Kreuznach förr eller senare. Företaget, känt för sina high-end linser och andra optiska produkter, har just meddelat att det är anslöt sig till Micro Four Thirds System-standarden gruppen, och den säger att det nu är "arbetar intensivt med en motsvarande serie av linser." VD: Dr Josef Staub la vidare att han tror att standarden har "stor potential", och att det "förenklar och förbättrar möjligheterna för kompakta digitala kameror och erbjuder en utmärkt möjlighet för branschen som helhet, liksom för oss som en lins tillverkare. " Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Schneider-Kreuznach säger att det är "arbetar intensivt" Micro Four Thirds-objektiv

Schneider-Kreuznach säger att det är "arbetar intensivt" Micro Four Thirds-objektiv som ursprungligen visades på Engadget den lör, 5 feb 2011 01:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa 43 Rykten | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar